Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Z resztą ja będe za jakiś czas załatwiał koszulki z nadrukami. Jednakże nei metodą zwykłych naprasowanek, a lepszą. Jeśli nie zapomnę napiszę o tym na ANSI i jak ktoś będzie chciał to się dołączy.
Super na taką koszulkę to bym się pisał[szpan]
Wcześniej patrzyłem na necie i widziałem fajne koszulki ale jakoś ich nie zamówiłem a później to zapomniałem o nich.
@Shinma86: mocno przepłaciłaś, oj mocno. Papier termotransferowy, na allegro stoi po ok 5 zł arkusz A4. Zrobić samemu projekt taki jaki się chce, a nie jakie sa gotowce, wydrukować, naprasować, na koszulkę taką jaką się chce. Wydatek góra 50zł za 2 koszulki.
Właśnie dlatego napisałam, że to było moje największe szaleństwo[baka] A może i głupota? Tak czy owak z miłości do anime XD
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Takiego napisu napewno nie zrobił bym sobie na ramieniu ale już pomysł z Chobit na udzie mi się spodobał xD
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Zdecydowanie tak XD Patrząc na to w ten sposób ja też jestem hardcorowcem. A w przeddzień egzaminu z historii Wielkiej Brytanii podczs sesji oglądałam Code Geass zamiast się uczyć. Za tydzień mam poprawkę
Ja tez zawalilem egzamin z Historii Wielkiej Brytanii przez anime, tylko ze u mnie sprawca jest One Piece co wiecej, egzamin z Laciny polegl w pojedynku z Bleachem ktorego 20 ostatnich odcinkow musialem nadrobic W tym tygodniu sam sobie szlaban na anime zapowiedzialem bo mam poprawki i trzeba sie uczyc
Ja przez Anime zawaliłem egzamin z Historii Kultury Fizycznej
Poprawka w piątek.
Życzcie mi powodzenia
Ale pewnie przed egzaminem obejrzę jeszcze Naruto xD
Egzamin mam o 8:00, więc trzeba w nocy nastawić ściąganie i wcześnie wstać xD
Hmmm... sory, bo trochę późno na korektę, ale wydaje mi się, że masz podwójną spację przed "ten"[baka]
ja mam zamiar zrobic tatuaz taki sam jaki wystepuje w Tokko u Shindou Oczywiście ten na prawym ramieniu.
Też mieałem taki zamiar, ale nigdzie wzoru nie mogłem znaleść, nawet w necie... łaziłem po salonach, ale zaden wzor nawet w 30% nie byl podobny do tego co mial Ranmaru.
-----
Ile to ja sprawdzianów, egzaminow, zajęc, lekcji zawalilem przez ogladanie anime to chyba nawet bostwa tego nie wiedza - IMO nic nadzwyczajnego... kwestia przyzwyczajen.
----\
Hmmm... a co ja zrobilem z milosci do anime? Zamowilem tasak Reny (projekt sam wykonalem) z HnNKN, zaprzedałem dusze i cialo demonicy, by osiagnac swoje cele w zyciu (no i nie zaluje tego, czuje sie o wiele lepiej) - kiedys zalozylem bractwo higuratow, ale ono ledwo dycha (publicznie, undergraundowo ma sie dobrze ).
Ostatnio edytowany przez Virus (2008-02-26 19:41:27)
Rekid napisał:ja mam zamiar zrobic tatuaz taki sam jaki wystepuje w Tokko u Shindou Oczywiście ten na prawym ramieniu.
Też mieałem taki zamiar, ale nigdzie wzoru nie mogłem znaleść, nawet w necie... łaziłem po salonach, ale zaden wzor nawet w 30% nie byl podobny do tego co mial Ranmaru.
Wiem, że tego nigdzie nie ma . Np cóż trzeba będzie zrobić screnshoty powinno się udać.
Winged napisał:Suchy napisał:IMHO o fanatyźmie można zacząć mówić, gdy czyjeś zainteresowanie daną rzeczą/zjawiskiem/osobą,
Fanatyzmie...
Racja. Pardon. W końcu "Fanatyzm", a nie "Fanatyźm".
To ja mam plakat z GitS: SAC
Śliczna reakcja. :*
Do szaleństw wracając - ostatnio zaczepiłem nieznajomą w pociągu, bo widziałem, że ma podobne zainteresowania. Jak na mnie to naprawdę było szaleństwo. Tylko pytanie - z miłosci do czego to było?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Do szaleństw wracając - ostatnio zaczepiłem nieznajomą w pociągu, bo widziałem, że ma podobne zainteresowania. Jak na mnie to naprawdę było szaleństwo. Tylko pytanie - z miłosci do czego to było?
Szaleństwo?
[URL=http://imageshack.us][/URL]
A na poważnie, to raczej w ogóle nie z miłości do czegokolwiek, ale z wiosennego feromona
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-02-26 20:00:40)
Winged napisał:Do szaleństw wracając - ostatnio zaczepiłem nieznajomą w pociągu, bo widziałem, że ma podobne zainteresowania. Jak na mnie to naprawdę było szaleństwo. Tylko pytanie - z miłosci do czego to było?
Szaleństwo?
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Huuu... mocne.
A na poważnie, to raczej w ogóle nie z miłości do czegokolwiek, ale z wiosennego feromona
A już myślałem...
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Większość obejrzanych przeze mnie serii(w całości) można datować na ten czas kiedy powinnam zabrać się do przygotowań do kolejnych egzaminów. Najgorzej wspominam Kanon, który zaczęłam oglądać na dzień przed egzaminem z poetyki. I skończyłam, ale na egzaminie odpowiadała za mnie przyjaciółka. Tym niemniej muszę sie pochwalić że żadnej poprawki nie miałam, więc chyba nie jest tak źle.
Poza wygaszaczem ekranu złożonym z tapet z różnych anime i muzyką w odtwarzaczu mp3 niewiele może mnie "zdemaskować".
Zastanawiam się nad tatuażem ale nawet nie brałam pod uwagę żadnego motywu z anime... hmm... może warto o tym pomyśleć...
Jeśli tatuaż, to tylko pieczęć Alucarda... Oh Yeaahaaaah....[okej] (oczywiście niekoniecznie na dłoniach XD np. na szyji albo na barku[hehe])
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Lepiej uważajcie, aby wasza "miłość" nie rozpoczęła fanatyzmu ;P.
Ja bardzo lubie anime, uczę się japońskiego - bo mnie interesuje, ale raczej nie odczuwam potrzeb udowadniania jak bardzo lubie anime ;p.
Kiedyś z chęcią wybiorę się do Japonii zobaczyć jak tam jest i tyle .
Ja szczerze mówiąc też myślałam o tatuażu (np. jaki ma Sasuke obok szyi xDDDD), ale mojemu chłopakowi ten pomysł nie zbyt podpadł do gustu ;p. A tak to zamierzam sobie kupić antyramy i popowieszac w pokoju z 2-3 plakaty np chobista, ale jakoś nigdy nie mam czasu tych cholernych antyram kupić ;p. No i oczywiście tapeta na pulpit z anime obowiązkowa .
Jak tak czytam te posty to lezka sie w oku kreci ze tyle ludu chce sie pochwalic swoim chobbi
Ja to skromny jestem i tylko podkladke pod myszke mam zwiazana z anime i nic wiecej ale to moze dlatego ze nigdy nie zalezalo mi na czyms wiecej
pozdro dla wszystkich fanow
~FranzKafka, prawdziwy czy henna?
prawdziwy oczywiście
Zdaje się, że u ludzi z konkretnymi zainteresowaniami zawalanie egzaminów, albo obijanie się w szkole, to normalka:D A już z pewnością u mnie:D
maryska - lol, nie żebym nakłaniał czy coś, bo nie do tego zmierzam, ale nie powinnaś tak od razu rezygnować z czegoś co ci się podoba, czy czegoś co chcesz, bo drugiej osobie się to nie teges. Ja bym to z Satosiem przedyskutował:P
U mnie co: poza tym, że przeobraziłem się tak jakby w "wyższą formę" fana anime, bo nie tylko oglądam, ale i nałogowo fansubuję:D, to tapeta na pulpicie, jakieś single op i ed, dżapoński langłicz, podkładka na mysz z Blicza, którą wygrałem w konkursie:D, kilka wydrukowanych obrazków z anime na ścianie (jakać cycata Sakura i Tenjho Tenge) + rysowane chyba 10 lat temu POKEMONY, które są wręcz nie do zdarcia,:P wynajdywania sobie najlepszej jakości danego anime, by nagrać na płytę (bo do obejrzenia na raz, to szukam raczej czegoś, co szybko się ściągnie), to chyba do większych szaleństw się nie kwapię:D
Winged - a tam szaleństwo, zaczepianie takiej osoby, sam tak robie automatycznie:-D
ED: -hiki - mocne[los] ośle rogi od takich tekstów się robią (w sensie pozytywnym )
Winged - ciekawe, czy oprze się takiemu przystojniakowi[szpan]
PS: Sorry za zbyt dużą ilość emot na m2 (indeks górny) w tym poście.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-02-26 22:48:47)
maryska - lol, nie żebym nakłaniał czy coś, bo nie do tego zmierzam, ale nie powinnaś tak od razu rezygnować z czegoś co ci się podoba, czy czegoś co chcesz, bo drugiej osobie się to nie teges. Ja bym to z Satosiem przedyskutował:P
A jak nie, to zostaw Kolegę i wyjdź za mnie.
Hmmm... sory, bo trochę późno na korektę, ale wydaje mi się, że masz podwójną spację przed "ten"[baka]
[roftl]
Dla mnie takie tatuaże to "przesada", żeby nie mówić ostrzej. W każdym razie różni ludzie mają różne gusta, więc...
"Skazany na zajebistość"
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna