Nie jesteś zalogowany.
28 tego miesiąca stage6 zostanie zamknięty więcej na http://www.stage6.com/
Dlaczego? za duze transfery przy dobrej jakości? Czy piractwo?
Z tego co zrozumiałem po angielsku to, że zabrakło pieniędzy
a dziwisz się ?
Przecież coś za free nie ma prawa istnieć
Ja tylko sie martwie kiedy przyjdzie kreska na lolipower.org albo realitylapse.com
Szlag, zawsze jak coś dobrego powstanie to musi szybko zbankrutować[cholera]. Nie mogliby zrobić czegoś w stylu promowanych filmów itp. (youtube tak ma i trzyma się dobrze)?
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-02-26 09:15:39)
co sie dziwic jak są same pijawy i nikt nie sklada donations
a dziwisz się ?
Przecież coś za free nie ma prawa istnieć
Ja tylko sie martwie kiedy przyjdzie kreska na lolipower.org albo realitylapse.com
Coś - tym słowem określaj strony z różnymi downloadami i takie tam, jak już.
A Harem Team to co? Oni co prawda wrzucają na różne serwery typu rapidy, filefactory, czy coś, a jakoś dobrze im się kręci.
No nieee.... jaka szkoda. Skąd ja teraz będę One Piece ściągał? Dopiero 143 odcinki obejrzałem ;/
~Hatake
"A Harem Team to co? Oni co prawda wrzucają na różne serwery typu rapidy, filefactory, czy coś, a jakoś dobrze im się kręci."
Przepraszam moderatorze, ale czy wiesz co piszesz? utrzymanie "forum" z linkami, a wysiąkanie terabajtów dziennie z serwera, to 2 rózne sprawy
(youtube tak ma i trzyma się dobrze)?
Przecież yt należy do google, to jak to może zbankrutować.. ostatecznie przestanie im się opłacać w co i tak wątpię. Mimo wszystko.
szkoda, bo bardzo lubiłem tę stronę nie tylko na łatwy dostęp do anime, ale stamtąd pobierałem też teledyski wysokiej jakości Ehh... Spoczywaj w pokoju.
szczerze to ja tam wogle nie wchodzilem hehe
mam mocne łącze w pracy....4,5 MB/s download (bajty nie bity rzecz jasna)...w sumie z żadnej stronki nie da sie wykorzystac tego w pełni
[cytuj]Przepraszam moderatorze, ale czy wiesz co piszesz? utrzymanie "forum" z linkami, a wysiąkanie terabajtów dziennie z serwera, to 2 rózne sprawy[/quote]
Chyba sam nie wiesz, o czym piszesz.
Serwera ht-a4u.com to kolega nie widział?
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-02-27 14:06:07)
no i proszę stage6 działa...
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
no i proszę stage6 działa...
tak? pokaż gdzie?
zamiast video masz fajną buźkę w stylu ^_^
Mi tam działa bez problemu