Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ja odbiegam od tematu, 25 odcinek już do ściągniecia, bez wątpienia
najlepszy i najsumtniejszy odcinek jaki do tej pory wyszedł
Link obrazki z odcinka dla niecierpliwych
Ostatnio edytowany przez Mateuss (2007-04-03 22:20:14)
Tak przypuszczałem, że w tym odcinku "to" się stanie. Mam nadzieję, że przeżyjecie.
Nie spoileruj Niech mają niespodziankę :]
Jeśli o TEN chodzi, to współczuję xD Bardziej przypomina zeszyt do religii ze szkoły podstawowej niż normalny Death Note. Po co te obrazki w tle? I w ogóle takie coś za 40 zł? Postoję :]
Nie, to nie o ten chodzi Ja zamówiłem ten za 72 zeta To, co Ty podałeś, to jest notes z motywami Death Note, a nie Death Note.
Ja odbiegam od tematu, 25 odcinek już do ściągniecia, bez wątpienia
Link obrazki z odcinka dla niecierpliwych
A do tego najladniejszy ze wszystkich .
Mateuss napisał:Ja odbiegam od tematu, 25 odcinek już do ściągniecia, bez wątpienia
Link obrazki z odcinka dla niecierpliwychA do tego najladniejszy ze wszystkich .
I ze sceną ala Shounen-ai xD
Nie chciałem zakładac nowego tematu, więc tutaj napiszę. Ludzie, dlaczego nie trąbicie, że w telewizji leci Death Note? Można go oglądać już od 9 lutego, a ja się dopiero teraz dowiedziałem. Dranie!
Nie chciałem zakładac nowego tematu, więc tutaj napiszę. Ludzie, dlaczego nie trąbicie, że w telewizji leci Death Note? Można go oglądać już od 9 lutego, a ja się dopiero teraz dowiedziałem. Dranie!
To coś słabo się rozglądałeś, bo już nieraz o tym mówiono:P.
m_jay napisał:Mateuss napisał:Ja odbiegam od tematu, 25 odcinek już do ściągniecia, bez wątpienia
Link obrazki z odcinka dla niecierpliwychA do tego najladniejszy ze wszystkich .
I ze sceną ala Shounen-ai xD
Ewwwwwww...
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2008-02-25 22:11:46)
Ja tak samo się dowiedziałem ,ze death note leci w tv i teraz będzie odc 7,8 w sobotę ale mam pytanie czy jakoś można sciągnąć te odcinki z tv z tym lektorem z ciekawości
Ja tak samo się dowiedziałem ,ze death note leci w tv i teraz będzie odc 7,8 w sobotę ale mam pytanie czy jakoś można sciągnąć te odcinki z tv z tym lektorem z ciekawości
widzialem gdzies linki do 4 pierwszych ep
jak cos to priv, gg czy cus i zapodam
a masz tak wogle AXN SF ?? Bo wiekszosc z nas nie ma niestey hehe
Już było trąbione. Pewnie i tak widziałeś już zakończenie i obie części z LIVE grą aktorską, więc bez podniety Ja tam czekam na ANIMAXa, albo lepiej wyprowadzę się do Reichu
Strony Poprzednia 1 2