Nie jesteś zalogowany.
Zaciekawiło mnie, ze magni często ginie w gąszczu wypowiedzi userow tego forum. Nie wiem co jest powodem braku entuzjazmu, ponieważ wszystko wygląda bardzo zachęcająco. Z edycją szóstą można zapoznać sie bliżej na stronie domowej. Konwent odbędzie się w dniach 29-30 marca 2008 roku. Liczba wejściówek dwudniowych została przewidziana na 500 miejsc, wiec warto będzie pomyśleć wcześniej i wysłać jakieś grafiki:P
Mam niedaleko, więc pewnie wpadnę przynajmniej na dzień:)
Co wy na to? Kolejny UDANY meeting ANSI?
Ja pewnie wpadnę
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz, kołuj miejscie w pociągu, ajm gojing with ya - popije sie troche w koncu
tym razem to i ja bede..
Kira jedziesz?? To ja też jade;P
No ja sie zjawie znowu na 100% chyba ze umre do tego czasu . Może znowu spotkanie ansi jak na Dojiconie[szpan]?
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Wejsciówka opłacona. Będę w oba dni na 100%
Istnieje więc wysoki prawdopodobieństwo, że będzie Dojiconowa ekipa. Mnie to pasuje
BTW: Viruch, picie już w pociągu? Dla mnie bomba
"Skazany na zajebistość"
To może i ja bym się wyrwał z chaty. Nie tak znowu daleko i trzeba wreszcie zobaczyć, czym się tak podniecają.:P
Hmm daleko nie mam, znajomych w Krk mam, więc może bym wpadł, bo spanie mam zapewnione.
Jedzie ktoś pociągiem przez Katowice? Ewentualnie ma chęć na gorzką żołądkową?
Ostatnio edytowany przez budyn (2008-02-23 03:07:17)
Zgadnijcie
będziemy się promować na konie
Ja jako developer (w tym także WWW) powiem tyle, że ich strona domowa nawet w 1 calu nie przyciąga i nie zachęca do wzięcia udziału w tym wydarzeniu.
Może stąd brak entuzajazmu? Najważniejszym jest aby umieć się sprzedać, a tutaj widać, że niestety organizatorzy się nie popisali .
Szkoda że to w krk, a nie we wro , no ale kto wie może się skuszę ?! Jeśli bym jechał to właśnie pociągiem przez Katowice, ale jeszcze to przemyśle .
Ps. Gorzka - idealna na droge .
Ostatnio edytowany przez rexo (2008-02-23 15:47:17)
Szczerze, to ja nie byłem na żadnym takim konwencie czy podobnej imprezie, więc z chęcią bym się przejechał. Przy okazji bym odwiedził znajomych w krk i poznał ludzi z ANSI.
Gorzka - connecting people
Jak mam jachać z kimś nieznajomym, to wolę się napić z nim, niż na trzeźwo.
I nie przez "Katwoice,", bo u nas silny lokalny patriotyzm, więc uważaj
Wiekiem miś bliskim, więc ni było by źle
PS. Kisiel ta wypowiedź ma być złośliwa? Bo ciężko ocenić o tej godzinie
Ostatnio edytowany przez budyn (2008-02-23 04:02:10)
Istnieje więc wysoki prawdopodobieństwo, że będzie Dojiconowa ekipa. Mnie to pasuje
Wiesz, czesto podroz pociagiem jest o sotkorc ciekawsza niz sam konwent - o ile nie jedzie sie samemu tylko cala ekipa... najlepiej jechac w czworke i wbic sie do jednego przedzialu - jak bedzie jakich mocher - to sie go pozbyc .
Tylko nie ściągajcie koszulek XD:-D
No fajnie, widzę, że jednak coś z tego będzie:)
raczej wpadnę ale ja nie piję
Wpadnę też ^^
Będzie kasa to i ja będę:)
Pociągiem tym co na Doji, z Katowic na Kraków. Kisiel, wtedy to był ten co ci wariaci z transparentem Doji latali po pociągu nie? Bo nim jechałem więc jakoś się znajdziemy chyba.
Starfox - no, i pokaż się wreszcie i nie chowaj za Mare. XD
EDIT: Aha, i przed jakąkolwiek grą wspólną, w jaką będziemy grali czy coś, to wytłumaczyć dokładnie zasady, bo znów będzie tak jak było na Doji z tym sztywnym palem azji. XD (kto był, ten wie)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-02-23 15:59:21)