Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
http://www.vision.pl/sklep.php?GSID=131 … f7c8&kat=7 lub Allegro.
ftajemniczony napisał:Pobieranie "Ergo Proxy" jest zakazane![zly]. Marsz do Empiku kupić oryginał!!
Wyskrobiecie chyba 39.90 PLN raz na 2-3 miesiące?Matka Teresa się znalazła... a kto mi to zakaże? Poza tym, wszystko było by pięknie, jakby polskie wydanie również było by piękne...
"Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" czego sie spodziewasz za ~ 40 zl, gwiazdki z nieba. Z reszta jak jest okazja kupić coś legalnego z anime, to czemu by nie, bo szkoda kasy - porażka.
Ostatnio edytowany przez Arhil (2007-11-02 16:35:36)
Zdobycie nielegala zawsze będzie tak tanie, że nie będzie się opłacało kupować orginałów.
Mieszkam jakieś 60 km od najbliozszego znanego mi Empiku, ale jakoś potrafie znaleźć kase i możliwość kupienia legalnego animca raz na pare tygodni.
jeżeli dane anime jest warte wydania pieniędzy na nie to je kupuje
Wypowie się może ktoś przy okazji na temat jakości naszego wydania "Black Lagoon"?
zastanawiam się nad zakupem i szukam argumentów które by mnie zmotywowały.
Mój znajomy kupił dokonał zakupu Ergo xD Teraz żałuje bo sam w chacie zrobiłem sobie takie śliczne pudełko i znajomi myślą że ja także mam oryginał xD Zresztą płytke także jest z połyskowym nadrukiem na Verbatim'ie więc jeśli mam być szczery wolę swoją domową wersje
Jakość taka sobie nic nadzwyczajnego żeby wykładać 40 złociszy no chyba że dla dźwięku ale nie mam tylu głośników więc sobie podaruje
Ostatnio edytowany przez Anarchy Maniek (2007-11-02 20:11:20)
Mój znajomy kupił dokonał zakupu Ergo xD Teraz żałuje bo sam w chacie zrobiłem sobie takie śliczne pudełko i znajomi myślą że ja także mam oryginał xD Zresztą płytke także jest z połyskowym nadrukiem na Verbatim'ie więc jeśli mam być szczery wolę swoją domową wersje
twoja wypowiedź nic nie wnosi, jeżeli widziałeś u znajomego polskie wydanie to powiedz coś na temat jego jakości, a jeżeli nie to podaruj sobie takie offtop'y
No cóż zauważyłem ofertę pełnej serii komercyjnej.
Wiedź dziele sie z wami tym że jest możliwość nabycia takowej.
No cóż zauważyłem ofertę pełnej serii komercyjnej.
Wiedź dziele sie z wami tym że jest możliwość nabycia takowej.
szkoda, że nie można oddzielnie nabyć kalendarza serię już mam, także box niepotrzebny
KDE4 ssie
Własnie...kurde...jakby ktoś kupował box to z checią odkupie kalendarz cena do ustalenia;)
Ok, so...
Czy ma ktos moze skany okladek Ergo Proxy?
Okladka ostatniej plyty ulegla mi uszkodzeniu, bylbym wdzieczny jesli ktos ma zeskanowana, aby mi usostepnil. ;]
Oczywiscie jesli bedzie chial i mogl
Sprawdź tu http://www.cdcovers.cc/search/all/ergo-proxy.
Choć pewnie chodzi Ci o polskie wydanie.
Ostatnio edytowany przez budyn (2008-04-28 22:34:29)
Choć pewnie chodzi Ci o polskie wydanie.
Tak
Strony Poprzednia 1 2