Nie jesteś zalogowany.
nie wiem czy wiecie ale na AXN sci-fi leci Notanik Śmierci i Blood+
więc na pewno możemy sie spodziewać obu serii na Animaxie
nie wiem czy wiecie ale na AXN sci-fi leci Notanik Śmierci i Blood+
więc na pewno możemy sie spodziewać obu serii na Animaxie
To się nie popisałęś,wszyscy już otym wiedzą:D
że zacytuje 3 x Huh Brothers z Eyeshielda 21"Huh? Huh? Huuuh?" Ja naprawde o tym pojecia nie miałem(tzn że leci teraz xD to że bedzie lecieć to wiedziałem xD)
[cytuj]nie wiem czy wiecie ale na AXN sci-fi leci[/quote]
niestety ten sci-fi jest bardzo slabo dostepny ;/
Chyba że ktoś ma pakiecik:D skam Animax najprawdopodobniej będzie w pakiecie HBO
łoj to trza bedzie chyba wykupić ^^
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
łoj to trza bedzie chyba wykupić ^^
"mamo mamo ! pakiet ! baja ! już !"
a ja uważam że lepiej ściągnać anime i samemu wybierać co się chce oglądać, niż czekać, trafić na baje która Ci się nie podoba i dodatkowo się rozczarować, że jest z polskim dubbingiem,czy czekać niecierpliwie na następny odcinek. W internecie masz anime podane na talerzu, wystarczy że go znajdziesz. A jak je zachowasz to kiedyś, Twoje dzieci szperając w Twojej szafie znajdą tą piękną perełke
eh a czy ja powiedziałem, że ściąganie jest złe ? Człowieku zastanów sie nad czym sie bulwersujesz... chodzi mi o takie coś jak ,np. na hyperze leci. Ściągnąć można, ale po co mam oglądać syf z ograniczoną grafiką i napisami angielskimi + polskimi jak mogę cieszyć się pięknym hardem na kablówce (chyba dobrze pisze ;] )
Tylko żartowałem kolego:)
Ostatnio edytowany przez Nerin (2008-02-21 19:27:47)
Taak to rzeczywiście sie różni od przeczytaniu w internecie co leci kiedy i nagraniu sobie tego...Szczególnie że dubbingu nie bedzie...Ależ oczywiście wtedy anime nie bedzie jak na talerzu bo przecież pilot cie użre w ręke jak spróbujesz wcisnąć ten czerwony kwadracik z napisem REC
Sen napisał:łoj to trza bedzie chyba wykupić ^^
a ja uważam że lepiej ściągnać anime i samemu wybierać co się chce oglądać, niż czekać, trafić na baje która Ci się nie podoba i dodatkowo się rozczarować, że jest z polskim dubbingiem,czy czekać niecierpliwie na następny odcinek. W internecie masz anime podane na talerzu, wystarczy że go znajdziesz. A jak je zachowasz to kiedyś, Twoje dzieci szperając w Twojej szafie znajdą tą piękną perełke
Głupoty opowiadasz.
Sen napisał:łoj to trza bedzie chyba wykupić ^^
Ta, tylko potem nie marudżmy, że scena anime w Polsce się nie rozwija.
bu!! tylko z pakietem HBO? ;/ HBO kosztuje 30 zł miesięcznie dodatkowo do abonamentu.
A AXN sci-fi mam, bo pakiet familijny w Cyfrowym Polsacie rodzina wykupiła. Trochę wkurza polski lektor W DN ale ogólnie jestem na tak.:D. A Blood + jest w wersji z angielskim dubbingiem i nawet bez napisów. Jakoś tak dziwnie.
Całkiem możliwe też że w przypadku uzytkownikow Cyfry+ bedzie trzeba wykupic jedynie pakiet AXN to jest 8 PLN miesiecznie:)
bu!! tylko z pakietem HBO? ;/ HBO kosztuje 30 zł miesięcznie dodatkowo do abonamentu.
A AXN sci-fi mam, bo pakiet familijny w Cyfrowym Polsacie rodzina wykupiła. Trochę wkurza polski lektor W DN ale ogólnie jestem na tak.:D. A Blood + jest w wersji z angielskim dubbingiem i nawet bez napisów. Jakoś tak dziwnie.
nie zawsze bo osnio lecialo z polskim lektorem oni chyba na zmiane beda puszczac w jednym tyg pl lektor w innym ang dub [roftl]
oni są jacyś ************!!! a i jeszcze pomiędzy odcinkami death note 20 minut reklam puszczają :/
spórjzcie na program;P w soboty leci DN(np w te sobote leci od 23:45 odcinki 7 i 8 bodajże) potem jest jakiś film i znówu dwa te same odcinki:) łatwo sie domyślić że prawdopodobnie jedne są ang dub a inne z lektorem. Pozatym jak zawsze powtarzam nie pasuje? nie oglądaj xD oni robia tak jak im pasuje i tyle
eh a czy ja powiedziałem, że ściąganie jest złe ? Człowieku zastanów sie nad czym sie bulwersujesz... chodzi mi o takie coś jak ,np. na hyperze leci. Ściągnąć można, ale po co mam oglądać syf z ograniczoną grafiką i napisami angielskimi + polskimi jak mogę cieszyć się pięknym hardem na kablówce (chyba dobrze pisze ;] )
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Z tego co wiem to na C+ w większości produkcji, jest wybór wersji językowej napisów oraz ścieżki dźwiękowej.
Działa to na AXN, HBO, czy też Canal+.
akurat na AXN sci fi nie ma wyboru innej sciezki dźwiękowej (tylko jedna jest - polska).
ale jak ogladalalm Blood + to nawet nie sprawdziłam, ale i tak wątpie czy by to cokolwiek zmienilo.