Nie jesteś zalogowany.
Proszę... Nie, BŁAGAM! End of Evangelion z http Bo normalnie mnie krew zaleje, tak się Evangelion skończył... Btw: są jeszcze jakieś dodatkowe epy w stylu EoE? Jeśli tak to także prosze o linki
Jest jeszcze Neon Genesis Evangelion Death and Rebirth. Linkow nie podam, bo nie znam
Może na Hyperze poleci =D
Przecoeż Evangelion fajnie sie skończy ale wiesz nikt Ci nie poda linka do Enda i do innych Evangelionów bo są u nas zlicencjonowane
hehe, od roku prosze o to samo i nic. Ogladaj z ang. subami lub ang. dubbingiem bo inaczej dlugo jeszcze poczekasz.
na p2p ciagle sa dostepne te filmy... nawet polskie hardsuby...
Słyszłaem ,że bardzo dobre jest to End of Evangelion...
Chciałbym go obejrzeć...
Może jakieś linki http:// ftp:// ?
Dla mnie Evangelion to jest jeden wielki bełkot. Jeszcze tak do połowy serii trzymie sie to kupy ale potem to już jest kaszana i tak jakby komus sie pomysły skończyły. Na filozofowanie im sie zebrało. Do tego niezwyciężone dzieci, które są obdarzone siłą porównywalną z Rambo i Terminatorem razem wziętych. Paranoja. Według mnie oglądanie tego anime to totalna strata czasu. Dobrze, że tego nie ściągałem tylko dostałem na płytkach wersje z pl hardsubem.
PS. Ciekawe ile teraz osób mnie za te poglądy ochrzani ;]
Już szykuje stos dla ciebie.
E tam, przesadzacie. Anime to jest co najwyżej średnie, jednak wstrzeliło się w moment. A 2 ostatnie epki to porażka na całej lini. Wyraźny brak finansów i pomysłów. Jednak jako że to jest dzieło kultowe (czyli takie, które ma swój kult) to i wielu obrońców się znajdzie. Jednak należy pamiętać, że fanatycy są zaślepieni i nie warto słuchać ich zdania .
@Strusic: Evangeliona widziałem całego wraz z EoE i D&R i żałuje tego (zieeeeeeew).
@Yang: przynajmniej Ty się ze mną zgadzasz. W tym anime wyraźnie widać, że końcówka była robiona wyjątkowo na siłe. Poprostu chcieli dowlec "trupa" do końca. Według mnie Eva jest zdecydowanie poniżej średniej.
Nie tylko on ale z doświadczenia wiem, że lepiej się nie wychylać:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
E tam, dla mnie Evangelion jest powyżej średniej, chociaż nie jest to jakiś doskonały twór który bym wielbił. Przede wszystkim podobały mi się charaktery postaci, były realistycznie przedstawione. Nie wiem Satanael gdzie ty zauważyłeś że oni są "terminatorami" , własnie ci bohaterowie byli bardzo słabi jeśli chodzi o psychikę i zachowania. A to że rozwalali wszystko dookoła to logiczne w koncu siedzieli w Mechach. A koncówka rzeczywiście szit jakich mało, toż chyba obecne odcinki Naruto wolałbym oglądać, no ale jak dostali trochę kasy to nakręcili ten prawdziwy koniec, którym jest właśnie EoE.
Dla mnie to tak dostałoby 7/10 (licząc EoE zamiast dwóch ostatnich odcinków)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Eh....
Nie chce mi się z wami za bardzo kłucić...
Może i wam się nie podoba i nic tego nie zmieni. NGE było jednym z pierwszych anime jakie widziałem,
i dlatego jest dla mnie wyjątkowe. Opowiem wam bardzo krótką historyjke...
"Kiedyś tam żyłem se ja i kumpel (chodzi mi tu o @Fisher'a xD). Fisher nigdy nie lubiał anime (był wręcz na nie uczulony _-_" ).
Pewnego dnia przyniosłem mu NGE i się chłopak zmienił Anime ogląda fanatycznie i wogóle." hue hue koniec hiostorii xD
A co do 2 ostatnich epków... może i robione na siłę, ale mi fajnie zryły psyche...
Nie załapaliście klimatu i tyle...
Ano sporo osób tak myśli, ale wszyscy się boją fanatyków . A że ja już nie raz wypowiadałem się negatywnie o evie, to mi to tam zwisa .
Może już czas przełamać mit o NGE? Kto jest za niech podniesie rękę:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
ZA !! Podpisuje się obiema nogami. Zresztą od zawsze byłem przeciwny nazywaniem evy kultowym anime.
No w sumie chyba każdy ma takie anime które (po obejrzeniu jako pierwsze) uważa za kultowe choćby nie wiem co