Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
kiedys uslyszalem ze mialo wyjsc Kiddy Grade 2, nawet trailer obejrzalem, a tu czas leci ja nnie nabiezaco jestem i niewiem wkoncu co z tym, moze mi ktos powiedziec ewentualnei podac linka jak jest do pobrania?
Nie czytać tego tak jak on pisze bo język sobie połamiecie
Nom słyszalem i co z tego??
Wole sie pytac ludzi ktorzy znaja ta serie i sa tak mili zeby odpowiedziec.
Tu nie ma miłych ludzi tylko publiczne lincze!
Dobra, teraz się lekko zdenerwowałem. Po pierwsze, jak zakładasz temat, to nazywaj go odpowiednio, po drugie pisz po polsku, a po trzecie google naprawdę nie boli i jeżeli ma się odrobinę chęci, to najpierw szuka się samemu, a kiedy już naprawdę nie można znaleźć interesujących nas informacji, pytamy innych. Z reguły takie podstawowe informacje można od strzała znaleźć, gdyż strony typu anidb, czy reszta, to nie są zagnieżdżone na końcu świata stronki.
Tu nie ma miłych ludzi tylko publiczne lincze!
Nie chodzi o publiczne lincze, tylko o to, by wyoślić osobą, którym nie chce się szperać po necie, że wszystko łatwo nie przychodzi i nie zaszkodzi samemu trochę się zaangażować.
PS.
Dot. następnego postu ~Piter666
Zwracam honor:P
Ostatnio edytowany przez mkriso (2008-02-18 15:14:21)
Piter666 napisał:Tu nie ma miłych ludzi tylko publiczne lincze!
Nie chodzi o publiczne lincze, tylko o to, by wyoślić osobą, którym nie chce się szperać po necie, że wszystko łatwo nie przychodzi i nie zaszkodzi samemu trochę się zaangażować.
widzę, że nie czytałeś nigdy moich wcześniejszych postów w podobnych przypadkach bo byś wiedział co miałem na myśli
EDIT
żeby nie było wątpliwości, to wyjaśniam:
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2008-02-18 15:04:29)
Strony 1