Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich i zwrracam się z pytaniem, słyszałem że przed GTO było jakieś anime traktujące o losach Eikichi'ego Onizuki i jego gangu, nie znam tytułu tego Anime jesli ktoś z was wie jaką nazwę nosi to Anime to serdecznie bym prosił o wpis na forum jaki jest tytuł tego Anime z góry dziękuje.
Nie wiem, czy było anime, ale manga tak. Tytuł to był bodajże Bad Company
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
A przed Bad Company jest jeszcze Shonan Junai Gumi (inaczej zwane Young GTO).
słyszałem kiedyś ten tytuł i nawet go gdzieś zapisałem ale niestety nie wiem gdzie hehe:P dlatego stworzyłem tego posta dzięki Winged za info pozdrawiam
oooo tego już nie wiedziałem tym bardziej dziekuje amarthar pozdrawiam
no własnie.. nie wiecie czy i gdzie mozna sciagnać to anime ??
Z muła, ja tak to ściągnąłem.
a sa do teg opolski albo angielskie suby ?
@dulu
mogłbys to gdzies uploadowac ?:D z tego co wiem nei ma tego zawiele
Ja mam 2 wersje tego animca.
01-04 - angielski hardsub.
01-04 - RAW.
Czekam na 5 odcinek.
Uploadu - torrent? Mi by odpowiadało, chyba że chcesz na coś innego. Ale nie w tej chwili, bo mam zajęty transfer.
A może moorhunt?
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-02-17 20:58:04)
Za tłumaczenie Young GTO miał brać się Cieslak bo angielski przekład (PSDG-Sentosha) już jest :] tylko szkoda, że PSDG-Sentosha nie przetłumaczyli jeszcze 5-ego ostatniego epa (jest to OAV, wiec jeden odcinek ma jakieś 45 czasami 55 min.)
Edit: Wie ktos czy jest anime Bad Company?
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-02-17 21:11:36)
Za tłumaczenie Young GTO miał brać się Cieslak bo angielski przekład (PSDG-Sentosha) już jest :] tylko szkoda, że PSDG-Sentosha nie przetłumaczyli jeszcze 5-ego ostatniego epa (jest to OAV, wiec jeden odcinek ma jakieś 45 czasami 55 min.)
Edit: Wie ktos czy jest anime Bad Company?
PSDG-Sentosha stalled
4/5 odcinków sa przetłumaczone na angielski przez PSDG-Sentosha. Zaś 5 odcinek przetłumcazyła jakaś francuska grupa.
Kolejnosc mangi jest taka: Bad Company (nie ma anime), Shonan Junai-Gumi(anime moze sie jeszcze nazywac:Young GTO), a potem oczywiscie ukochane GTO (anime tez GTO):D
Shonan Junai-Gumi!-tu macie link do torrentow z ep Shonan Junai-Gumi! 1-4 z angielskim hardsubem grupy PDSG-Sentosha[slina]
a wlasnie Pawello86 napisal o jakims tlumaczeniu 5 OVA!!! Czy to prawda? Ale jesli francuzi to na francuski czy angielski przetlumaczyli??? jesli angielski to jak by ktos mogl dac linka badz na gg!!!
Ostatnio edytowany przez sokolb (2008-02-17 23:34:25)
sokolb Dzięki za podanie stronki.
Grupa KgK zrobiła napisy do całości i niestety te napisy są po francusku.
Ostatnio edytowany przez ( MajK ) (2008-02-17 23:43:34)
Hehe! Nie ma za co:D Jak chcesz to daje jeszcze linka do stronki z dosyc duza iloscia mang niestety po angielsku:( ale zawsze cos:) jest tam Bad Company, Shonan Junai-Gumi, Gto i wiele innych ciekawych tytulow!!!! Mangi niestety mozna pobierac tylko jedna na raz[zly]
To może jakaś polska grupa przetłumaczy tą serię :p
Za tą stronkę też dzięki:P Zastanawiam się nad ściągnięciem filmów Live action "GTO" oglądał już to ktoś?
Z ta polska grupa tlumaczaca ta serie to mozna sobie niestety tylko pomazyc moim zdaniem:( Choc nie powiem ze by sie nie przydalo!!! Ja niby sobie juz sciagnalem 2 ep tego live action ale niestety jeszcze nie zdazylem obejrzec wiec z tym nic ci nie poradze! Ale z tych opini ktore czytalem wynika ze bardzo dobre i warte obejrzenia dlatego sciagam!!! Odstraszaja mnie tylko czarne wlosy Eikichiego;)
A wlasnie jak by sie komus nie chcialo sciagac ep to tu sa od razu do ogladania do 4 z hradsubami ang:Young GTO i inne
Ostatnio edytowany przez sokolb (2008-02-17 23:57:15)
I z tego co czytałem z opisów na mangaupdate jest manga opisująca późniejsze losy GTO:) to chyba pokazywało go jako 40 latka but im not sure gdyż nie ma skanów tego
(prosze tego nie brać jako teze;P ja poprostu tak przypuszczam z czytania różnych for)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2008-02-18 00:40:05)