Nie jesteś zalogowany.
Jakiś czas temu zaczęliśmy z Yaqbem grać po sieci w Worms World Party. Zabawa była przednia, a stała się jeszcze lepsza, gdy dołączyli do nasz Deshirey i Szual. Jako że wszyscy jesteśmy z Ansi, toteż pomyśleliśmy, że może ktoś chciałby do nas dołączyć. Nosiliśmy się z tym pomysłem długo (m.in. dlatego, że gdy mieliśmy pisać, ukazał się temat Tymka i nie chcieliśmy mu w paradę wchodzić na chama), ale w końcu zebraliśmy się i temat powstał. Tak więc zapraszamy wszystkich chętnych na partyjkę Wormów w fantastycznym towarzystwie
Gramy praktycznie codzienne, zazwyczaj ok. godziny 19-20. By móc grać po sieci, trzeba ściągnąć patch z oficjalnej strony Wormów. Serwer, na którym zwykle pykamy, to "AnythingGoes". Zasady, które ustawiamy - krew, zwierzęta i upadki zabierają więcej HP, 60 sek na kolejkę. Po więcej info zapraszam na PW.
Oto kilka robionych na szybko screenów. Mała rozdziaka, bo na takiej Yaqb gra, a on je robił):
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b5c9566bbdc4e886][/URL][URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3242a047fff66701][/URL]
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c5cd1d8652cb4d35][/URL][URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c911f4a85d403d1e][/URL]
Screeny były robione na szybko i są tylko marną próbką tego, co się w czasie naszych meczów wyprawia (szczególnie wtedy, gdy gra Deshi ). Tak więc jeśli ktoś ma ochotę pograć, to zapraszamy, bo zabawa jest przednia
Aha, jeszcze jedno do modów: drużyna w żaden sposób nie zrobiona ze złośliwości, ale niech się Yaqb tłumaczy, to jego team XD
"Skazany na zajebistość"
O lol rozwaliły mnie nazwy robaków XD
a lina ?? mi kumple zabronili jej używać po potrafiłem wykorzystując line zrobić praktycznie co chciałem (nie można przechodzić całej planszy podczas jednego ruchu mówili )
jak znajdę gdzieś moją płytkę z wormsami to z chęcią się przyłączę
Yaqb też ma wysokiego ropeskilla, więc ich ilość musi być ograniczona
Aha, jakby ktoś chciał dziś grać, to musi dać wcześniej cynk, bo jak założymy grę, to do końca rozgrywki nikt nie może dołączyć.
"Skazany na zajebistość"
Jak ściągnę grę, na bank się dołączam.
Według mnie pomysł genialny , sama kiedys potrafiłam grać z bratem w wormsy na okrągło XD. Napewno w wolną chwile zagram ^^.
(najlepszy motyw jak bananami sie pół planszy rozwala XD).
Ostatnio edytowany przez maryska (2008-02-17 17:32:03)
(...) (szczególnie wtedy, gdy gra Deshi ).
Jeszcze Wam pokażę jak się gra!
A tak serio: Cóż mogę więcej napisać. Zjadacz wszystko elegancko Wam przedstawił. Również serdecznie zachęcam do gry, bo mimo że gra ma już swoje lata, to jest ubaw po pachy! Tym bardziej, gdy gra się ze znajomymi. Z czasem będzie można dodać więcej screenów. Szkoda, że akurat nie mamy fotek ze wczorajszej rozgrywki, ale może to i dobrze...
Co ja tak latam na tych screenach?
Co ja tak latam na tych screenach?
Byłeś w drużynie cieniasa... tfu, Yaqba, to wiele tłumaczy
"Skazany na zajebistość"
Gracie z podnoszącą się wodą? To moja ulubiona opcja i nadaję dynamizm rozgrywce, bo nie można się ukrywać:)
Ostatnim razem jak umawiałem się z kimś z ANSI na UT przez siec, to skończyło sie na 1v1 z kumplem. Może tym razem
Też bym się przyłączył, ale na początek musiałbym sobie przypomnieć kilka trików .
Co do UT (tego pierwszego, najfajniejszego) to zawsze jestem chętny (a wcześniej jakoś nie widziałem ogłoszenia o UT na ANSI), a może nawet skombinowałbym jeszcze kogoś, więc w razie czego, odzywaj się ~wiluS - powinno być ciekawiej niż z samymi botami .
Gracie z podnoszącą się wodą? To moja ulubiona opcja i nadaję dynamizm rozgrywce, bo nie można się ukrywać:)
Różnie, ale wierz mi - ciężko jest się tu ukrywać i raczej nikt tego nie robi (w przeciwnym razie na czacie jest flood słowa "coward").
Jeśli ktoś chce dziś grać, to musi mi dać cynk do dziewiętnastej, bo gdzieś o tej będziemy pykać
Na chwilę obecną cztery osoby dziś by grały
"Skazany na zajebistość"
Jeśli odgrzebię gdzieś Wormsy to też się piszę...
Postawcie jakiegoś venta do tego to będzie ciekawiej
EDIT: nvm raczej, widzę, że mam na drugiej chacie, gdzie na razie się nie wybieram :/
Ostatnio edytowany przez Cardano (2008-02-17 19:18:06)
OO z chęcią zagram w wormsiki
Boo... Żeby mieć miejsce na zainstalowanie WWP skasowałem właśnie UT2004 i okazało się, że płytkę z Wormsami mam w Warszawie . Przez jakiś czas się nie podłączę do wspólnego grania.
~DUDi, swego czasu ostro pogrywaliśmy z chłopakami w UT. Potem przyszły wakacyjne wjazdy i skończyło sie na świetlanych planach rozszerzenia 'asortymentu' o Warhamera40k. Żadnej gry nie instaluje tak często jak UT:D
edit.
fałszywy alarm
Ostatnio edytowany przez wiluS (2008-02-17 23:22:31)