Nie jesteś zalogowany.
Jakie jest Wasze ulubione zdanie z zwaszej ulubionej anime ??;):)
"Złapie wszystkie" - POKeMON
moze nie z anime ale z gry "Vampire The Masquerade: Redemption" (jedynka) a brzmi ono "don't disobey me child".
Moje powiedzonko to 'Come and Die" z Hellsinga
Moze i nie zdanie, ale mnie sie podoba.
'Baka!' - wystepuje w baaardzo wielu anime
moze nie z anime ale to pokemony "prosze dokumenty bedzie mandacik" a drugim ulubionym jest "ja juz nie pije" w anime tez pewnie gdzies bylo:)
"There's no point in introducing myself to the dead" z Kenshina OAVki
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
"Ludzie dali nazwy swojemu podstawowemu artykułowi spożywczemu, czyli chlebowi, nazwy pochodzące od ich rodzimych ziem, zaznaczając w ten sposób swoje pochodzenie."
Inglisz:
"The people named their own staple food, bread, after their native lands, nad used it to measure its origin."
Moje trzecie zdanie, które przetłumaczyłem jako subber anime (Yakitate!! Japan ep01)
Pierwsze to "Średniowiecze", drugie "Okres pełen wojen, w którym kraje europejskie pozostawały w konfliktach religijnych i obyczajowych."
Is he a hollow? ...a death god? --- BLEACH
Chociaż ten tekst z czołówki Yakitate też jest dobry, wogóle jak Azuma Kazuma wymawia "Japan"
you are already dead -hokuto no ken
W imieniu księżyca ukażemy was hehe a tak poważnie "Do Krainy Cieni..." Vampire Princess Muyo"
Yatta GOAL!!! from Catpain Hawk:)
Karakura Supa Hiroz - Bleach
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
BUHAHAHAHAHA!!! Mej de spiryts bi łit ju!!
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Autor: ~Andy
Data: 2005-10-06 13:59:20
Komentarze do filmu: Speed Grapher ep20
(PYTANIE: "powiedz mi dlaczego robisz napisy w tym bezużytecznym (niedokładnym) formacie jakim jest TMPlayer?" ).
"Czy ja kogoś zmuszam, aby ściągał ten bezużyteczny format. Weź i sobie przerób."
W temacie jest "ulubione zdanie". No i w końcu pośrednio dotyczy Anime;)
Pozdrawiam.
"Saju senji kojo" - jeśli tak to się pisze:P - Onegai Teacher
no moze nie z anime ale..
Don't worry don't cry take pistol and die
Wszelkie w których japończycy mówią po angielsku "Karakura supa hiroz!" "Mej de spiryts bi łit ju!" ^^ Czołówka :]
"CHii urashi?" (chyba nie musze mowic z czego:P:P)
A jesli moga byc pojedyncze slowa, to "OSUWARI" z InuYashy
"mada mada dame" - czy jakos tak (Prince of Tennis)