Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chrzanić walentyki!
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
rzuciła Cie dziewczyna??
I love spaghetti but I got shhit on it!
............... sensów życia jest wiele, ale taki naturalny (genetyczny) to spłodzenie i wychowanie potomstwa, a reszta sensów życia jest tak wielka i różna jak wiele jest spaczeń i patologi.....
Ps.: beznadziejny Temat.
Ps2.: łeee.. a dzisiaj Walentynki Zapomniałem o tej bzdurze (tak jestem wolny jak ptak )
Ostatnio edytowany przez luki349 (2008-02-14 23:03:36)
+ trzeba obowiązkowo spłodzić syna, zasadzić drzewo, mieć własny dom i umieć gwizdać na palcach
P.S. zgadzam się z przedmówcą...
Życie polega na wpisywaniu nazwisk beznadziejnych ludzi do Notesu Śmierci, nudzieniu się i SAMODZIELNEMU ODKRYCIU SENSU LUDZKIEJ EGZYSTENCJI!
patrze na ten temat 6 minutę i mam powoli dość...
Życie polega na oglądaniu anime, słuchaniu muzy (najlepiej japońskiej) i graniu na konsoli:P. No... i na tym, żeby mieć na to kasę:P. A temat rzeczywiście durny:P.
Jaki jest sens życia ???[cholera]
O Jezu...
Topic w moim osobistym Top3.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-02-14 23:12:11)
"Skazany na zajebistość"
Nie wiem, czy autora tematu zbanować, czy przytulić...
hehehehe eh eh................ Ahmed !!! Please Kill me !! No temacik dobijający
Jak to jaki. Można zakUUaDać pOOjeFfAne TemMAtY i Siue Ss Teguo hhHAć
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
[cytuj]Życie polega na oglądaniu anime, słuchaniu muzy (najlepiej japońskiej) i graniu na konsoli. No... i na tym, żeby mieć na to kasę[/quote]
Z tym się zgodze:P a temat durny to jak dla kogo:P może niektórzy próbują znaleść w tym temacie sens życia:D
Strony 1