Nie jesteś zalogowany.
W podobnej kresce to zdecydowanie nie będzie, ale polecam ci KGNE, Kimi Ga Nozomu Eiem (Wieczność której pragniesz). Romans z elementami dramatu.
pawello przeczytałam recenzje i anime wydaje sie fajne, jednak ja poszukuje czegoś bardziej powiązanego z komedią, jak napisałam kawałek dramatu może byc ale to komedia powinna przeważać, czy zna ktoś coś takiego?? no i tak jak wcześniej prosiłabym o możliwie szybką odpowiedź i z góry thx:*
Ostatnio edytowany przez wrathsister (2008-02-14 01:55:39)
Nie oglądałem Saiunkoku, ale przeczytaj recenzję Zero no Tsukaima. A nóż Ci się spodoba.
"Skazany na zajebistość"
Może Bokura ga Ita ci się spodoba;)
Właśnie sobie o Ouranie pomyślałem. Sprawdź, bo warto
"Skazany na zajebistość"
szukam komedi romantycznej (kawałek dramatu też może być) o podobnej kresce jak colour cloud palace(alternetywny tytuł to Saiunkoku Monogatari).
to ja ze swojej strony zaproponuje "Suzuke"
A jest jakieś anime podobne do Onegai Teacher i Twins?
Nie wiem, czy kreska jest podobna, bo nie oglądąłem, ale jak chcesz romantyczną komedię to polecam School Rumble.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
A jest jakieś anime podobne do Onegai Teacher i Twins?
sposoba ci sie love hina
Tulix jest sporo anime podobnych do onegai teacher i twins.
Kilka przykładów:
AA! Megami-sama, Bokura ga Ita, Kare Kano(polecam), Dears, Video girl Ai(polecam gorąco),Goshuushou-sama Ninomiya-kun, Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora(polecam), I My Me! Strawberry Egg, Iriya no Sora, UFO no Natsu(polecam baardzo), Lovely Complex (polecam!!!!!), Midori no Hibi, Shuffle!, Suzyka(Gorąco polecam) .
Jest w czym przebierać[okej]
Ostatnio edytowany przez nuito (2008-02-14 16:21:51)
Wszystko co wymieniłem powyżej jest związane ze szkołą.
dzięki za wszystkie propozycje, na pewno zobacze(recenzje) a jeszcze jedno pytanie, czy jest coś podobnego do green green?? cos co sie w szkole dzieje.
Gdzieś 50% wszystkich anime
Wystarczy dać w anidb, albo tanuki taga school
Szukam anime z takimi elementami jak: walki (miecze, pięści, magia - wszystko jedno, byle się ładnie prezentowało), jakiś wątek miłosny, najlepiej komedia, ale nie koniecznie, mile widziane elementy ecchi. Może po tytułach zorientujecie się o co mi chodzi (zastanawiałem się czy to wszystko można razem napisać, ale co tam): Tenjou Tenge, Ikkitousen, Shakugan no Shana, Fate/stay night, Night Wizard, Berserk, Zero no Tsukaima, Busou renkin, Samurai Champloo, Kekkaishi, Bleach, Inuyasha, Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi, Ruronin Kenshin.
Na końcu napisałem pare dłuższych anime, ale teraz szukam jakiś kilkunasto lub 20-paro odcinkowych:P
Ranma 1/2. Tej samej mangaczki co InuYasha.
"Skazany na zajebistość"
[cytuj]Szukam anime z takimi elementami jak: walki (miecze, pięści, magia - wszystko jedno, byle się ładnie prezentowało), jakiś wątek miłosny, najlepiej komedia, ale nie koniecznie, mile widziane elementy ecchi. Może po tytułach zorientujecie się o co mi chodzi (zastanawiałem się czy to wszystko można razem napisać, ale co tam): Tenjou Tenge, Ikkitousen, Shakugan no Shana, Fate/stay night, Night Wizard, Berserk, Zero no Tsukaima, Busou renkin, Samurai Champloo, Kekkaishi, Bleach, Inuyasha, Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi, Ruronin Kenshin.[/quote]
Myśle, że Kaze no Stigma będzie odpowiednie.