Nie jesteś zalogowany.
Niech ktos wrescie mi powie jak jest z tą seria bo juz nie wiem.W jednym sewisie jest że jest 26 odcinków TV (2005)+ 5 odcinków OVA (1993-1994). Szukając (torent) znalazłem tylko 20 odcinków TV.Czy to wychodzi nadal. Może ktos to wytłumaczy ,a i jak mozna to skad pobrac ta serie dobrej grupy.Ja znalazłem grupy [AonE-AnY] to sa te 20 odcinków.Film znalazłem ,ale OVA nie.[placze]
Nie wspomniałeś o filmie.
Imperare sibi maximum est imperium
fim byl podobno robiony przez fanow czy cos ? pierdoly mowie ?
Jak mozna to namiary na OVA (torent) Bede wdzięczny.:D
O tym nie słyszałem, zainteresowani nich sobie poczytają:
anidb.info
www.aicanime.com/products/amg/
Imperare sibi maximum est imperium
co dalej z serialem 21 odcinkow wyszlo i po rawach sladu ni ma ktos wie cos na ten temat???
Niewiem jak wy ale Keiichi Morisato w tej serji dziala mi strasznie na nerwy. Jego do przesady ciotowate zachowanie strasznie irytuje. Ostatnie odcinki 19 do 21 przegladnolem na szybko bo nie moglem kolesia ogladac. To jak sie zabiera przez 20 odcinkow zeby dac buziaka dziewczynie, poprostu powala widza Czemu zrobili z niego az taka pokrake?.
TV padło ofiarą japońskiej ramówki telewizyjnej, raw powinien być wyemitowany jakoś w okolicach czwartku, szczegóły w tłumaczeniu do 21 ep.
faktycznie jest o tym w napisach:) dzieki za info:)
Jest polski hardsub grupy Akatsuki (www.akatsuki.xk.pl). Tam znajdziesz torrenty. Do angielskiej wersji grupy Zhentarim torrenty chyba znajdziesz tu: www.animeyume.org ale trzeba się zarejestrować.
To co ja podalem jest do wersji Zhentarim. A Akatsuki to nie polecam, AMG OVA zrobili jak jeszcze nie mieli dobrze rozwinietej korekty i QC w swojej grupie, wiec tlumaczenie moze byc slabe (pisze 'moze' bo osobiscie nie widzialem).
Jak najlepij ogladac Serie Ah! My Goddess ??? najpierw AA! Megami-sama OVA ,The Adventures of Mini-Goddess A na koncu Ah My Goddess TV ??
Zacznij od TV potem OVA potem film i na końcu The Adventures of Mini-Goddess.
Skąd ściągnąć OVA? mam TV i ściągam film a ova zapowiada się bardzo ciekawie
My Goddess OVA jest dostępna w Akcji Anime za Free.
Pozdrawiam
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
"My Goddess OAV jest dostępna w Akcji Anime za Free."
Co to za akcja ?? Wie ktoś coś wiecej na ten temat ?
Skąd mozna ściągnąc OAV'y ??