Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak widać w nazwie postu poszukuję angielskich softsubów. Wszystkie anime, które posiadam są w wersji RAW (nie opłaca się wszystkiego od nowa ściągać z hardsubami), a niektóre z nich nie zostały do końca przetłumaczone na animesub, stąd więc moja prośba.
(Z angielskiego połapię co się o co chodzi, z samego japońskiego NIE.)
Najbardziej by mi zależało na:
Gad Guard
Prince of Tennis
Cluster Edge
Eyeshield 22
Pomożecie?
Rozumiem, że chcesz się wymienić?
EDIT: No chyba, że samych subów szukasz, lecz jeśli tak, to już były takie tematy.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-02-11 15:44:38)
"Skazany na zajebistość"
Rozumiem, że chcesz się wymienić?
Raczej on chce linka, do napisów ang. do tego Ja bym mu dał bo przetłumaczy na PL i będzie gicior (mało popularne anime i ofc nie przetłumaczone na ANSI)
To kolega chce tłumaczyć? Jeśli tak, to Prince of Tennis idzie całkiem sprawnie, więc lepiej coś innego Tak jak pisałem - poszukaj na forum,bo były podawane stronki.
"Skazany na zajebistość"
FAQ - tam jest (było... czy jeszcze działa nie wiem :/)
To kolega chce tłumaczyć? Jeśli tak, to Prince of Tennis idzie całkiem sprawnie, więc lepiej coś innego Tak jak pisałem - poszukaj na forum,bo były podawane stronki.
oj zjadek nie pij tego więcej xD
on po prostu chce ang softy, ażeby to móc dalej oglądać te animce... i coś z nich zrozumieć skoro to rawy :d
PS: true poszukaj zajrzyj do FAQ, a na pewno coś znajdziesz
Miałem na myśli linka z angielskimi napisami
Nie znam się na pisaniu tego co wy tam tłumacze wypisujecie w tym notatniku, myślałem raczej o szybkim obejrzeniu serii i wzięciu się za coś nowego.
Wiem, że Prince of Tennis jest nadal tłumaczone, ale zanim ktoś to skończy to miną wieki, a ja osoba niecierpliwa jestem i nie lubię nikogo poganiać. Po prostu sobie obejrzę to z angielskimi subami i będzie po krzyku
Bana dostaniesz i też będzie po krzyku. Przeczytałeś FAQ przy rejestracji wczoraj?
Strony 1