Nie jesteś zalogowany.
Wczoraj na Tokyo Toshokan znalazłem torrenta do: [aNfosubs]Bleach_The_Diamond_Dust_Revolution_[1F6D0135].avi, Chciałem tu wstawić link do niego, ale torrent został usunięty. Wielkość pliku 596 MB na chwilę obecną ma 200 seedów i około 1000 peerów. W opisie pisało, że jest twersja CAM lepsza od dvd. Mam wątpliwości czy to nie jakiś przekręt może ktoś wie coś na ten temat. Kiedy miała być premiera itp.
Z tego co ja czytałem to Diamond Dust Rebelion wyszło już w zeszłym roku gdzieś ok 22 grudnia, ale żeby był dvdrip trzeba czekać gdzieś do września :/
BUEHEHE! lol lol rotfl lol rotfl lol!!! Camrip lepszy od DVD... coz to za Ainsztajn wpadl na taki genialny pomysl... no po prostu trzeba to zapisac w Księdze Wieczystej... pathetic
~Brylant po prostu pomylił się w tłumaczeniu. W opisie torrenta była napisane, że wersja CAM najlepsza przed DVD.
Co nie zmienia faktu, ze Cam jest jedynie dla tych co sa w goracej wodzie kapani (boadz to wpelni zadowolenia wystarczy byle badziew). Jednnym slowem Camrip ssie.
Poczekajcie spokojnie na normlana wersje nie psujcie sobie zabawy
Ja zamiast Bleach movie 2 na BearShare ściągnąłem przypadkiem niskobudżetowy film Japanese School Girls
To że prawdopodobnie (przypadkiem) fake'a zassał, który okazał się być Japanese School Girls.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-01-11 10:48:12)
Ktoś już pisał kiedyś na forum, że BearShare jest dobry tylko do ściągania mp3, bo filmy to w ponad połowie to fake'i są.
Film ma tytuł DiamondDust Rebellion a nie Revolution.
Ostatnio edytowany przez pawello86 (2008-01-11 12:06:10)
Co nie zmienia faktu, ze Cam jest jedynie dla tych co sa w goracej wodzie kapani (boadz to wpelni zadowolenia wystarczy byle badziew). Jednnym slowem Camrip ssie.
Zgrywy telecide są dość ładne.:)
No to ja nie rozumiem o co chodzi.Kiedy wyjdzie prawdziwy movie?
Już wyszło.
Już wyszło.
Normalnie z ang. sub.?
Nie, film narazie trafił do japońskich kin. O eng subach narazie nic nie wiadomo (przynajmniej ja nic nie wiem)
...
Dziwie się że nie ma zadnych kamerówek czy innych zródełek tego filmu, tak jakby jeszce tego filmu nie było na ekranach, a to juz 3 miesiace od premiery mineło :/
Dziwie się że nie ma zadnych kamerówek czy innych zródełek tego filmu, tak jakby jeszce tego filmu nie było na ekranach, a to juz 3 miesiace od premiery mineło :/
Włąsnie,jo tyż sie zastanawiom[ej]
bo to nie amerykański super hit co by go piratowali piraci i na diwidi zagrywali ajt