Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
To dziwne bo wydawało mi się że ona była szeptem, ale zrobili z nią to czego nie zdążyli zrobić z Chidorii. Ciekawe czy tylko mi się tak wydawało.
Obejrzałem tą scenę przed chwilą i jeśli dobrze wszystko zrozumiałem, to dziewczyna była szeptem ale "wyciągnięto" z niej wszystkie informacje(02.48-02.51 w wersji AHQ) i zapisano w tej płycie, którą trzymała(03.22, 03.33-03.37). Jako, że wyciągnięto z niej wszystkie informacje, nie była dłużej potrzebna i odesłano ją do domu(05.21-05.27). Są to jednak tylko moje domysły, nie wiem ile w tym prawdy.
Jeśli tak było to potem chcieli ją zabić, ale Sagara ją ocalił. Lecz nie wiem co się później z nią stało. Zginęła czy nie i co się stało z tą płytą.
Jeśli tak było to potem chcieli ją zabić, ale Sagara ją ocalił. Lecz nie wiem co się później z nią stało. Zginęła czy nie i co się stało z tą płytą.
omfg to zwykly watek poboczny, nie ma co analizowac
ara ara...
Smaczkiem jest to że w FMP zaserwowali postacie z Death Note podczas akcji Sagary u fryzjera
Smaczkiem jest to że w FMP zaserwowali postacie z Death Note podczas akcji Sagary u fryzjera
[mruga]Nie wiem o jakie niby postacie chodzi, ale jak już to odwrotnie, bo FMP jest starsze.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-07 16:12:38)
Gogi napisał:Smaczkiem jest to że w FMP zaserwowali postacie z Death Note podczas akcji Sagary u fryzjera
[mruga]Nie wiem o jakie niby postacie chodzi, ale jak już to odwrotnie, bo FMP jest starsze.
No wiesz manga DN jest trochę starsza niż anime;) Przejrzyj sobie dokładnie bodajże 6 ep The Second Raid, tam przez chwilę się pojawiają na ulicy;)
marcin2 napisał:Gogi napisał:Smaczkiem jest to że w FMP zaserwowali postacie z Death Note podczas akcji Sagary u fryzjera
No wiesz manga DN jest trochę starsza niż anime;) Przejrzyj sobie dokładnie bodajże 6 ep The Second Raid, tam przez chwilę się pojawiają na ulicy;)
A.. no chyba, że o mange chodzi:)
Takie małe pytanko odnośnie FMP mam, a mianowicie ostatni odcinek Full Metal Panic The Second Raid został wypuszczony 20.10.2005. Seria jakoś dziwnie się zakończyła tak jakby miałby być jeszcze jeden sezon. I tu moje pytanko czy komuś obiło się o uszy czy wylukał gdzieś jakąś notkę czy chociażby jaką tyci tyci plotkę o tym iż ta seria ma być kontynuowana??
Już go obejrzałem ALE TO WCIĄŻ MAŁO MAŁO MAŁO[cholera][klnie]. Taka k[cenzura] zajebista seria i miałby to być koniec. No poprostu To jest normalnie nie do wytrzymania[cholera]. Łeb mnie już boli muszę odpocząć
Już go obejrzałem ALE TO WCIĄŻ MAŁO MAŁO MAŁO[cholera][klnie]. Taka k[cenzura] zajebista seria i miałby to być koniec. No poprostu To jest normalnie nie do wytrzymania[cholera]. Łeb mnie już boli muszę odpocząć
Tak, zdecydowanie odpocznij. I napij się melisy na uspokojenie...
Po obejrzeniu TSR zlookałem w sieci info o 3 sezonie - będzie na pewno - kwestia czasu
"Gdy Ci smutno gdy Ci źle walnij format dysku C"
http://www.furuanimepanikku.com/tag/full-metal-panic/
Zajrzyjcie tutaj może to okaże się pomocne, enjoy
"Gdy Ci smutno gdy Ci źle walnij format dysku C"
Po obejrzeniu TSR zlookałem w sieci info o 3 sezonie - będzie na pewno - kwestia czasu
Jeżeli można wiedzieć, skąd takie info ?
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2008-05-09 12:33:01)
Taaa każdy mówi ze będzie albo że czytał że będzie... A naprawdę nic nie wiadomo. Mimo że to anime było sukcesem i dobrze się przyjęły, a do tej pory są można ujżeć humorystyczne motywy nawiązujące do tej serii w innych anime nikt nie ekranizuje dalszej części mangi (którą mogli by wydać w Polsce) A i muszę zobaczyć ten 6 ep The Second Raid i się przyjrzeć
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-05-09 12:30:46)
Gogi napisał:Smaczkiem jest to że w FMP zaserwowali postacie z Death Note podczas akcji Sagary u fryzjera
Hehe... Jak to oglądałem też rzucił mi się w oczy L jadący na rowerku xD
Skoro FMP było wcześniej... to może to pierwowzór xD
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna