Nie jesteś zalogowany.
Znalazłem Japońską oficjalna strone anime, ale narazie nie mogłem je rozpoznać.
Prosił bym o pomoc w rozpoznaniu co to za Seria czy film.
Tu jest linkAnimeeeeeeee
Ostatnio edytowany przez constans73 (2008-02-06 21:54:17)
1. ARIA (na 95%)
2. Mogłeś się podpiąć pod już istniejący temat
3. Używaj google
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-06 22:10:16)
To nie aria:P A poza tym dla mnie to wygląda na grę, a nie anime:P
Jap, mi też to wygląda na grę.:P Na fajną grę, ale jeśli to anime, to z chęcią bym zobaczył.:)
To jest manga i to dość nowa, wydawana jak na razie tylko w jp, nie znalazłem nic na temat gry, albo anime o takim tytule, ale ciężko sie szuka po stronkach jp nie znając języka. ^^
Ta dziewucha wyglądała mi na Akari... Z resztą nie tylko ona... Spójrzcie na pozostałe postacie.
Jeśli się mylę to największa sorrawka[deprecha]
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-06 23:42:52)
Dzięki za odpowiedź. Z tego wynika ze, nie jest to zbyt znane.
Więc może pokarze strone na której znalazłem link do tej strony.
Jest to na stronie ale to chyba jakaś internetowa telewizja. A moze telewizja satelitarna.
W tym zestawie linków, jest jeden do strony z anime dlatego pomyślałem że to anime.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2008-02-06 23:56:35)
Ja sie przyłącze do wypowiedzi ~Diukatan. Tak to jest manga (pierwszy tom wydany 07.07, 2 - 07.11) nie znalazłem niestety przetłumaczonego tytułu
https://shop.digi-goods.com/item.php?id=391 to jest manga. Jak ja bym chciał znac japoński
edit :
jest opcja kasacji posta bo zostałem wyprzedzony z odpowiedzią ?
Ostatnio edytowany przez kerowan (2008-02-07 00:04:07)
ja również uważam, że te gra:) z linku wynika, że wychodzi na pc:)
edit:
https://shop.digi-goods.com/item.php?id=391 to jest manga. Jak ja bym chciał znac japoński
edit :
jest opcja kasacji posta bo zostałem wyprzedzony z odpowiedzią ?
poprawka: nie manga a nowela;)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2008-02-07 00:08:53)
moze gra na podstawie mangi ? bo manga została wydana 1.07.2007r
Poszperałem troche tu i tam. Znalałem taki opis tej noweli (tłumaczenie z Japońskiego, więc nie czepiać się błędów):
Kyouichi boy Sakura which it commutes to large degree castle school the beauty girl Mizuno poult of the classmate is with invades the school of nighttime in order to search "the witch of one science ridge" of school seven wonder. But you thought that it is simply city legend, as for natural shape "of the witch" the ・ ・ ・ new feeling "magical girl" story, here commencement! - - No one has seen, "the magical girl" story, start...
Mizuno to ta różano-włosa.
EDIT
Może się przyda...
Strona głowna Nitro+
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-07 00:54:42)
...Mizuno to ta różano-włosa.
Chyba raczej to ta z Spinkami w kształcie 4-listnych koniczynek :] Mi to wygląda na coś w stylu Ranma (Spójcie na powiązanie głównego bohatera i różowo włosej hehe) hehe
Ostatnio edytowany przez AlucardL (2008-02-07 00:46:48)