Nie jesteś zalogowany.
Podejmując temat rozmowy, ja oglądam Hungry Heart - Wild Striker - sportowe anime o piłce nożnej z lat 2002-2003. Całkiem ciekawie się zapowiada. Coś jak Major
ja dzis wlasnie skonczylem ogladac zero no tsukaima swietne jest naprawde polecam wszystkim ktorzy jeszcze nie ogladali . caly czas ogladam na biezaco bleach i naruto . Dzis biore sie za fate/stay night.:D ale itak zero jest najlepsze ;](jak narazie )
http://myanimelist.net/animelist/Kamil198811
na tej stronie mozecie zobaczyc co akualnie oglądam i jak mozecie to tez zróbcie taka liste i dajcie linka w tym temacie.
Rurouni Kenshin chyba nie musze mówić co to jest.
Mam przerwę w sesji to oglądam Negima!? 1-26,Naruto Shippuuden,Hayate no gotoku,Cowboy Bebop...
A prawda ma ktoś może ep27 ..wszędzie szukałem i ni widu ni słychu po nim[placze]
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
A prawda ma ktoś może ep27 ..wszędzie szukałem i ni widu ni słychu po nim[placze]
27 ep Bebopa?
nie ma.
KDE4 ssie
http://myanimelist.net/animelist/Kamil198811
na tej stronie mozecie zobaczyc co akualnie oglądam i jak mozecie to tez zróbcie taka liste i dajcie linka w tym temacie.
Jap, to mi się przyda, bo jestem strasznie ciekaw, co oglądasz.[madrala]
krzymaj napisał:A prawda ma ktoś może ep27 ..wszędzie szukałem i ni widu ni słychu po nim[placze]
27 ep Bebopa?
nie ma.
To nie jest 27 ep, tylko specjal. Na aniDB widnieje jako Session XX: Mish-Mash Blues. Mam i mogę napisać, że nic szczególnego
One Piece i Eureka Seven, a z tych 'normalnych' to Battlestar Galactica sezon 3.
~dulu
[roftl]
Ostatnio edytowany przez Sobol15x (2008-02-01 15:35:47)
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
epek 27 to fakt nic specjalnego ale mi sie spodobał..a co do tematu to narazie tylko czekam na napisy:/ shakugan no shana II , Higurashi no Naku Koro ni Kai Season 2... i nadrabiam zaległosci w Ghost in the shell ...aktualnie poszukuje jakis ciekawych anim...
~Rekid, to pociągnij Bartendera dalej, jeżeli szukasz odskoczni od łzawych romansików, durnych komedyjek i bezmyślnych nawalanek. Nie ma drugiego takiego anime
Właśnie z Hiki jesteśmy po Mezzo TV i OAV - przyjemny tytuł, dobra akcja, ciekawa fabuła i nie tworzona na siłę oraz zabawny humor.
Teraz przechodzimy do Hellsinga TV w ramach odświeżania staroci, co następne cholera wie xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ja właśnie (dokładnie teraz) odpalam Bleach'a 158. A tak serio to biorę się za dokończenie "Sumomo momomo(mo ?)", bo kiedyś zaczełem, ale jakoś nie skończyłem
Aktualni oglądam Kekkaishi, bardzo dobre anime jednak na razie przetłumaczone tylko do 26 odcinka (Tak to drobna sugestia dla tłumaczy ;>)
Major S4, seria nadal trzyma dobry poziom
Ja tam na bieżąco oglądam Naruto Shippuudena, Bleacha i One Piece'a
Mam zamiar się zabrać za D.Gray-Mana, ale jakoś brak zapału... i czasu przede wszystkim
...
Zakończyłem oglądać Karasa, Darker Then Black i Black Blood Brothers, nawet ciekawe te anime były a w szczególności to ostatnie gdzie jeszcze był znakomity opening. Teraz zaczynam oglądać Shounen Onmyouji.
[spam]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2008-02-05 03:24:46)
Kupmy chlebaki w promocji.
A ja idem śpiulkać papa :* Poozdrooffka mróóczkY *^^*
spania nie macie ?