#1 2008-02-04 18:39:15

blackmalder
Użytkownik

prosze o pomoc ! php i cms one piece !

Witam ! mam "ambicje" : ) na założenie strony one piece w php. ponieważ nie ma co okrywać nie znalazłem nic ciekawego poza www.onepiece.pl przy czym ta strona również jest nie dopracowana w sensie nie dokończona i nie tętni życiem. Przyznam ze nie za bardzo się znam na tworzeniu strony od podstaw dlatego proszę o pomoc, czy mogę znaleźć jakaś gotowa stronę php? szablon? i wrzucić to na stronę po prostu i kontrolować to przez panel admina? oczywiście myślę o płatnym serwisie mam już właściwie na kilka miesięcy z boo.pl z obsługa php 4 czy 5. nie wiem czy tam takie rzeczy mogę robić.  bardziej przyda się ten serwis na testy. proszę o pomoc. Myślę również o Google adsense (czy jak to się pisze) chce włożyć w stronę duże ( no może nie az tak strasznie duże) pieniądze z tego powodu ze naprawdę "kocham wręcz" one piece smile i uważam ze przydał by się portal o tej tematyce!! słyszałem również coś na temat cms ale nie dużo wiem na ten temat : ) a może ktoś chce się przyłączyć przy tym znając się na tym? proszę was o pomoc smile

dlaczego pisze tutaj? bo zawsze uważałem ze można tu znaleźć wiele inteligentnych osób smile pozdrawiam i czekam na odpowiedz smile

Ostatnio edytowany przez blackmalder (2010-05-05 21:01:26)

gintama-FC-sig.png

#2 2008-02-04 18:58:49

MisQL
Użytkownik

Odp: prosze o pomoc ! php i cms one piece !

KLIK - link do stronki, na której możesz potestować różne CMSy, o ile się nie mylę to i forum tam jest, więc będzie miał ci kto dokładnie pomóc.

Jeśli nie będziesz chciał modyfikować swojego CMSa, to jego instalacji i obsługi powinieneś się dość szybko nauczyć jezor

PS. Masz coś oprócz serwera i chęci gotowe? Bo tylko wtedy ktoś MOŻE być chętny do pomocy, warto samemu zrobić chociaż jakieś artykuły lub cokolwiek gotowe, bo słomiany zapał nie raz tu był widziany, lecz słoma szybko zajęła się ogniem od zapału i zniknęła w otchłaniach wszechświata xD oczkod

#3 2008-02-04 19:12:19

Sir_Ace
Użytkownik

blackmalder napisał:

Przyznam ze nie za bardzo sie znam na tworzeniu strony od podstaw

Ja nie znam się na malowaniu, dlatego nie pcham na siłę moich wypocin do galerii sztuki.

Bez znajomości html i php stworzenie dobrej (czy choćby dopuszczalnej 'poziomowo') strony, która ma do tego przyciągnąć wielu fanów i tętnić życiem, jest niemożliwe.

#4 2008-02-04 20:13:01

blackmalder
Użytkownik

sir_ace mialem na mysli stron php smile na html sie dosyc dobrze zmian mialem 1 miejsce na okregowym kilka dobrych lat temu w 3 gimnazjum smile_big hehe no i ps cs3 tez niezle mi idzie wiec grafike porobie oczkod

misql co moge oferowac to jak napisales serwer zapal arty grafike i po czasie moze i pieniadze pochodzace z goolge ad. smile ale to narazie plany smile

gintama-FC-sig.png

#5 2008-02-04 21:09:19

blackmalder
Użytkownik

udalo mi sie poprawnie zainstalowac mambo smile dzieki za pomoc smile w razie pytan odezwe sie

gintama-FC-sig.png

Stopka forum

© Animesub.info 2025