Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
Konto fbarana zostaje zbanowane. Mam nadzieję, że wszyscy chętni do wymiany zajrzą w FAQ i trafią do tego tematu.
fbaran
Adres: Głowno
e-mail: fbaranski@wp.pl
gg: 1732769
www: baran.za.pl
freeman a ty nie zlamales przypadkiem pl prawa podajac jawnie jego dane osobowe?
jestem zawistny, moj topic z oszustami zamkneli
~qnop1989
Adres - Opoczno
Podaj mnie do sądu
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
~qnop1989
Adres - Opoczno
Podaj mnie do sądu
Genialna riposta xD, ale prawdziwa, bo niby jakie dane osobowe Freeman udostępnił? Miasto to informacja ogólnie dostępna, mail i gg też..
Mogę mówić o sobie szczęściarz... Wymieniałem się z nim i wszystko było okej...
faktycznie kojklem sie macie racje
Koper89
Miejscowość: Bydgoszcz
gg: 4949637
strona www: koper.xt.pl
Za przetrzymywanie płytek i POTWORNE LENISTWO, z wielka łaska wysłał mi Bleach po 3 miesiacach a na One Piece'a nadal czekam!!!!!
Koper89
Miejscowość: Bydgoszcz
gg: 4949637
strona www: koper.xt.plZa przetrzymywanie płytek i POTWORNE LENISTWO, z wielka łaska wysłał mi Bleach po 3 miesiacach a na One Piece'a nadal czekam!!!!!
Oczywiście przed napisaniem tego posta próbowałeś się dogadać z oskarżonym? Tak tylko się upewniam...
Tak próbowałem sie z nim dogadać, jednakże kończyło sie na kolejnych obietnicach bez pokrycia, uważam że to będzie dla niego najlepsza nauczka.
Przepraszam Spirita za tak duży czas oczekiwania [miałem mu za kilka pustych płytek wypali na ja jego płyty one piece i bleach'a], niestety troszkę faktycznie z lenistwa, trochę z braku czasu [matura, praca] nie dałem rady.. [wysłałem tylko kilka płyt z Bleach [czyli ok. 1/3 przesyłki] resztę jednak pustych oddeślę spiritowi na dniach.
Przepraszam i pozdrawiam.
Nawrócony?
C U D !!!
Kurcze ponad 70 % postów w tym temacie to offtop'y, przydałoby się zrobić tutaj trochę porządku, bo zaczyna się robić nieczytelny.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Chyba kpisz! Zaczyna być nieczytelny? Odkopałeś ten temat po 6 miesiącach...
Co to ma do rzeczy! Skoro w FAQ jest odesłanie do tego Topicu to przynajmniej jakiś porządek powinien w nim panować.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
zmora1506 - nie żebym się rzucał o kasę, ale z uprzejmości wysłałem płytki, żeby mógł sobie później mi odesłać za ich cenę, bo brak kasy, kasy ni ma, niby tylko 30 zł, ale sam fakt olania umowy...
Uważajcie na osobnika o nicku spo21!! Nie jest to zbytnio uczciwa osoba. Myślałem, że osobom z fandomu można zaufać jednak się przeliczyłem. Transakcja nie została ukończona w 100% a ja jestem trochę kasy w plecy. W gre wchodziło ponad 100 płyt
Paweł C.
Częstochowa
gg: 6631854
EDIT: Chyba ruszyło go sumienie, zobaczymy co z tego będzie.
EDIT1: NIE POLECAM GO, NIE MA ZAMIARU PŁACIĆ!!
Ostatnio edytowany przez Krecik89 (2009-10-25 22:58:40)
Krecik i reszta kolegów, na przyszłość radzę sprawdzić gościa w bazie danych Anime za Free.
Kolega spo21 niestety znany jest ze swej nierzetelności
Ze nie wspomnę o koledze zmora.
Ostatnio edytowany przez mbell (2009-08-24 11:34:55)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13