Nie jesteś zalogowany.
W zanadrzu to mamy sporo "niespodzianek", nad niektórymi z nich właśnie pracujemy, dlatego na razie musisz zadowolić się TĄ niespodzianką;) Ale myślę, że nie ma co narzekać.
Możecie już ściągać napiski do drugiego epka Persona -trinity soul- by AG. Standardowo życzę miłego oglądania
Właśnie zaktualizowałam napisy do Night Head Genesis. Wszystkie (niemal) uwagi zostały uwzględnione. To moje ostateczne pożegnanie z tym projektem, czyli: od tej chwili szukacie literówek na własną odpowiedzialność:P
Szekspirowskie klimaty w wydaniu japońskim, czyli Kemonozume, napisy do 2 epizodu można pobierać z naszej strony i z nareszcie zmartwychwstałego Ansi.
Kaiji w 10 epie wpakował się w kolejną chorą grę wymyśloną w celach uwolnienia dłużników od ich zadłużenia. Na czym polega? Dowiecie się oglądając ten odcinek, gdyż napisy są już ANSI, bo powróciło z zaświatów
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak, to znowu ja A tym samym 11 ep Kaijiego jest już do pobrania. Pamiętajcie o balansie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Dobra. Kacik powoli budzi sie z zimowego snu Gantz - ep23 wyprodukowany
Ostatnio edytowany przez KAT (2008-02-03 14:44:24)
Tak właściwie to ja lubię sesję - mogę się wysypiać i mam czas na tłumaczenie
Tym samym zapraszam do pobierania napisów do czwartego epizodu Persona -trinity soul-. Enjoy!
Napisy do 3 epizodu Kemonozume są do pobrania. Mam nadzieję, że fakt ten ucieszy wszystkich 12 wytrwałych:P
Bla bla bla Gantz - ep24 bla bla bla xP
Trochę ponad tydzień minął, a już możecie pobierać suby do 12 epka Kaijiego AG szaleje ostatnio xD
Chociaż ktoś prosił o przetłumaczenie tego tytułu, to nie myślcie, że jak poprosicie, to zawsze będzie Wam dane:P Spodobała nam się ta seria i tyle. Napisy do pierwszego odcinka Hakaba Kitarou sa już do pobrania na Ansi i naszej stronie. Yatta! Aha, op i end wyprodukował nasz ogródkowy poeta Quithe, wielkie mu za to dzięki:D
Dla wtajemniczonych nieco i całkowicie nieświadomych mamy wiadomość: wyczekujcie info w naszym topiku 14 lutego. Haha[ukryty]
Z racji Walentynek Tandem HQ i KAT postanowili Was obdarować napisami do hentajca A więc bierzcie się za zasysanie Crimson Climax i oglądanie razem z naszymi napisami, które są już gotowe do pobrania (wszystkie 3 epki oczywiście)
No to lecimy z kolejnym projektem, którym jest Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi, suby do pierwszego epa są już do pobrania Przy okazji jest to moja wprawka w robieniu ass xP Cieślak, cieszysz się, co?
No to lecimy z kolejnym projektem, którym jest Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi, suby do pierwszego epa są już do pobrania Przy okazji jest to moja wprawka w robieniu ass xP Cieślak, cieszysz się, co?
Ekstra, że się za to zabraliścia, ale jeszcze lepiej, że suby są w .ass;)
Ok, czas ogłosić, że grupa Anime Garden zaczyna nowy projekt. A będzie to Ghost Hound, przy którym maczał paluszki Masamune Shirou . Anime obraca się wokół takich spraw jak świadome sny, projekcje astralne itp, więc jeśli ktoś to lubi, to anime w sam raz dla niego. Osobiście ta pozycja wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Ostatnio chyba Death Note'owi się to udało mnie tak zadowolić
Napisy będą na dniach - właśnie kończę pierwszy ep. Tłumaczem jestem ja, korektować będzie Quithe z Hiki.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ok, czas ogłosić, że grupa Anime Garden zaczyna nowy projekt. A będzie to Ghost Hound, przy którym maczał paluszki Masamune Shirou . Anime obraca się wokół takich spraw jak świadome sny, projekcje astralne itp, więc jeśli ktoś to lubi, to anime w sam raz dla niego. Osobiście ta pozycja wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Ostatnio chyba Death Note'owi się to udało mnie tak zadowolić
Napisy będą na dniach - właśnie kończę pierwszy ep. Tłumaczem jestem ja, korektować będzie Quithe z Hiki.
Czyli widzę, że się spodobało jednak
Tandem HQ jeszcze nie wyraża swojej opinii czy mu się podoba, czy nie
Tandem HQ jeszcze nie wyraża swojej opinii czy mu się podoba, czy nie
Tandemu HQ chwilowo nikt się nie pyta
no to zajebiście teraz tylko czekać na subki
Dzięki, że nareszcie ktoś sie wziął za tego animca