Nie jesteś zalogowany.
Tak jak w temacie poszukuję W.I.T.C.H. Czarodziejki najlepiej torrenty z Pl lektorem ale nie koniecznie. Ewentualnie jak ktoś to ma i mógłby mi nagrać, wymienić się - napewno się jakoś dogadamy.
limal3@wp.pl gg 7211103
PS:sorki że w złym miejscu,
Jak widać mam raczej marne szanse abym to znalał więc zamykam temat.
Ostatnio edytowany przez belgrath (2008-02-02 16:50:04)
Przeciez to nie jest Anime. Złe forum?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Temat założyłeś w złym dziale, bo to nie jest anime.
Ja też kiedyś tego szukałem, ale mi nie wyszło.
EDIT:
Przeciez to nie jest Anime. Złe forum?
Jeśli założyłby w Hajd Parku, to jeszcze, jeszcze, bo nie raz zdarza się, że gadamy tu o zwykłych filmach.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-02-02 15:35:20)
Również tego szukałem, i poszukiwania zakończyłem tak jak dulu. Nigdzie tego nie znalazłem. Ciężko będzie ci to zdobyć.
Ktoś to chyba wstawia na torenty.łorg. Z tego co widzę to są na razie 3 odcinki z chyba pierwszej części i cała druga i trzecia, czyli z tego co widzę to w sumie jest 11 tytułów. Nie znam się więc, napiszę co tam jest:
Odcinki części pierwszej:
01. Początek
02. Ciąg dalszy
03. Klucz
Odcinki części drugiej:
01. Wszystkiego Najlepszego, Will
02. Prace społeczne
03. Labirynt
04. Dziel i rządź
Odcinki części trzeciej:
01. Zasadzka w Torus Filney
02. Powrót Tropiciela
03. Żywy obraz
04. Kamień Threbe
Z tego co tam pisze, to są DVDRIP DUBPL.
P.S. W sumie nie widziałem tego, ale nie lepiej byłoby zapodać Czarodziejkę z Księżyca
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-02-02 16:59:06)
[ej][ej]
ja mam 3 sezony witch... (chyba 2 pl i 1 ang, dawno sciagalem wiec nie pamietam )
[baka]
a co do sailor moon to zasysam po pl i niewiele mi zostalo do konca (sporo ep nie ma w pl)
jak cos to pisac na gg, email, lub pm
Nie pisac tutaj bo to robi sie
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2008-02-03 02:57:36)
[ej][ej]
a co do sailor moon to zasysam po pl i niewiele mi zostalo do konca (sporo ep nie ma w pl)
Nie pisac tutaj bo to robi sie
i tu cie zdziwie poniewaz sailormoon sam wstawiam robione pzez siebie samego ripy z vhs i do tej pory wstawilem 3 serie razem cos kolo 100 odcinkow oczywiscie z lektorem a reszta bedzie do konca lutego wstawiona jak ktos cetny to na torreny.org wpisac sailormoon lektor w wyszukiwarce i beda 3 sezony a co do ilosci ep to mam wszystkie co polsat wyemitowal czyli 196/200 wiec nie pisz ze wiele nie m bosa wszytkie prawie
http://www.mininova.org/get/540390
Po angielsku masz 2 sezony, tylko niie wiem czys sa seedy, oraz z kad masz napisy
dzięki wszystkim za odpowiedzi
(~qnop1989) masz wiadomość na gg i PM
Ostatnio edytowany przez belgrath (2008-02-03 09:30:49)
TO NIE JEST ANIME[spam]!!!
spr i witch ma 2 sezony a pomylilo mi sie z winx ktory ma 3 sezony
W.I.T.C.H S01.1-25 PL (1dvd)
W.I.T.C.H S01. 26; S02.1-13(4ep po ang) pl & 14-26 ang
mam troche po ang bo jak sciagalem to nie mozna bylo dostac po pl
a raziel jestes wielki
szkoda ze nikt nie nagral goal field hunter, jak lecialo na polsacie 2
Skoro tak trudno zdobyć WITSCH to może pokażesz swej chrześnicy, że istnieją ładniejsze anime, jak te tworzone w USA Polecam "Słodkie słodkie czary". W opisie nawet jest opcja dubbingowa więc powinno się spodobać. Kliknij tutaj W empiku pewnie ci to sprowadzą. I doradzam zamawianie per Internet do Empiku, parę złotówek zaoszczędzisz.
Zresztą to nie jedyne anime godne uwagi wydane w Polsce. Zerknij również na tę w miarę pokaźną listę KLIKAJ TUTAJ Może cieszyć fakt, że są to porządne seriale, które mogą zainteresować nie tylko fabułą, ale i piękną kreską. Wreszcie są to nowinki, a nie odgrzewane kotlety sprzed dekady. Płytki kosztują ok. 30 zeta za sztukę, lecz ile się ma w życiu chrześnic
Ja tak całkowicie nawiasem, bo natchnął mnie post Filipa. Ja ze swoją siostrzenicą oglądałem Pita Ten - doskonałe anime dla dzieci. Wprawdzie nie zostało wydane w Polsce, ale od czego są komputerowi lektorzy.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-02-03 14:40:06)
"Skazany na zajebistość"