Nie jesteś zalogowany.
witam wszystkich mam dla was ofertę dla tych którzy chcieliby nabyc anime orginalne 100% orginalne sam dla siebie sprowadzam serie Mushi-shi mam praktycznie nie ograniczone djoscie do kazdego tytułu alecz w angielskiej wersji za rozsadna cene jak jest ktos zainteresowany pisac na maila irzykus@tlen.pl pozdrawiam moge wystawic na allegro zadane anime
Wiesz zależy jaka cena i ile doliczasz do tego tzw. za swój czas za załatwienie tego (Chyba że robisz to w dobrej wierze i nic na nikim nie zyskujesz ). Napisz innym szczegóły tutaj może ktoś się skusi choć obecnie sam mogę masę anime sprowadzać ( więc mnie to zbędne) normalne że oryginalne anime maja jap. scieźkę dźwiękową i ang. napisy.
Podaj jakieś szczegóły tych wydań, skąd one są.
jezyk jest angielski i japonski napisy angielskie cena rozsadna bo nie jest mozliwoscia dla mnie zdobycie zanime jakiegos za 10 zł bo to jest nie realne
Ostatnio edytowany przez irzykus (2008-01-31 00:23:58)
jezyk jest angielski i japonski napisy angielskie cena rozsadna bo nie jest mozliwoscia dla mnie zdobycie zanime jakiegos za 10 zł bo to jest nie realne
No to macie kilka źródeł już:)
VIZ Media, ADV Films, FUNimition, geneon entertainment...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-01-31 00:25:43)
źródeł jestm mnostwo mozna wybierac przebierac ja poprostu daje propozycje
a ja mam pytanko dotyczace innych produktow, a mianowicie czy sprowadzasz tylko anime?
Chciałbym się dowiedzieć ile by kosztowało sprowadzenie Anime: Growlanser IV: Wayfarer of the Time . To dla mnie ważne.
Growlanser IV: Wayfarer of the Time To nie jest przydatek średnia gra na PS2? Gdzie za desing postaci odpowiada Yoshinori Yumoto? Chyba że była jedna OVA .. uuu to raczej trudno zdobyć
no było oav, dodawali to do gry na PS2. reżyserem był Urushihara
Napisał, że mnóstwo jest źródeł, to się zapytałem akurat o to. To dla mnie ważne.
Ostatnio edytowany przez Logan (2008-01-31 18:43:48)
Bedzie cięzko z tym co napisałes ale postaram sie cos wykombnować prosze o cierpliwosc
a ja chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc sprowadzenia Goal Field Hunter ?? sehr wichtig...
Growlanser IV: Wayfarer of the Time tylko razem z gra
Goal Field Hunter ciagle szukam
wim, że tylko z grą. Teraz pytanie o kwote
To ja chciałbym zapytać o cenę (chociaz oriętacyjną) 3 tyrułów:
School Rumble (oba sezony)
Higurashi (oba sezony)
Elfen Lied.
BTW. Mangi pewnie nie dałbys rady załatwić ?
przepraszam ze to wszytko tak długo trwa ale mam koncówke sesji i sporo nauki
Elfen lied 300 zł cała seria 4DVD w boxie + ewentualne koszty przesyłki
nad reszta pracuje
Goal Field Hunter niestety nie jestem w stanie tego namierzyc
Growlanser IV: Wayfarer of the Time nad cena ciagle pracuje
Ostatnio edytowany przez irzykus (2008-02-02 19:25:30)
Chciałbym się zapytac ile bedzie kosztowac Naruto, tylko nie wiem na czym to polega, czy kupuję 1 DVD czy jeden BOX ??
Naruto w takich małych bokasch po 3 DVD 13 odcinkow 65 + koszty wysyłki
pierwsze 2 boxy tyle kosztuja czyli 26 odcinkow
trzeci kosztuje juz 140
i nastepne sa drozsze
Ostatnio edytowany przez irzykus (2008-02-03 22:43:10)