Nie jesteś zalogowany.
Bo żałoba jest... ale z powodu SESJI .
To panowie... spuszczamy się na flagę do połowy!
Swoją drogą, egzaminy, zaliczenia, człowiek cały czas w książkach ryje i nawet nie wie co się w kraju dzieje
Co wy tak panikujecie z tymi studniówkami ?? W czasie żałoby narodowej nie ma imprez publicznych, jak na przykład koncert. Natomiast studniówka czy domówka to jest wasz własny interes i prawo tego nie zabrania, zależy to tylko od waszego poczucia wartości moralnych.
Połowinki i Studniówki odbędą sie dopiero po Świętach Wielkanocnych. Niektórym szkołą udało się sprężyć i zrobią imprezy od 19. w sobote tym którym sie nie udało - w terminie wyżej wspomnianym. Bo potem są ferie , a potem Wielki Post.
Połowinki i Studniówki odbędą sie dopiero po Świętach Wielkanocnych. Niektórym szkołą udało się sprężyć i zrobią imprezy od 19. w sobote tym którym sie nie udało - w terminie wyżej wspomnianym. Bo potem są ferie , a potem Wielki Post.
Jawna dyskryminacja niekatolików jak nic
Ostatnio edytowany przez Aizen (2008-01-25 01:03:04)
Dżibril napisał:Połowinki i Studniówki odbędą sie dopiero po Świętach Wielkanocnych. Niektórym szkołą udało się sprężyć i zrobią imprezy od 19. w sobote tym którym sie nie udało - w terminie wyżej wspomnianym. Bo potem są ferie , a potem Wielki Post.
Jawna dyskryminacja niekatolików jak nic
Co ty, dyskryminować można tylko katolików, gejów/lesbijki, Murzynów i Żydów. A, i muzułmanów jeszcze.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-25 01:16:36)
Co ty, dyskryminować można tylko katolików, gejów/lesbijki, Murzynów i Żydów. A, i muzułmanów jeszcze.
A także masonów , komunistów i wszelakie obmierzłe lewactwo
W zasadzie do listy wrogów "prawdziwego Polaka" można jeszcze zaliczyć wredną Unię Europejską , która nic nie robi tylko dybie na naszą narodową suwerenność i wymyśla jakieś nikomu do niczego niepotrzebne Karty Praw Podstawowych
Ostatnio edytowany przez Aizen (2008-01-25 01:30:46)
Freeman napisał:Co ty, dyskryminować można tylko katolików, gejów/lesbijki, Murzynów i Żydów. A, i muzułmanów jeszcze.
A także masonów , komunistów i wszelakie obmierzłe lewactwo
W zasadzie do listy wrogów "prawdziwego Polaka" można jeszcze zaliczyć wredną Unię Europejską , która nic nie robi tylko dybie na naszą narodową suwerenność i wymyśla jakieś nikomu do niczego niepotrzebne Karty Praw Podstawowych
Nie nie, tych można po prostu obrażać. Dyskryminować można tylko tych, których wymieniłem.
Nie nie, tych można po prostu obrażać. Dyskryminować można tylko tych, których wymieniłem.
No dobra , niech Ci będzie
Ostatnio edytowany przez Aizen (2008-01-25 01:35:41)
A kobiety?
A kobiety?
Kobiety można molestować, o ile się orientuję.
A kobiety?
No tak...Freeman zapomniałeś o kobietach
Zamiast siedzieć w domu i prać , sprzątać , gotować oraz przynosić mężowi piwo, to im się jakieś kariery i równouprawnienia marzą kurde balans
Kobiety można molestować, o ile się orientuję.
Dobra , nic już nie mówię
PS:Ciekawe czy ktoś się poczuje urażony tą jakże "poważną" rozmową w czasie tzw "żałoby narodowej"
Ostatnio edytowany przez Aizen (2008-01-25 01:48:41)
Ponoć w stanach najbardziej dyskryminowaną grupą społeczną są samotni, heteroseksualni mężczyźni po 30-tce.
Tych też można od biedy molestować.
Ostatnio edytowany przez budyn (2008-01-25 01:49:19)
Ech , dyskryminować można wszystko i każdego kto nie przystaje w jakikolwiek sposób, do ogólnie przyjętych kryteriów najczęściej lansowanych przez media.
PS: Co do usa to jak wiadomo wpadli tam na pomysł aby nam wepchnąć tzw tarczę antyrakietową.
Jak kogoś to interesuje to tu jest link do ciekawego artykuliku
Tarcza Antyrakietowa
Ostatnio edytowany przez Aizen (2008-01-25 02:01:50)
Ja akurat jestem zwolennikiem budowy instalacji.
Autor artykułu wręcz nie kryje się ze swoimi poglądami.
Ja tam wolę czerpać informację i wyciągać wnioski z analiz od dziennikarzy pokroju Bartosza Węglarczyka i Piotra Wołejko. niż od historyka z liceum/gimnazjum.
Nie umniejsza to jego inteligencji, ale znajomość realiów politycznych ma znikomą.
Zresztą autor nawet nie stara się "ugryźć" tematu z więcej niż 1 punktu widzenia.
Co Cię przekonuje do tarczy?
Ewentualna wymiana technologiczna z USA, możliwe też wsparcie w postaci sprzętu orz informacji dla wojska.Tu dużo zależy od rządu i pomyślnych negocjacji.
Wierzę w NATO, ale jak pokazuje przykład Afganistanu, sojusznicy nie zawsze są skorzy do walki.Mając na swoim terytorium coś cennego dla Amerykanów, możemy liczyć na "specjalną troskę" w razie konfliktu z Rosją.
Bo tak naprawdę Unia Europejska jest słaba w porównaniu z Rosją. Uzależniona surowcami, słaba militarnie.
Powód najbardziej prozaiczny, w miejscu gdzie powstanie baza poprawi się życie kilkudziesięciu osób.Handel i usługi.
A czemu ty przeciw?:)
Ostatnio edytowany przez budyn (2008-01-25 02:55:09)
A kobiety?
hmm a lesbijki to nie kobiety , za moich czasow to byly jednak kobiety teraz w IV RP to juz widze ze dziwne rzeczy sie dzieja
ara ara...
z tego co sie orientuje 4 rp nigdy nie ma i nie bylo ... bo zeby stworzyc nowa 4 rp trzeba wpisy nowe w konstytucji albo stworzyc nowa konstytucje albo cos takiego nie wiem spiacy jestem i nic nie pamietam ale z tego co wiem to napewno nawet sie nie zaczela ta 4 rp.
noo IV RP zaczęła się wraz z rządami PiS-u (można tak przyjąć). komunistów wywalono, łapówkarzy pozamykano (nie to co za SLD...)
aktualnie mamy 3,5 RP(kto woli V), która nie idzie śladem III ani IV
KDE4 ssie
budyn napisał:A kobiety?
hmm a lesbijki to nie kobiety , za moich czasow to byly jednak kobiety teraz w IV RP to juz widze ze dziwne rzeczy sie dzieja
Nie każda kobieta to lesbijka. Widzę ,że dziwne rzeczy się dzieją:P
z tego co sie orientuje 4 rp nigdy nie ma i nie bylo ... bo zeby stworzyc nowa 4 rp trzeba wpisy nowe w konstytucji albo stworzyc nowa konstytucje albo cos takiego nie wiem spiacy jestem i nic nie pamietam ale z tego co wiem to napewno nawet sie nie zaczela ta 4 rp.
To idź spać.
Skąd ty czerpiesz tą wiedzę? A serwisy informacyjne lub programy publicystyczne to czasem się ogląda, i słucha jak dziennikarze i komentatorzy nazywali rządy PiSu?