Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Powiem tak... oni maja taka politke, w jednym epie jest polskie tlumaczenie opa i enda, w drugim, japonskie, badz oryginalne, w trzecim credytki z producentami. I kolo sie zamyka. Coz... ja kupuje od nich i nie narzekam. A kupuje po to by ladnie na polce wygladalo, i w razie czego argumentowac sie oryginalami ;]
Powiem tak... oni maja taka politke, w jednym epie jest polskie tlumaczenie opa i enda, w drugim, japonskie, badz oryginalne, w trzecim credytki z producentami. I kolo sie zamyka. Coz... ja kupuje od nich i nie narzekam. A kupuje po to by ladnie na polce wygladalo, i w razie czego argumentowac sie oryginalami ;]
Tak faktycznie... tutaj się pośpieszyłem i zbyt szybko ich objechałem. JEDNAK obejrzałem całość po polsku do końca! I niestety trafiłem na takie zdania które wyrwały mi serce z klaty... DEFINITYWNIE nie jest to poziom zawodowców.
Lepszych tłumaczy znajdziemy na ansi.;)
Lepszych tłumaczy znajdziemy na ansi.;)
ale nie do Gundam SEEDa. Seria jest przetłumaczona marnie.
No i napsioczyłem a dzisiaj nabyłem kolejne dwa vol. GUNDAM SEEDA. Chyba po prostu obejrzę z angielskimi napisami i tyle jak mnie polskie wkurzą. Przynajmniej będzie ładnie na półce wyglądało a i radości wiele dostarczy
HAHAHA A teraz wszyscy sie trzymajcie ...oto perełki tłumaczenia na polski od anime-virtual xDDD na razie tylko 2 mega perełki
Pierwsza sytucja dotyczy Flay która oznajmia, że jest Córką swego ojca abydwa zdania później powiedzieć, że jest jego żoną xDDDDDD
Sytuacja druga to walka w 9 odcinku xD ALARM CZERWONY Kira biegnie po korytarzu... nagle otwierają sie drzwi z których wygląda sobie Lacus Clyne xDDD Co mówi Lakus? xDDDDD bez jaj...
"- Co się dzieje? Co to za burdel" xDDDD i to jeszcze mówi to swoim słodkim beztroskim głosem z uśmiechem na buzi... Anime -virtual xDDD BUHAHAAHAH
dla mnie Anime-Virtual to żal.ru , stosunek ceny do jakości jest tragiczny o ile krótkie serie da sie znieść(polski tani standard) do te dłuższe .....
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-23 23:47:04)
dla mnie Anime-Virtual to żal.ru , stosunek ceny do jakości jest tragiczny
a tutaj sie nie zgodzę do niedawna sam tak mówiłem... jednak po obejrzeniu VOL 1, 2 stwierdzam, że te DVD są genialne (wyjątek moje perełki w tłumaczeniu) i na dobrą sprawe to te 49 zł za 100 minut gundama to nie taka zła cena. Co innego początkowe 70 no ale 50 jestem już w stanie zaakceptować.
Strony Poprzednia 1 2 3