Nie jesteś zalogowany.
Mam prośbę !
Wrzucajcie wszystko na www.plikus.pl
Tam nie trzeba czekać po każdym ściągnięciu i nie musicie dzielić na party !!!
Oni pewnie zbierają punkty RS...
Na 100% zbierają punkty, ale po co skoro Plikuś jest dużo lepszy ?
Nie trzeba czekać po każdym pobraniu (mowa o stałym IP), można wrzucać pliki bez ograniczeń, nie ma ograniczenia na wielkość pliku.
Dlatego proszę o uploadowanie ich na Plikusia.
Pozdrawiam
Dobrze, ale oni mogą być w takiej samej sytuacji jak ty i sobie chcą rozwiązac problem zbierając na premium, a nie sępić żeby wrzucać gdzie indziej ^^ :p
...
Mam prośbę !
Wrzucajcie wszystko na www.plikus.pl
Tam nie trzeba czekać po każdym ściągnięciu i nie musicie dzielić na party !!!
"Mając na uwadze nieodpłatny charakter serwisu Plikus.pl, Osemka zastrzega sobie prawo do:
(...)
usunięcia pliku nieużywanego (nie ściąganego) dłużej, niż 14 dni.
(...)"
Jako twórca tych podkładów musze się jednak wypowiedzieć - (a musiałem się zarejestrować na nowo bo mam tu konto ale pod inną nazwą.)
kilkoosobowa grupa osób z innego formu poprosiła mnie czy nie zajoł bym się w wolnej chwili podkładem ścieżek audio pod lepszą wersje video,
Zgodziłem sie więc kilka moich odcinków już jest.
Po pierwsze odnoścnie wersji Remastered HD to nie wiedziałe ze nawet taka istnieje bo nie lubie akurat tego anieme więc nie interesuje mnie to.
Pozostałe osobu robią mi reupy z torentów na RS zebym nie musiał całymi dniami męczyć się z ściągnięciem lepszej wersji video. .
po drugi odnoścnie Serwera RS,
niestety dysponuje słabym upladem który jeszcze potrafi się cześto zrywać, więc gdy mi sie zerwie to nie musze całego pliku od nowa wysyłac ,tylko któryś part, a dla mnie to dużo róznica 2h dłużej czy krócej. Dla mnie to jedyny sensowny serwer przy obecnej szybkości internetu.
po trzecie jeśli chodzi o plikusia, to jeszcze nigdy nie udało mi sie na niego nic upnąc, niewiem czemu ale zawsze się upload zerwał zawsze tuż przed końcem - pewnie mnie nie lubi, na inne też próbowalem ale efekt był podobny
Po czwarte NIE ZBIERAM punktów na RS, gdyż przy zmnienny ip mi to jest zbędnie, przy pomocy odpowiedniego programu ściąga się automatycznie.
Jeśli komuś przeszkadza serwer RS to mi przykro z tego powodu, ale cóż zdanaia niezmienie ,
ps. jako że obecnie nie mam za zaduzo wolnego czasu poprosiłem polona o wstawienie linków na tą strone i ewentualne uwagi prosze kierować do niego.
Hm zgodzę się z wypowiedzią bagrama w 100%. I powiem wam na pocieszenie takie coś: jeśli jesteście takimi chamami i gburami to mam was gdzieś. Nie dostaniecie ANI JEDNEGO odcinka DBZ DVDrip PL. Teraz martwicie się sami skąd je wziąść. Bo jakoś na naszym rodzimym forum na które to bagram zapodaje ODC DVDrip PL nikt nie gardzi nimi a nadpodziw dziękują za nie.
pozdro.
PS:temat do zamknięcia
Jaki bunt!
[roftl]
To nie bunt tylko myślisz że jeśli wkładasz w jakąś pracę tyle czasu i wysiłku a potem dostajesz komenty tego typu to jest to takie miłe. Wcale nie musimy wam dawać linków to nie przymus.
pozdro
Tylko nie płacz tu jeszcze [roftl]
Nie dostaniecie ANI JEDNEGO odcinka DBZ DVDrip PL. Teraz martwicie się sami skąd je wziąść.
Z tego to się chyba do niedzieli nie otrząsnę.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-01-21 23:55:01)
"Skazany na zajebistość"
Dobra nie pieprzcie głupot już. Nie spamować tematu. Napisałem że jest zamknięty.
Ciiicho, niech chociaż przez chwilę poczuje się fajny
polon1992, szanuj się. Nie robisz nikomu łaski, że dajesz linki, bo to jest twoja wola tak jak każdego kto robi napisy nie oczekując nic w zamian... Jak coś takiego robisz to licz się z opiniami pozytywnymi i negatywnymi.
polon1992 napisał:Nie dostaniecie ANI JEDNEGO odcinka DBZ DVDrip PL. Teraz martwicie się sami skąd je wziąść.
Z tego to się chyba do niedzieli nie otrząsnę.
Ja też już tego psychicznie nie wytrzymuję, chyba idę się pociąć Może jednak przemyślisz sprawę i dasz linki do kolejnych epów?
To nie bunt tylko myślisz że jeśli wkładasz w jakąś pracę tyle czasu i wysiłku a potem dostajesz komenty tego typu to jest to takie miłe. Wcale nie musimy wam dawać linków to nie przymus.
I od razu przejmujesz się kilkoma niepochlebnymi opiniami? Życie to nie bajka! Jak coś się interesuje, to rób nadal i nie zwracaj uwagi na innych, a nie odgrażaj się.
Nie spamować tematu. Napisałem że jest zamknięty.
Rozumiem, że jesteś modem?
"Skazany na zajebistość"
Ja robię tylko reupy linków z torka na RS. Ale akurat kilka wypowiedzi mnie uraziło więc napisałem swoją opinię.
pozdro ~gorczak~
Ostatnio edytowany przez polon1992 (2008-01-22 00:03:12)
Jako twórca tych podkładów musze się jednak wypowiedzieć - (a musiałem się zarejestrować na nowo bo mam tu konto ale pod inną nazwą.)
A to kolega rzepek boi się pisać pod własnym nickiem?
"Skazany na zajebistość"
[cytuj]Życie to nie bajka![/quote]
Prawda.
polon1992:
Już ci powiem że z takim nastawieniem daleko nie zajdziesz... Jeśli martwisz się głupim dogadywaniem to sie chyba rozpłaczesz jak ci ktoś wytknie wszystkie błędy...
Po pierwsze:
Nie oczekuj że ktokolwiek ci będzie za to dziękował - w końcu robisz to za darmo.
Po drugie:
Musisz się liczyć z opiniami innych. Przykładowo ja tego nie ściągnę BO to jest w avi.
po trzecie:
Jeśli chcesz żeby to było atrakcyjne to:
1.Kup mikrofon pojemnościowy za przynajmniej 50zł
2.Znajdź pomieszczenie stosunkowo duże w którym mógłbyś robić nagrania albo małe ale wygłuszone.
3.Znajdź osobę która będzie chciała te wszystkie dialogi nagrać z dobrym głosem.
--------------------------------------------------------------------------------------
4.Najlepsza jakość wideo z kilkoma ścieżkami dźwiękowymi np Japoński, Angielski, Japoński + Lektor polski. Możesz też dodać napisy.
5.Encoduj do H264 jeśli wideo już nie jest tym skompresowane. [To też trzeba umieć]
6.Traktuj sprawę poważnie
Nie uda ci się tak podgrzać starego kotleta żeby smakował jak świeży.