Nie jesteś zalogowany.
paulina2909 napisał:Ja poszukuję czegos podobnego do
1. Nana i Parakise kiss (taka prośba juz padła ale bez odzewu, więc ponawiam) Szukam czegoś o dojrzałej miłości,a nie serii o dzieciach, które przeżywają, że ktoś powiedział im: "I like You" i już wszystko w jak najepszym porządku. Chodzi mi również o podobną kreskę Dawno nie oglądałam tego typu serii i na takim poziomie jak te 2 tytuły.Nie gustuje w tego typu pozycjach, ale sprawdź te tytuły:
Myself; Yourself
Saiunkoku Monogatari
Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Kare Kano
Bokura ga Ita
Full Moon wo Sagashite
Hachimitsu to Clover
Koi Kaze
ef - a tale of memories
Dobra, myślę że coś z tego wybierzeszA co do drugiego to:
aniDB Baseball anime
Dzięki bardzo Myślę, że z tej listy napewno coś się dla mnie znajdzie ;P Tzn. mam nadzieję...ach! ta moja wybredność ;]
One Piece kładzie każdego tasiemca na głowę(mroczne motywy też masz ;P).
Hellsign - może Witch Hunter Robin, albo coś z gatunku Darker Than Black?
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
a coś podobnego do eureki seven??
Scrapped Princess, inne bajki studia BONES, Last Exile, Escaflowne TV.
W chwili obecnej szukam anime podobnego do
Code Geass i Death note:) szczególnie interesuje mnie główny bohater o cechach jak w tych dwóch anime(wysoka inteligenmcja,cheć dominacji nad swiatem, pewnosc siebie itp itd)
W chwili obecnej szukam anime podobnego do
Code Geass i Death note:) szczególnie interesuje mnie główny bohater o cechach jak w tych dwóch anime(wysoka inteligenmcja,cheć dominacji nad swiatem, pewnosc siebie itp itd)
Ciężko znaleźć, ale pewnie spodoba ci się serial Dexter (non-anime).
A z anime to... hmmm
Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-01-20 18:21:02)
no to teraz was zagnę Czy istnieje anime (nie za długie) z piękną kreską i z wyciskającymi łzy ostatnimi odcinakami (coś podobnego do Last Exile) ?!
ja poszukuję czegoś w rodzaju Karin albo erementar gerad
p.s.:zaliczone(fate stay night,ZnT,kekkaishi,inukami,amaenaide yo,SnS,kaze no stigma,ah my goddess,FmP i to by bylo chyba tyle.)
uprzejmie prosze o pomoc.
a i byloby fajnie jakby mialo nie mniej niz 24 odcinki.
khadzad napisał:W chwili obecnej szukam anime podobnego do
Code Geass i Death note:) szczególnie interesuje mnie główny bohater o cechach jak w tych dwóch anime(wysoka inteligenmcja,cheć dominacji nad swiatem, pewnosc siebie itp itd)Ciężko znaleźć, ale pewnie spodoba ci się serial Dexter (non-anime).
A z anime to... hmmm
Z nie-anime to jeszcze Głowa rodziny (Family Guy).
no to teraz was zagnę Czy istnieje anime (nie za długie) z piękną kreską i z wyciskającymi łzy ostatnimi odcinakami (coś podobnego do Last Exile) ?!
Eureka seveN z Last Exile kojarzyła mi się bardzo. Jak Last Exile było za krótkie (więcej by się chciało), tak Eureka ma w sam raz 50 odcinków.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2008-01-20 18:35:36)
a ja szukam Higurashi no Naku Koro ni KAI
DVDRIp ale RAWY ;>
ma ktos jkies zrodła ?
Poszukuję czegoś podobnego do Air Gear,oraz proszę o info czy do tej serii 25 epów jest coś jeszcze?:):)
Ostatnio edytowany przez MARIUSZ DOPPKA (2008-01-21 00:52:30)
Witam zastanawiam sie jakie anime polecicie mi podobne do School Rumble chodzi mi o anime z elementami milosnymi i ze spora dawka humoru z gory dziekuje.
Poszukuję czegoś podobnego do Air Gear,oraz proszę o info czy do tej serii 25 epów jest coś jeszcze?:):)
Anime jest na podstawie mangi, która jest już daleko za wydarzeniami w serii( na bieżąco czytam);)
A jeśli chodzi o coś podobnego, to raczej nic takiego nie znam.
Witam zastanawiam sie jakie anime polecicie mi podobne do School Rumble chodzi mi o anime z elementami milosnymi i ze spora dawka humoru z gory dziekuje.
Nie oglądałem SR, ale Kimagure Orange Road polecam (jeśli chodzi o tzw., "romans szkolny", choć taka odmóżdżona segregacja bajek jest mi obca). Rysowane po staremu - i to lepiej od niejednej serii XXI-wiecznej (animacje, ludzki behawior).
Pozostaje Ci tylko wyszukanie postów ~tomaxxx, w których wymieniał hentajce o tych cechach
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
a ja Ci polecam Midori no Hibi )
Fajna komedyjka
I Midori taka KAWAII