Nie jesteś zalogowany.
Czy ma ktoś może Naruto Rawy od 1 odcinka w góre????
Spytaj Interneta on miał
A tak już na powaznie to na tokyotoshokan były RAWy HDTV do 130 bodajże.
Faktycznie , na www.mininova.org jest torrent z Naruto w wersji HDTV do 146 odcinka
Można spróbować sciągać...36 GB
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Muszę spytać jeszcze raz czy ma ktoś NARUTO RAWY teraz interesują mnie tylko RAWY tego świetnego anime od 16 epa w górę jestem gótów si wymienić bądź odkupić proszę o kontakt prez gg bądź maila oba są w moim profilu
HDTV to znaczy wieksza rozdzialka niz 640x480?
HDTV prawdziwe to jakosc 1280*1024 i 60 klatek :-)
ja wiem co to HDTV.... ale jak sciagnolem niby Naruto HDTV to to bylo 640*480 ....
A macie takie Naruto HDTV????????
R4Zi3L napisał(a):
> ja wiem co to HDTV.... ale jak sciagnolem niby Naruto HDTV to to bylo
> 640*480 ....
jak myslisz ile by zajmowaly w rozdzielczosci 2x wiekszej i z 2x wiekszym fps
ara ara...
Kurka to ma ktoś w tym HDTV bądź iinym formacie bądź jakości czy nie bo już naprawde nie wiem a chcę to mieć pomóżcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja kiedyś gdzieś tam miałem 1epek Tride Line BLUE (czy jak sie to tam nazywa ) wersje HDTV w rozdziałce 1280x1024!
Aż mnie wtedy zatkało Bo myślałem, że nie ma anime lepszej jakości niż NGE wersja RENEWAL w mkv
Ludzie to jest coś niesamowitego! Fakt dużo zajmuje... Gdzieś 2x więcej niż normalny epek (400-500MB), ale z taką jakością
naprawde warto ściągać! Co do Naruto to zachęcam ściągać torrent co to ma 36GB czy ile tam kolega wyżej podał xDDD
btw. ja bym to z pół roku ściągał
Ja to ścigam 2 miechy i mam juz 34%
sorki a ma ktos mi tego torrenta zapodać?? bo jak szukam na mininovej to nie ma:D:P
hatake15 jeśli chcesz tego torrenta to szukaj go na www.isohunt.com
Będe dosłowny:
http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=6564932
Sam zasysam, więc zapraszam
doslowny link nie dziala http://isohunt.com/torrents.php?ihq=nar … amp;op=and to jest link i tam trzeba odszukac NARUTO RAW zajmuje 33.14 GB i dopiero sciagnac inaczej nie dziala
ara ara...
Na płytach
A tak poważnie, przecież nie musisz ściągać jednocześnie wszystkiego, można wybraną partię. Oczywiście w tym też tkwi pewna zagwozdka; ktoś może nie seedować partii, którą wybrałeś do ściagania.
Sorry, że odkopuję tak stary temat, ale zależy mi na całej serii Naruto w wersji RAW. Minęło sporo czasu od ostatniej odpowiedzi w tym temacie, ale chcę się zapytać czy wie ktoś skąd wziąć te 220 odcinków w wersji RAW??
PS. Znalazłem stronę na której niby są takie odcinki ale mam na razie za słabe łącze by myśleć o ściąganiu chociażby jednego odcinka w celu sprawdzenia czy rzeczywiście jest to RAW. A oto ta stronka: http://narutoraws.com/episodes.html
Ostatnio edytowany przez danwis10 (2009-07-27 09:49:37)
Ściągałem kilka pierwszych epów z tej strony i były rawami, więc myślę, że całość taka będzie.