Nie jesteś zalogowany.
Jak tam wasze IQ ? Czy jesteśmy inteligętni ? Co myślicie o sprawdzeniu tego ?
Moje wyniki to 121 i 123.
Proszę również o screeny, każdy mógłby sobie napisać naprzykład 166 ;]
Strony - Darmowa
http://testy.msstudio.com.pl/cgi-bin/te … _testu=200
Płatna
http://www.iq-test.pl/
Ostatnio edytowany przez Belraist (2008-01-17 20:31:30)
W 1 bodajże jest do zdobycia max 150 i tyle też miałem, dziękuję ; p. Screena brak z jednego prostego powodu, rozwiązywałem to może pół roku temu. (150 wpisując wiek prawidziwy, jeśli wpiszesz ponad 70 to max IQ wynosi 172 ale to tylko moje domysły jak już mówiłem ostatni raz widziałem to pół roku temu xD)
A co do tego testu screen też nic nie udowadnia ; ), wysatrczy tylko podmienic w pasku adresu liczby i tyle ; p. widzę ze masz tam wiek 40 wpisany na nim i tak się nic nie zmienia więc no problem ; d
2 rozwiąże kiedy indziej.
Ostatnio edytowany przez Xeros (2008-01-17 19:07:30)
W 1 bodajże jest do zdobycia max 150 i tyle też miałem, dziękuję ; p. Screena brak z jednego prostego powodu, rozwiązywałem to może pół roku temu. (150 wpisując wiek prawidziwy, jeśli wpiszesz ponad 70 to max IQ wynosi 172 ale to tylko moje domysły jak już mówiłem ostatni raz widziałem to pół roku temu xD)
A co do tego testu screen też nic nie udowadnia ; ), wysatrczy tylko podmienic w pasku adresu liczby i tyle ; p. widzę ze masz tam wiek 40 wpisany na nim i tak się nic nie zmienia więc no problem ; d
2 rozwiąże kiedy indziej.
Nie, mam wiek 21 . A ze była granica 21- 40 to już niezależy ode mnie
Pozatym wątpie, że niepomyliłeś się ani razu (brak screena, tłumaczenie, i jeszcze mowa o podrabianiu go - coś mi tu niepasuję). Oczywiście, ze screena da się podrobić, ale co z tego ? To nie znaczy, że każdy to zrobi,a napewno stanowi zabezpieczenie przed bezmyślnie wpisanym postem jak ten powyżej.
No juz nie mow ze jestem bezmyslny mowie ze nawet jesli to w pasku adresu mozna zmienic tak jak ty masz tam wpisane wynik.cgi?punkty=61&wiek=40 to moge wpisac punkty 81 i juz pokaze mi max IQ screen zrobie. W tym wypadku screen nic mi nie udowodni o to tylko mi chodziło, mój post nie był bezmyślny podałem swój wynik uzasadniając się i tyle.
IQ nie jest testem inteligancji, skoro Doda w nim osiągnęła wyżyny, to jest jakiś zrypany. No, chyba że stworzyła image słodkiej idiotki. Ale ile można. Ona musi to mieć we krwi.
jesli to w pasku adresu mozna zmienic tak jak ty masz tam wpisane wynik.cgi?punkty=61&wiek=40 to moge wpisac punkty 81 i juz pokaze mi max IQ screen zrobie.
Faktycznie można, sprawdziłem. Wobec tego prawdziwie wiarygodny zostaje tylko 2 test :|
Choć też można zmienic winik w programie graficznym ... Więc zostaję tylko uczciwość ;]
Ostatnio edytowany przez Belraist (2008-01-17 19:22:46)
Ale nie przejmuj się uczciwych ludzi mamy na forum, a ja zawsze chciałem poznać IQ khazada xD
filip - calkiem ciekawa hipoteza ; p
Ostatnio edytowany przez Xeros (2008-01-17 19:24:50)
Nie, mam wiek 21 . A ze była granica 21- 40 to już niezależy ode mnie
A na Ansi masz 20? Wiek odgrywa rolę przy wyliczeniu.
Aha, no i bardzo ciekawa rozmowa... ja mam za mały iloraz inteligencji.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Całkiem ładny wynik:D
Robiłem ten test jakiś czas temu i miałem 135 punktów:D
[cytuj]A na Ansi masz 20? Wiek odgrywa rolę przy wyliczeniu.
Aha, no i bardzo ciekawa rozmowa... ja mam za mały iloraz inteligencji. [/quote]
tez to wytlumaczylem pobieżnie ale nie zostałem zrozumiany.
Winged przecież ty mądry jesteś i inteligentny spokojnie do rozmowy się włączyć możesz ; d.
No ale po tobie Yuichi takiego wyniku bym się nie spodziewał no ale masz w końcu Lighta w avku więc może coś tam zostało po nim ^^
Ostatnio edytowany przez Xeros (2008-01-17 20:21:02)
Po co ja zakładałem ten temat :p
Jak narazie jestem najgłupszy ;]
Choc ten pierwszy robiłem po 6 rano i nocce nauki do sesjii :p <Tak, tak usprawiedliwiaj swoją głupotę> ;]
Wyszło mi 121 lol
A tak btw. to mogłeś to do "coś wesołego" dać...
Po co ja zakładałem ten temat :p
Choc ten pierwszy robiłem po 6 rano i nocce nauki do sesjii :p <Tak, tak usprawiedliwiaj swoją głupotę> ;]
Nie wierz w to, Belraist. Myślisz, że gość piszący, że ma maxa (150), napisałby takie pierdoły jak to, że się po kimś wysokiego wyniku nie spodziewał? Jeśli naprawdę byłby taki sprytny, to wiedziałby, że obraża tę osobę w jakiś sposób, a nie ją chwali. Wniosek? Ludzie nie zawsze piszą prawdę (podkreślam: nie zawsze). Ja swojego wyniku nie podam, bo i po co
"Skazany na zajebistość"
Belraist napisał:Po co ja zakładałem ten temat :p
Choc ten pierwszy robiłem po 6 rano i nocce nauki do sesjii :p <Tak, tak usprawiedliwiaj swoją głupotę> ;]Nie wierz w to, Belraist. Myślisz, że gość piszący, że ma maxa (150), napisałby takie pierdoły jak to, że się po kimś wysokiego wyniku nie spodziewał? Jeśli naprawdę byłby taki sprytny, to wiedziałby, że obraża tę osobę w jakiś sposób, a nie ją chwali. Wniosek? Ludzie nie zawsze piszą prawdę (podkreślam: nie zawsze). Ja swojego wyniku nie podam, bo i po co
Wiem :p Ale mimo wszystko wrażenie/odczucie pozostaje ;]
LoL! x D, Zjadacz, ujmę to tak to wszystko przewidziałem, co do tego, że napisałem "nie spodziewałem się" chodziło mi wyłącznie o to, że napisał 2 posty pod sobą 1 z niby screenem a drugi z wynikiem. Była w tym nutka.
Oczywiście nie wywyższam się, napisałem wynik, pogadałem sobie.
"Jeśli naprawdę byłby taki sprytny" - Spokojnie, spokojnie
EDIT: Net mi się coś pierdzieli. Post do usunięcia.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-01-17 21:02:46)
"Skazany na zajebistość"