Nie jesteś zalogowany.
Suzaku w tej chwili ma zajob totalny na uczelni. A wiadomo, że na akademiach medycznych jest przeje... xD Gdy tylko znajdzie czas wolny, zacznie nadganiać
NIe tylko na akademiach medycznych, ale na filologiach japońskich tez... mam dokladnie to samo, wiec doskonale senpaja Suzaku rozumiem
Oczywiście, że nadrobię, być może po świętach, bo teraz to na rzęsach staję. ;P
Ech, cała grupa się opierdziela, więc znowu ja coś dodaję xD Oczywiście może być to teraz tylko jedna rzecz, a więc możecie już pobierać suby do 05 epa Kaijiego Zawa, zawa
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Niby kto się opierdziela? A napisy do 22 epizodu Night Head Genesis to niby same się zrobiły?:P Niecierpliwi mogą już pobierać, a cierpliwi być może będą mogli obejrzeć całą serię z napisami pl już w święta.
Wyszedł szósty epizod Arii The Animation... enjoy ;]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Zawa, zawa 06 ep Kaijiego: Ostatniego Niedobitka jest już do pobrania z ANSI i naszej www. Zawa, zawa
Wan, dlaczego wciąż jesteś na haszu? xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-12-21 20:36:00)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Specjalnie dla zniecierpliwionych:P napisy do 23 epizodu Night Head Genesis gotowe do pobrania. Kolejne bardzo wkrótce.
ED/ Okazuje się to bardzo, bardzo wkrótce:D Ale postanowiłam zamknąć rok z czystym kontem. No i gdyby ktoś nie miał planów na Sylwestra, to może obejrzeć całą serię, gdyż właśnie dodałam napisy do 24 - ostatniego episodu Night Head Genesis. Owari!!! Tym samym zakończył się mój pierwszy projekt, uff. Podziękowania wielkie dla mojego nieocenionego korektora za cierpliwość;), fanom serii, wiecznie oczekujących na moje wypociny, za cierpliwość oraz wszystkim, którzy cierpliwie wyłapywali i zgłaszali błędy, pomagając doprowadzić napisy do "doskonałości";).
Teraz będę się mogła zabrać za moje następne projekty, diametralnie różne od NHG i od siebie nawzajem. Również mało "kobiece":P Mam nadzieję, że także i Wam się spodobają.
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-12-28 22:06:16)
W Nowy Rok możecie cieszyć się już kolejnym, 07 epkiem Kaijiego, gdyż napisy są już do pobrania
I znowu w Nowym Roku możecie cieszyć się napisami do Kaijiego xD Oczywiście teraz odcinkiem 08
Nowy Rok, nowy projekt. Po x-miesięcznej przerwie czas się zabrać do roboty
Zapraszam do pobierania napisów do pierwszego odcinka Strait Jacket, oav-ki w lekko krwawych klimatach.
Enjoy!
Dzięki za napisy do "Strait Jacket", nareszcie ktoś je zrobił. Już myślałem, że nikt o nim nie pamięta.
Dzięki za napisy do "Strait Jacket", nareszcie ktoś je zrobił. Już myślałem, że nikt o nim nie pamięta.
Lol, z tego co się orientuję, dopiero co wyszedł angielski przekład o.O
No to zaczynamy kolejny projekt. Tym razem jest to seria Persona -trinity soul-. Napisy do pierwszego epa made by AG są już do Waszej dyspozycji
Jasmine przebudziła się ze snu zimowego, Kat i suzaku za to wciąż śpią, tyle że na zajęciach i niby dlatego nic nie wydają Trudno, ale za to możecie pobierać napisy do 09 epa Kaiji: Ultimate Survivor. Damn, prawda jest taka, że Kaiji jest jednym z najlepiej skrojonych bohaterów anime jakich widziałem, dobrze że seria będzie miała 26 epów To tyle ode mnie, teraz czekajcie na niespodziankę od Hiki (chociaż już o niej gdzieś wspomniałem)
To tyle ode mnie, teraz czekajcie na niespodziankę od Hiki (chociaż już o niej gdzieś wspomniałem)
czyżby to, o czym wspominaliście na spotkaniu?[slina][szalony]
Quithe napisał:To tyle ode mnie, teraz czekajcie na niespodziankę od Hiki (chociaż już o niej gdzieś wspomniałem)
czyżby to, o czym wspominaliście na spotkaniu?[slina][szalony]
Niestety na tego hentajca przyjdzie jeszcze poczekać xD Pojawi się nie wcześniej niż w marcu, niestety
Hehehe, jestem tuż za Tobą:D
No dobra, dość prywaty. Mamy nową serię na tapecie xD Chora fabuła, świetna muzyka, zajebista grafika. Potwory, walki na miecze i pazury, piękne kobiety i kobiety-potwory (normalnie jak w życiu), dzielni wojownicy i szubrawcy, czyli Kemonozume! Napisy do pierwszego epka już do pobrania na Ansi i stronie AG. Ma wam się podobać i tyle:P
Rozumiem, że mogę dopisać Cię do wątku "Co kto tłumaczy", Hiki?
"Skazany na zajebistość"
Oczywiście. Z tej radości, że wreszcie to tłumaczę, zapomniałam się zgłosić, Zjadaczu.:)
To ta niespodzianka? Czy jeszcze coś macie w zanadrzu?