Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
chciałbym oglądac Inuyasha , ale nie wiem z jake stronki ściągnąc , moze wiecie ??
Widziałem w necie całą serię ale w .rm
no ale ja chce wiedzie z kąt wy ściągacie ?? jakeś pewne stronki ??
Jak chodzi ci o DVD-Ripy w mkv (lub ogm) to szukaj a4e (wypuścili 102 Epki/167) bądź też AHQ (111/167). AHQ częściej wypuszcza. A skąd? Z mirca a4e bądź AHQ (xdcc bot)
AHQ
a4e
Ewentualnie torrenty:
boxtorrents.com
no i podany isohunt przez Arry'ego
Była też paczka z Inuyashą w akcji ANIME ZA FREE (którą też zamówiłem - niech temu co ją przytrzymuje !
A ja czekam na Naruto. Mbell powiedział, że w na początku ubiegłego tygodnia powinna być u mnie. A tu do dziś paczki brak. Ale to nie jego wina (on tu tylko sprząta ). Nie chce się ustawicznie go pytać bo pewnie co pare minut ma takie zapytania, ale jak nie dojdzie do soboty to bede musiał zahaczyć i zapytać się co sie dzieje.
Coś mnie ta akcja wnerwia powoli i zaczynam powoli żałować że udostępniłem 2 paczki (tracąc dodatkowo kase na wysyłkę).
A zamówiłem tylko 2 paczki (z której Inuyashę pewnie ktoś przywłaszczył sobie, a na Naruto czekam od grudnia)
Ostatnio edytowany przez dazzler (2006-03-16 23:04:57)
no ale ja chce wiedzie z kąt wy ściągacie ?? jakeś pewne stronki ??
Z kąta to my nie ściągamy. Weź sobie, jest taka strona www.google.com i tam wpisujesz "inuyasha torrent" i szukasz. Dla chcącego nic trudnego.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-16 23:21:24)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
dzięki , a tak wogle to fajne anime to jest ??
przez torenta zabardzo dobrze nie potrafie ściągac
a wogóle to fajne jest?
Obejrzałem narazie 102epki[los], i musze przyznać że całkiem niezłe to anime.
Tak ogólnie rzecz biorąc, to nie jest złe, ale po jakichś 40 epkach może znużyć, bo właściwie nic nowego się tam nie dzieje :/ Co chwila nowy demon do pokonania, i coraz silniejsze ataki mieczem. Niemniej oglądam to dalej, bo wciągnął mnie trochę główny wątek, który niestety baaaardzo powoli się rozwija :/ Anime na średnim poziomie, grafika też taka sobie, muzyka akurat bardzo mi się podoba (szczególnie opy i edy), postacie też mają ciekawe charaktery co powoduje częste scenki humorystyczne. Ogólnie, jak lubisz tasiemce to bierz, jak nie, to sobie odpuść.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
dzieki , może z kądś uda mi sie ściągnąc
Ja chciałbym się dowiedzieć skąd pobrać odc 79-167, gdyż na a4e tego nie widzę. Najlepiej dual-audio. Ktoś pisał, że na a4e są 102 epki. W takim razie gdzie?
Jak się nie mylę, to cała seria w Dualu jest od AHQ. Wejdź na ich stronę, a znajdziesz tam torrent, irc.
Hmmm ja polecam www.animeSekai.ru niestety po rusku i trzeba sie zarejestrować ale wszystko jest za darmo i InuYasha jest 114(a4e) w dual'u dalej jest grupy (Ani-Kraze).avi ale na jakość nie narzekam z tej strony oni się nie bawią w słabej jakości anime i oczywiście jest to FTP więc szybko pujdzie ściąganie. chociaz proponuje zainstalować bitcometa 0,91 i ściągać nim bo inaczej jest ciężko zacząć.
Tu masz wszystkie http://realitylapse.com/videos/inuyasha.php
animesource.ru (wymagana rejestracja)
animeraw.my-goo.com (znajdziesz linki na Megaupload)
http://www.anime-eden.com/page/anime/in … eries.html
wszystko na http od AHQ
Strony 1