Nie jesteś zalogowany.
temat dobry ale powinno pisać przynajmniej 4-5 zdań o tym co się oglądało
Od tego masz inne fora, gdzie można założyć temat o recenzji, chyba nawet jest taki zbiorowy, ale nie wiem, kiedyś mi się coś przez oczy przebiło, albo jest też "Nowy sezon już za pasem." tam masz na bieżąco.
Hatake idź ty szatanie stąd, tylko tematy dobre byś niszczył hehe.
"Opętany przez mange."
Jubei napisał:Hatake idź ty szatanie stąd, tylko tematy dobre byś niszczył hehe.
"Opętany przez mange."
Aaaa, nie podpuszczać mnie, bo ucieknę z domu[papatki]
Rekid napisał:nie sport zapodają.
Fajny film zaraz:D
Tak do tematu: kogo w sumie obchodzi kto co ogląda. O_o Se oglądaj co chcesz, mnie to zajeżdża o wścibskość ludzi z tą różnicą, że się tu przyznają... Po co mi taka informacja. A później ploty: ty, on oglądał Shane 2 tygodnie temu! - Taaa! - No, i normalnie nie skończył! - Taaaaa!
nie podoba sie to sie nie udzielaj.
Maniack napisał:Jubei napisał:Hatake idź ty szatanie stąd, tylko tematy dobre byś niszczył hehe.
"Opętany przez mange."
Chciałbyś, pewnie od razu uciekłbyś z polski a nawet europy gdyby ci się udało, już to widze zakradanie bedzie szkodliwe i mu tego nie zabronilam.:D
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-01-16 00:14:11)
Hatake napisał:Maniack napisał:Jubei napisał:Hatake idź ty szatanie stąd, tylko tematy dobre byś niszczył hehe.
"Opętany przez mange."
Chciałbyś, pewnie od razu uciekłbyś z polski a nawet europy gdyby ci się udało, już to widze zakradanie sie przez granice hehe:D
Na zachód już chyba nie mamy granic, nie?
"Skazany na zajebistość"
Jubei napisał:Hatake napisał:Maniack napisał:Jubei napisał:Hatake idź ty szatanie stąd, tylko tematy dobre byś niszczył hehe.
"Opętany przez mange."
Chciałbyś, pewnie od razu uciekłbyś z polski a nawet europy gdyby ci się udało, już to widze zakradanie sie przez granice hehe:D
A jak bedzie chciał potem przez amerykę do japoni uciekać to co?
A tak pozatym.
Może potem zobaczymy info o tobie w Teleexpresie. A twoja mama jako powód ucieczki poda coś takiego hehe: wiem że mój syn hatake interesował i naśladował jednego bohatera z swoich bajek lecz nie sądziłam że to może być szkodliwe więc mu pozwoliłam, wszystko to wina anime.:D
Zjadacz napisał:Jubei napisał:Chciałbyś, pewnie od razu uciekłbyś z polski a nawet europy gdyby ci się udało, już to widze zakradanie sie przez granice hehe:D
A jak bedzie chciał potem przez amerykę do japoni uciekać to co?
A tak pozatym.
Może potem zobaczymy info o tobie w Teleexpresie. A twoja mama jako powód ucieczki poda coś takiego hehe: wiem że mój syn hatake interesował i naśladował jednego bohatera z swoich bajek lecz nie sądziłam że to może być szkodliwe więc mu pozwoliłam, wszystko to wina anime.:D
a tam przez morze chlopak da rade ;p przeciez to Slynny hatak jest
co do Topicu : Now im watching the best of Shonen Anime (jezeli zle napisalem to poprawcie ) NARUTO!!!!
a tak serio to clannad ;]
Lol xD Transyberyjskim by szybciej było.
Hatake napisał:Rekid napisał:nie sport zapodają.
Fajny film zaraz:D
Tak do tematu: kogo w sumie obchodzi kto co ogląda. O_o Se oglądaj co chcesz, mnie to zajeżdża o wścibskość ludzi z tą różnicą, że się tu przyznają... Po co mi taka informacja. A później ploty: ty, on oglądał Shane 2 tygodnie temu! - Taaa! - No, i normalnie nie skończył! - Taaaaa!
nie podoba sie to sie nie udzielaj.
Nie podoba się, to nie czytaj:)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-01-16 00:27:31)
czasami mam dziwne wrazenie ze masz druga osobowosc: dziecko neo
Czyzby to byl Katahe ? (kto oglada gundam 00 zrozumie XD ) o biedny Hatake... xD
(zapomnialem dodac Gundam 00 )
czasami mam dziwne wrazenie ze masz druga osobowosc: dziecko neo
No, mów za siebie, jak się kręcisz takim tematem:)
A ja sobie ogladam aktualnie:
Gundam 00(jak wyjda nowe odcinki)
Hayate no Gotoku! (jak wyjda nowe odcinki)
scrapped princes
burst angel
shakugan no shana(jak wyjda nowe odcinki)
Bleach (jak wyjda nowe odcinki)
Macross Frontier (jak wyjda nowe odcinki)
Slayers-jestem dopiero w połowie
Rurouni Kenshin dopiero 8odc.
hm.. narazie wszystko
Rekid napisał:czasami mam dziwne wrazenie ze masz druga osobowosc: dziecko neo
No, mów za siebie, jak się kręcisz takim tematem:)
[roftl]
I czego spam produkujesz, zajmij sie jakąś inną pożyteczną rzeczą np: poucz się
Wracając do tematu przejrzałem 1 ep Bartendera. Bardzo ciekawie się zapowiada.
Ostatnio edytowany przez Rekid (2008-01-16 09:32:37)
touka gettan ; ]
i również hundred stories ; )
Ostatnio edytowany przez kachaldz (2008-01-16 16:13:34)