Nie jesteś zalogowany.
Proponuję nie ciągnąć tematu, to się wszystko skończy, zanim cokolwiek się zacznie. Bo jeszcze nic się nie zaczęło, ale jak na każdym forum zaczniemy na ten temat lamentować, to na pewno się zacznie.
Manga to pikuś, to zobacz co sie dzieje z ludźmi którzy oglądają telenowele .
Opinie na ten temat wyraziłem tu:http://anime.com.pl/Corciu_wroc!,text,r … .html#c203 (komentarz [203])
Ostatnio edytowany przez rexo (2008-01-15 17:48:22)
Siostrę matki kuzyna sąsiadki mojego dziadka opętał Super Express. Przeczytała jeden numer i zupełnie straciła rozum. Egzorcysta powiedział, że to dla niego zbyt ciężki przypadek. To było coś! A tutaj dziewczyna uciekła z jakimś facetem, który, założę się, wyskoczył z 3. tomu Great Teacher Onizuka. Czekam i oszczędzam pieniądze, żeby przeczytać w SE albo Fakcie, że znowu wieloryb Wisłą płynie albo kosmici kogoś porwali.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-01-15 17:40:14)
wieloryb Wisłą płynie
ale to naprawde się zdażyło.:D
Bezsennsu odwiniać mangę czy anime.Tylko ci rodzice tak myślą,a napewno chodziło o coś innego narkotyki itd.Została opętana przez mangę?czyli?W mandze pisało ,że ma uciec z domu[shithappens]
Ostatnio edytowany przez postmaster (2008-01-15 17:52:07)
LOOOOOOOOL, córciu wróć... BUEHEHEHE... jeszcze z Pozka... omfg! No nie moge... dusze sie... ze śmiechu xDDDDDDD. Jak sobie uciekla, to dlatego, ze jej sie nudzilo... coz... to ciag dalszy wojny "Mangowcy kontra Wapniaki" xD
lb333 napisał:wieloryb Wisłą płynie
ale to naprawde się zdażyło.:D
Taa, chyba tylko w Fakcie. Nawet na tym forum był kiedyś podawany link do artykułu o tym szmatławcu. Wypowiadał się jakiś gość, który pozwolił się sfotografować ich reporterowi, a później zobaczył w gazecie siebie z podpisem "Widziałem jak tędy płynął wieloryb!" (or something like that).
Bezsennsu odwiniać mangę czy anime.Tylko ci rodzice tak myślą,a napewno chodziło o coś innego narkotyki itd.Została opętana przez mangę?czyli?W mandze pisało ,że ma uciec z domu[shithappens]
Pytanie, czy ci rodzice naprawdę tak myślą. Może wspomnieli coś o mangach, a "dziennikarze" to podchwycili i zrobili "artykuł". Bo trzeba być niepoważnym albo głupim, żeby łączyć czytanie mangi z ucieczką z domu do jakiegoś faceta. Przecież swoją chorą od anime wyobraźnią sobie tego mężczyzny nie wymyśliła. W ogóle po przeczytaniu tego:
[cytuj]Natalia tak bardzo wciągnęła się w potworny świat anime (czyli japońskich bajek), że gdy nie mogła oglądać swoich animowanych seriali, wpadała w istny szał.
- Teraz będę musiała siedzieć po nocach i oglądać powtórki - wrzeszczała na domowników.
...mam wrażenie, że jedynym anime, które oglądała był Naruto na Jetixie.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-01-15 18:11:34)
Niech lepiej napiszą o jaką mangę chodzi:D Dziwne oglądam anime od kilku lat od komedii aż po horror i jakoś nigdy nie uciekłam z domu. To jest głupie jak but bo jeśli ta dziewczyna naprawde uciekła z powodu mangi to najlepszym rozwiązaniem byłoby wysłać ją do psychologa . Bardziej uważam ,że dziewczyna chciała zaszaleć albo rodzice byli zbyt uciążliwi.
też chce zauważyć,że ma 17 lat,więc mogła się zakochać w jakimś animeotaku i teraz razem sobie mieszkają i oglądają anime:D
też chce zauważyć,że ma 17 lat,więc mogła się zakochać w jakimś animeotaku i teraz razem sobie mieszkają i oglądają anime:D
Albo w jakims lysym, przypakowany, 25letnim gostku z grubym portfelem - nastki na takich lecą
I od tej chwili żyją szczęśliwie:-D
BTW
...mam wrażenie, że jedynym anime, które oglądała był Naruto na Jetixie.
Myślę, że skoro mowa była o aniołach, seksie i przemocy to pewnie chodziło o AS ewentualnie X:P
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
To już się robi nudne ,komentowanie każdego artykułu w gazecie na temat m&A, a że tu okładka z bleacha ,a że tam kogoś zabili itp. Jak już ktoś lubi pomielić jęzorem bez sensu to stwórzmy jeden temat na wszelkie publikacje prasowe i tanie sensacje.
To już się robi nudne ,komentowanie każdego artykułu w gazecie na temat m&A, a że tu okładka z bleacha ,a że tam kogoś zabili itp. Jak już ktoś lubi pomielić jęzorem bez sensu to stwórzmy jeden temat na wszelkie publikacje prasowe i tanie sensacje.
zgadzam się wsumie[deprecha]
"...A ona zachowała się tak podle i uciekła z domu."
nagle chciała spedzać czas z jakimś szemranym towarzystwem[shithappens](To odniesienie do ludzi oglądajacych i czytających A&M?)[klnie]
Ostatnio edytowany przez Rastaevolution (2008-01-15 18:42:42)
budyn napisał:To już się robi nudne ,komentowanie każdego artykułu w gazecie na temat m&A, a że tu okładka z bleacha ,a że tam kogoś zabili itp. Jak już ktoś lubi pomielić jęzorem bez sensu to stwórzmy jeden temat na wszelkie publikacje prasowe i tanie sensacje.
zgadzam się wsumie[deprecha]
To po co piszecie? Mówiłem o tym już w drugim poście.
"Nagle zaczęła być opryskliwa, nieposłuszna, chciała spędzać czas z jakimś szemranym towarzystwem"
Polscy otaku, żeby nie mówić "mangowcy", są postrzegani jako subkultura pseudo-metali. Dobrym przykładem byli "Detektywi". W jednym odcinku byli pokazani członkowie klubu M&A. Wszyscy jacyś dziwni, zakolczykowani od stóp do głów, ubrani na czarno, bardzo czarno, a cosplay to raczej nie był...
Odtąd boję się jeździć na konwenty...
EDIT:
boze jak mozna ogladac takie to jak Fakt i SE albo The Sun
Ja bym tam gazet do serialu nie porównywał, chociaż fanem TVNowskich produkcji nie jestem. Martwię się tylko o wizerunek polskich fanów M&A... Gdzie jest jakiś polski Genshinken?!
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-01-15 20:07:43)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Zaraz wycofają wszystkie anime i mangi na polskim rynku! Tak samo jak z Dragon Ball'em!
...Dobrym przykładem byli "Detektywi"....
boze jak mozna ogladac takie to jak Fakt i SE albo The Sun
ara ara...
HEHE Zawsze otaku są przyrównywani do bardzo groźnej sekty.
Ten temat trafi tu prędzej, czy później więc czy warto blokować temat?