Nie jesteś zalogowany.
Jak widzę, jest mnóstwo różnych wersji...nic nie wiadomo...więc nie będę już nic mówić w tym temacie Cierpliwie poczekam.
Dragon Balla? Pff, wole rawy od japońców. XD Pewno puszczą tego remastera amerykanskYego.
A ty panie skąd takie info posiadasz, że zapewne tą wersje puszczą, może jednak brazylijską albo włoską.
Hatake napisał:Dragon Balla? Pff, wole rawy od japońców. XD Pewno puszczą tego remastera amerykanskYego.
A ty panie skąd takie info posiadasz, że zapewne tą wersje puszczą, może jednak brazylijską albo włoską.
Tylko przypuszczam i się domyślam:P Bo wiadomo, co nowsze to lepsze, a co lepsze to telewizja puści.
a ja my7sle ,ze pierwszym anime bedzie cowboy bepop lub trigun
JA na razie nie rozmyślam jakie będzie pierwsze anime, ale KIEDY W KOŃCU ANIMAX BĘDZIE DOSTĘPNY!!!!
Zna ktoś węgierski?
Wątpie. Podałem to żeby pokazać jak to może myglądać?
Emitujący wyłącznie mangi...
Wolałbym jednak na papierze, przy telewizorze męczą się oczy od czytania.
No cóż.. Onet widocznie nie odróżnia mangi od anime...;)
Tarnum napisał:Emitujący wyłącznie mangi...
Wolałbym jednak na papierze, przy telewizorze męczą się oczy od czytania.No cóż.. Onet widocznie nie odróżnia mangi od anime...;)
Może to lala pisała im ten tekst?
madzia_0131 napisał:Tarnum napisał:Emitujący wyłącznie mangi...
Wolałbym jednak na papierze, przy telewizorze męczą się oczy od czytania.No cóż.. Onet widocznie nie odróżnia mangi od anime...;)
Może to lala pisała im ten tekst?
...khadzad nie zalamuj mnie swaja gadka...[shithappens]
JA na razie nie rozmyślam jakie będzie pierwsze anime, ale KIEDY W KOŃCU ANIMAX BĘDZIE DOSTĘPNY!!!!
Przecież jest wyżej news, że będzie działał najwcześniej od marca.
Nie tylko na onecie używają słów których znaczenia nie znają Trailer daimosaDaimosa z Poloni 1 i pada hasło "Manga tylko Poloni 1"
Żeby nie offtopować: na wikipedii znalazłem, że animax ma być dostępny też w kablówkach... ale to tylko Wikipedia.
hehe tytóły anime po węgiersku mnie rozwalają - "Hell Girl" to "Pokoli Lany":P. Ale fajnie, ze FMA bedzie
Zapewne u nas jak zwykle bedzie cenzura ;/ oprocz hypera to wszedzie jest cenzura ;/ i zapewne na animaxie tez bedzie. No i zapewne bedzie tylko w cyfrze + i innych tego typu pakietach ,wiec ja i tak nie bede go miec.
Zapewne u nas jak zwykle bedzie cenzura ;/ oprocz hypera to wszedzie jest cenzura ;/ i zapewne na animaxie tez bedzie. No i zapewne bedzie tylko w cyfrze + i innych tego typu pakietach ,wiec ja i tak nie bede go miec.
nigdy nic nie wiadomo,kto wie moze bedzie normalnie na kablowce lub bedzie tak,ze kanal bedzie odkodowywany od20 do 23 a dalej dla tych ktorzy placa itd.
Jeśli będzie tylko na C+, to dobry pretekst, by zakręcić się za levą kartą do pcta.:)
http://youtube.com/watch?v=E5Q2uu1f6l4 http://youtube.com/watch?v=qnPlK0CeUEg
i niby gdzie ta cenzura?? co prawda to inne kraje ale sądze że będzie trzymać standart
Gdzieś czytałam że Animax ma być dostępny dopiero od marca (jeśli dobrze pójdzie)
może w artykule podanym strone wczesniej -.-?
Sądze że Animax ujrzymy jednak gdzieś koło czerwca nie wcześniej