Nie jesteś zalogowany.
i jest..
A co do śpiewu, to głos ma dośc ciekawy (lekka chrypka), ale kompletnie nie potrafi z niego dobrze skorzystać. Jedyny utwór, który jest bardziej wart uwagi to nawet fajny Poison
Serie widzialem 2 razy obecnie jestem w trakcie pokazywania jaj dziewczynie (czyli 3 raz) livke mam juz od roku cala i jeszcze nieobejzalem 4 ep...
nic dodac nic ujac
Hehe... oj też nie wiem z czego się smiałem, zwłaszcza że mam awersje do kina japońskiego, ale GTO LA jest spoko, anime nie przebije tak samo jak anime nie przebije mangi (Powód prosty obcięcie serii w połowie ;( ehhh no cuż nie pierwsza i nie ostania seria która obcieli a mogło byc tak pieknie ;() ale uśmiałem się zdrowo ^^ P.S. Aktor pasuje wręcz idealnie ;] P.S. Polskie wydanie mangi ma dla mnie jeden duży minus, te polskie akcenty ala małysz itd. w angielska jakoś zgrabniej ujeli dowcip taka prywatna opinia ^^
Ostatnio edytowany przez DelaDeath (2006-08-29 05:15:05)
Ĺpiewać nie potrafi, ale jeśli chodzi o jego wygląd, to jestem zupełnie innego zdania... Uważam, że jest przystojny, a jego uśmiech sprawia, że czuję się jakoś tak... happy...? Zresztą, każdy ma swoje zdanie...
to sie MILOSC nazwya kroliczku ecstazy
ecstazy napisał:Śpiewać nie potrafi, ale jeśli chodzi o jego wygląd, to jestem zupełnie innego zdania... Uważam, że jest przystojny, a jego uśmiech sprawia, że czuję się jakoś tak... happy...? Zresztą, każdy ma swoje zdanie...
to sie MILOSC nazwya kroliczku ecstazy
Bez przesady!![zly] Jaka znowu miłość... Po prostu pan Sorimachi przypomina mi kogoś kto ma bardzo duży wpływ na moje życie... Ten ktoś też nie potrafi śpiewać (ale to nie jedyne podobieństwo:)).
Wie ktoś może gdzie można znależc odcinki serialu GTO? Jeśli to mośliwe to najlepiej http: lub ftp. Bardzo proszę i z góry dzięki.
Ostatnio edytowany przez andrago (2008-01-13 19:39:47)
bardzo fajna drama polecam.moze nie jest podobne ale tez fajne
Wie ktoś może gdzie można znależc odcinki serialu GTO? Jeśli to mośliwe to najlepiej http: lub ftp. Bardzo proszę i z góry dzięki.
jeżeli chodzi o anime to jest zlicencjonowane
live action występuje tylko na torrentach
KDE4 ssie