Nie jesteś zalogowany.
~VanTheTandeta jasne! Wystarczy, ze odezwiesz się do Desariana na gg. On Cię już dalej wtajemniczy
Jak już kiedyś pisałem chętnie zajmę się tłumaczeniem a jeszcze pytanie co macie zamiar tłumaczyć i co tłumaczycie??
A tu mój email lukfiolek7@wp.pl
Ostatnio edytowany przez Tronki (2007-06-27 00:34:19)
Przypominam ¿e nadal poszukujemy nowych czlonków.
Des, jest was sie siedemnaścioro, a wy dalej szukacie nowych członków?
"Skazany na zajebistość"
Jest nas pietnascioro, bo kilku wywali³em za obijanie siê.
Jakoœ sobie radzê, do 30 obs³u¿e hehe...
Nie bierzta wszystkich, co sie zgloszą... Róbcie ostrą rekrutację, a nie wstawi przecinek tu, tam, o dobry jest, bieremy go.
Poza tym, nie za duzo was? Będzie potem problem z opanowaniem grupy. W samym SLF jest teraz 13 aktywnych i jak na razie ta liczba nie ma zamiaru się zwiększyć w najblizszym czasie, ew. w drugą stronę:D
Nie mam problemu z opanowaniem grupy, trzeba siê poprostu postaraæ...no i oczywiœcie nie biorê kogo popadadnie.
Ukończyliśmy 3 projekty a są nimi:
Ray the animation
Twin signal
Princess minerva
Już niedługo zakończymy projekt : Burn up scramble( pozostał nam jeden ep to wykonania}
Mamy lekkie problemy kadrowe...
Chętnych proszę o zgłaszanie się do mnie.
mój mail: desarian@o2.pl a numer gg: 4947534
Znowu szukacie ludzi? Przecież jest was chyba ze 30-stu. xD
Jest nas 13.
Fakt, było nas więcej ale nie przydatne osoby zostały usunięte...
Tak więc na nowo zaczyna sie rekrutacja...
Jest nas 13.
Tak więc na nowo zaczyna sie rekrutacja...
A nas jest tylko 12, z czego niektórzy, to tylko korektorzy... Powiększanie grupy nic nie da. Wycisnąć ostatnie soki z tych, którzy są w grupie, a jak nie, to powywalać. U nas Cieslak wszystkich 'trzyma', i raczej większość [nie mówię, że wszystkie] projektów idzie gładko
Wiem wiem panie bodzio, no ale dodatkowy tłumacz lub korektor zawsze się przyda, a i jakiś timingowiec byłby bardzo mile widziany.
Synchro robi u nas tylko JoJo i robi je bardzo dobrze, ale przydałby się jeszcze jakiś osobnik, który by go w tym wspomógł.
To wy jeszcze przędziecie? xD Myślałem, że przepadliście w odmętach sofsubów xD Timing może zrobić sobie każdy sam Chyba że leniem jest No, może robienie do ass jakoś usprawiedliwia wyręczanie się kimś innym
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A no zdziwię Cię ale nadal isniejemy, fakt że był czas w którym cienko szło, no ale jakoś daliśmy sobie z tym rade.
PS: Nasza nowa stronka:
Stronka in progress
RoD Anime Site
desarian napisał:Jest nas 13.
Tak więc na nowo zaczyna sie rekrutacja...A nas jest tylko 12, z czego niektórzy, to tylko korektorzy... Powiększanie grupy nic nie da. Wycisnąć ostatnie soki z tych, którzy są w grupie, a jak nie, to powywalać. U nas Cieslak wszystkich 'trzyma', i raczej większość [nie mówię, że wszystkie] projektów idzie gładko
A wy też nadal prowadzicie rekrutacje i szukacie nowych członków (nie mówię, że ja chciałbym należeć do Waszej grupy ale pytam się tak ogólnie).
desarian napisał:Jest nas 13.
Tak więc na nowo zaczyna sie rekrutacja...A nas jest tylko 12, z czego niektórzy, to tylko korektorzy... Powiększanie grupy nic nie da. Wycisnąć ostatnie soki z tych, którzy są w grupie, a jak nie, to powywalać. U nas Cieslak wszystkich 'trzyma', i raczej większość [nie mówię, że wszystkie] projektów idzie gładko
A wy też nadal prowadzicie rekrutacje i szukacie nowych członków (nie mówię, że ja chciałbym należeć do Waszej grupy ale pytam się tak ogólnie)?
Rekrutacja nadal trwa, powodem tego jest usunięcie kilku członków.
Nikt się chyba nie obrazi, jak napiszę, że zaczynamy nowy sezon naborów do grupy. Zwolniło się parę miejsc, więc poszukujemy nowych twarzy. Chętnych odsyłam do lidera "Desarian", oraz na naszą stronę - www.rodanimefansub.yoyo.pl.
Pozdrawiam Revan1600.
Kabaret
EDIT: Nie chcę się jakoś śmiać czy coś, bo jest w grupie kilka osób, które lubię, ale na naborze to Wy się chyba nie znacie, skoro jest Was trzynastu, systematycznie łykacie nowych, a przy każdym kolejnym naborze znowu jest Was trzynastka. To co się z tamtymi dzieje? Się bierze tych, którzy rzeczywiście coś potrafią i rzeczywiście coś robią. Obecny stan rzeczy jest już raczej komiczny. Nie wiem, czy powinienem to pisać, bo chamówa trochę, ale czego było w grupie więcej: członków czy wydanych subów? Nie chcę Was zrażać czy coś, ale najpierw pochwalcie się czymś konkretnym, bo wszedłem w komenty do Waszych subów i nie było najciekawiej. Głównie do Desariana - jako lider, zamiast ciągle robić pobór, powinieneś zadbać o teraźniejszych członków i o ich rozwój, bo po to się do grup dochodzi. Jeśli ja miałbym gdzieś dojść, to tylko w miejsce, w którym bym się czegoś nauczył (i możliwe, że wreszcie to zrobię).
Mimo wszystko powodzenia życzę, ale szczerze radzę - uporządkujcie najpierw szeregi w środku, a dopiero później otwierajcie się na nowych. Niejedna grupa wpadła już w pułapkę ciągłych rekrutacji dla samego rekrutowania, nie dla podnoszenia efektywności.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-06-01 17:32:00)
"Skazany na zajebistość"
Masz rację chamówa i to straszna, ale mniejsza z tym. Sprawa jest prosta, robimy całkowitą reorganizację naszej grupy. Jest w niej kilka osób którym zależy ale niestety reszta widocznie olewa. Rozumiem różne okoliczności z powodu których nie jest się w stanie nic zrobić, ale 4 miesiące nic nie robienia to już lekka przesada. Duża część osób, można powiedzieć, że popadła w lenistwo. Pracujących osób jest naprawdę nie wiele, dlatego robimy odsiew w starych szeregach i szukamy nowych osób chętnych do pracy. A sprawę motywacji i poganiania to już zostawiam liderowi, bo to jest strasznie ciężki kawałek chleba.
Tu mam pytanie do Zjadacza: Jeśli jesteś taki obeznany to powiedz co byś zrobił żeby usprawnić pracę grupy i czego byś się chciał w niej nauczyć?
Pozdro Revan1600.