Nie jesteś zalogowany.
Mnie się podobał . Myślę, że warto.
MI też, ale nie o filmach tutaj rozmawiamy
Zjadliwy.
"Skazany na zajebistość"
MI też, ale nie o filmach tutaj rozmawiamy
dlatego założyłem wątek w odpowiednim temacie, a nie chciałem dopisywać się do tematu o alien vs predator 2 gdzie mówią też o filmach w klimacie "I An Legend"
(pisze to żeby mi znowu ktoś warna za nic nie dał)
Ostatnio edytowany przez skam123 (2008-01-10 18:08:21)
Podobał mi się ten film, dość ciekawie poprowadzona fabuła (choć dość oklepana). Polecam, nie tylko ze względu na efekty specjalne:P
Tylko ja mam przeczucie, że ten topic zostanie usunięty?
A film raczej taki seeeeee, nic godnego uwagi, ale dla rozrywki można obejrzeć
(pisze to żeby mi znowu ktoś warna za nic nie dał)
Bym się nie zdziwił jakbyś dostał
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2008-01-10 18:54:51)
ja bylem ciekawy sam czlowiek na ziemi se myslalem bedzie fajowy ale jak przeczytalem ze wirus potwory to se pomysallem ze moze byc fajny ale nie musi
dosłownie skończyłem go oglądać i muszę powiedzieć, że nic specjalnego.
Nie zrobił na mnie wrażenia jakiego się spodziewałem z odtwórcą głównej postaci Willa Smitha.
Jak ktoś nie ma co robić to może go sobie obejrzeć jeśli lubi tego typu filmy czyli mało akcji mało gadania, tylko jedno pozostało mi w pamięci, nie sorry dwie rzeczy SPOJLER Pies i poświęcenie swego życia KONIEC SPOJLERA. A tak to średni.
Ostatnio edytowany przez ziom6270 (2008-01-10 19:30:01)
mi sie wilm bardzo podobal, w koncu potwory typu zombi w filmach zaczely myslec
nie wiem co mam sądzić o tym filmie
dno czy totalne dno, hmm..
połączenie resident evil i 48 tygodni później.
Nic nowego, afekty chyba na domowym kompie robione.
Dziwię się, że Will Smith zagrał w tym gniocie.
Spoko filmik, wszystkiego po trochę. Jeden z lepszych jakie widziałem w zeszłym roku :]
Film fajny gdzies do polowy, potem troche gorzej juz ale ogolnie dalbym mu 7/10
film mi się naprawdę podobał !! Jest genialny !! Warto iść do kina na niego !!
ja bylem ciekawy sam czlowiek na ziemi se myslalem bedzie fajowy ale jak przeczytalem ze wirus potwory to se pomysallem ze moze byc fajny ale nie musi
Taka sama sytuacja była ze mną.
A co do filmu, to jest bardzo fajny, warto iść do kina.
.................MOŻLIWY SPOILER..................
Jeden motyw mnie zdenerwował i trochę odrzucił od filmu, ale zdołałem przymknąć na to oko. Czemu Ci ludzie są tacy silni?
.................MOŻLIWY SPOILER..................
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-01-10 21:48:49)
Dla mnie film nie wart 15 złotych. Bardzo mało akcji - do 30 minuty zupelnie zero. Nawet spoko jak zmutowani wychodzili
jak dla mnie gdyby był cały taki jak początek to byłoby super
Do połowy trzymał IMO całkiem fajny klimacik, ale potem SPOILER!!!jak przyjechała tamta laska z dzieciakiemSPOILERbyło już gorzej.
BTW schemat z wybuchem jakiegoś wirusa i ludźmi zombie jest już tak stary i wytarty, że nie mogę przytoczyć żadnego porównania...
a mnie się podobało szczególnie jak will podrywa panienki noi tak jak ktoś wcześniej powiedział film fajny do połowy:]
Dla mnie film nie wart 15 złotych. Bardzo mało akcji - do 30 minuty zupelnie zero. Nawet spoko jak zmutowani wychodzili
Czytając coś takiego to człowiek ma ochotę się pociąć czasami.
Naprawdę nikt z was nie zna książki "Jestem legendą"?
Tak czy owak temat zamykam, bo inaczej będziemy tu później rozmawiać o każdym jednym filmie. Ewentualnie można zrobić jeden temat "premiery kinowe" czy coś w tym stylu (swoją drogą, to wszyscy byli na jakichś przedpremierowych pokazach?).