Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Nie oszukujmy sie giery na podstawie animców nie są jakimiś kilerami(chodź Naruto: Rise of a Ninja jest chyba najlepszą grą na podstawie animki w którą grałem:)moja ocenka 8/10)
oczywiscie grafika takich gier daje duzo do zyczenia ale jaka jest frajda pograc w gry na podstawie anime.wezmy chociazby capitana tsubase i gre captain tsubasa road 2002 na ps2 ! jak na pilke nozna gra ma nietypowy system rozgrywki ale jak cieszy! a gungrave na ps2 poprostu dla mnie odjazd! a jakie wasze zdanie o grach na podstawie anime???
1.http://www.youtube.com/watch?v=1wv4BZN89jk tu macie linka do gameplaya tsubasy
2.http://www.youtube.com/watch?v=8PoX3v4Mia0 tu macie link do gameplaya gungrave
przeszedłem Tsubase i muszę powiedzieć że gra jest świetna a czołówka powaliła mnie na kolana piosenka z przed lat
Gungrave Overdose zresztą też przeszedłem fajna strzelanka
na podstawie anime wychodzi bardzo dużo przyzwoitych gier więc tylko brać i grać ale najpierw skonsultować sie z kimś lub dokładnie prześledzić o co biega bo niezłe gnioty też są na porządku dziennym
Hyuga czy ja napisałem że chodzi o grafe? Giera kilerek znaczy dla mnie że giera musi mi zmiażdżyć cycki:P albo zryć beret jak kto woli a w szczególności lotto o miód z grajcowania w jakąś szpile;)
PS2 jest zdecydowanie najlepszą konsolą ponieważ:jest tania, ma masę dostępnych gier i na pewno szybko nie umrze:P
Hyuga napisał:chodzi mi o to ze jezeli ktos jest fanem gier komputerowych! (typowych pc)to wiadomo ze dla takich osob lepszy by byl zakup xboxa!wiekszosc gier na x360 wedruje tez na pc a wiadomo jak to z pectami, kupisz dobry komputer a za rok wyjdzie jakas superprodukcja i juz sobie nie pograsz na full detalach!
Przecież na konsoli jest dokładnie to samo - jeśli konsola obsługuje, powiedzmy, Pixel Shader 12, to nikt nie zrobi na nią gry z wykorzystaniem Pixel Shadera 13, który ukaże się "za rok", bo już na tej konsoli nie pójdzie "w full detalach". Oczywiście zamknięta architektura konsol i związany z tym dłuższy "okres życia" sprawia, że dla jej posiadacza nie to tak widoczne, jak dla posiadacza PC, ale z biegiem czasu różnica w "full detalach" na obu platformach jest coraz bardziej widoczna, aż musi nastąpić wymiana sprzętu na nowy, czyli kolejny model konsoli.
Niezupełnie "dokładnie to samo". Kiedy pocinam na konsoli w ewidentną superprodukcję ("prestiżowe" serie typu Tekken, gry od developerów klasy Naughty Doga, od których wymaga się dużo i które za każdym razem cały ten wielki prestiż mają do stracenia), mam podstawy przypuszczać, że developer dołożył wszelkich starań, aby uzyskać optymalny efekt. Na kompie, owszem, powinno być tak samo (czasem nawet bywa). Jednak gry ładne i efektowne o rozsądnych wymaganiach (Max Payne 2, Guild Wars...), albo gry o sporych wymaganiach, ale przedstawiające sobą nową jakość (Splinter Cell, pierwszy Unreal...), innymi słowy gry, które jeśli nawet nie chodzą w max detalach na danym kompie, to przynajmniej nie pozostawiają graczowi poczucia, że ktoś tu z niego robi wała, za mojej pamięci należały do rzadkości. Komp ci u mnie stary, więc o PC-towych grach current genowych się nie wypowiadam, ale podejrzewam, że to się nie zmieniło. Pod tym względem granie na PC jest bardziej frustrujące. Przykra jest świadomość, że najwypasieńsze kompy są skazane na niewykorzystanie pełni potencjału. Niektóre konsole też spotkał ten los, ale PS3 raczej to nie grozi.
witut napisał:gungrave na ps2 poprostu dla mnie odjazd! a jakie wasze zdanie o grach na podstawie anime???
czy ja wiem czy taki odjazd.. na ślepo można przejść gra nudzi po 10 minutach nie mam pojęcia co jest fajnego w tej grze wg mnie zmarnowali potencjał tej gry , gra nudna i monotonna nie polecam
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5