Nie jesteś zalogowany.
O ile mi coś nie wyskoczy.
Np. pryszczek?
Ile? Bo ja chyba ślepa jestem
Ostatnio edytowany przez Nanami (2008-01-09 20:03:11)
oł maj XD to widze ze my tam zrobimy furore
a tak by the way...podobno ostatnio jakies wymiany anime, gier itp. nastąpiły...Ma ktos Slayers (najchetniej wszystko co tylko mozliwe)
Ostatnio edytowany przez Canpa (2008-01-09 20:13:12)
Jaśniej mówcie czy będzicie czy nie ;]
"chcialabym ale boje sie" :>
ups, złe miejsce..moderator moze to usunąć? XD ...a nie dobrze....porabały mi sie strony...[bzdura]
Ayi nie będzie.
Co do tego bania sie (czy wy macie biedaczki jakies przykre doswiadczenia z kobietami ? ), to jedyne czego możemy sie obawiac to braku zajec a co do was to raczej nie macie powodu do obaw, pokuj z wami : P
Ostatnio edytowany przez Canpa (2008-01-09 20:28:26)
Kilka uwag:
Hybrid:
Popraw, ze przyjdzie Canpa z kolezankami a nie Barti i mojego nicka
Proponuje spotkanie troche wczesniej tj. 16. Ci co byli wiedza jak szybko czas ucieka.
No i co do miejsca spotkania... Proponuje ten duzy "maszt" z logo silesi, bo nie wszyscy wiedza gdzie jest ta konkretna kolejka. (a raczej wagonik z widokiem na kolejke )
wstępnie mi tez pasuje 19, więc jak sie nic nie zmieni to powinienem sie zjawić.
~s0n1c
a ten "maszt" to masz na myśli to?:
w sumie to tego nie idzie nie zauważyć to jako miejsce spotkania to mi pasuje.
Ostatnio edytowany przez dareios (2008-01-09 21:58:17)
Generalnie to ja prawie nie wiem gdzie jest co kolwiek w Silesi ale mysle że szyld namierze
A przeciez BArti ma byc
Może byc 16, ale niewykluczone że (ba ja jestem pewna) bedziemy do 16.20 sie szukać XD
no ja w Silesii wogle jeszcze nie byłem....wogle mam nadzieje, ze ktos z Gliwic lub okolicy bedzie jechal, toby najlepiej bylo sie grupą wybrać...
[cytuj]Oto ja, jednoosobowa delegacja tych czterech dziewczyn o których wspomniał Barti.
Aya na 19 sie nie zgadza, Ira i Ja jestesmy za, a Tatiana z tego co pamietam mówiła że jej wszystko jedno...[/quote]
A jesteście przynajmniej wolne ?? :> Bo się zastanawiam czy by tam nie odwiedzić tej Silesii, tylko nie wiem jak dojechać :/
Zresztą to i tak zależy dużo bardziej od tego czy będę miał sobotę wolną czy pracującą...
EDIT:
panie niech podają stan cywilny
Ostatnio edytowany przez Cain (2008-01-09 21:57:53)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Ja bym sobie może wpadła kiedyś... tylko z Katowic to ja wiem gdzie jest PKP, PKS, Spodek i Empik ;p
Empik też jest w Silesi a od Spodka to to jest jakieś 4-5 przystanków (tramwajem) w stronę Chorzowa.
Ostatnio edytowany przez dareios (2008-01-09 22:01:12)
A jesteście przynajmniej wolne ??
Nie twój interes
Nie przeginaj pały bo ci sie złamie:P:P:P
Nanami zawsze, możesz się z kimś umówić i dojdziecie razem ;]
ale do Silesi nie da sie nie trafić...na necie nawet mozna dojazdy znaleźć
Nanami zawsze, możesz się z kimś umówić i dojdziecie razem ;]
No dokladnie ja jak czuję się zagubiony to też się zawsze z kimś umawiam i dochodzimy razem
A tak juz na poważnie to widzę, że niezłą imprezka się kroi. Tym razem nie przyjade samochodem
Jak Ty nie przyjedziesz to ja będę musiał, a jeśli ja nie pojadę to o 22 będzie trzeba się zbierać...
Jeździ nocny o trzeciej nad ranem do Sosnowca także spoko