Nie jesteś zalogowany.
by hiki: figura jak figura, ważne co w głowie siedzi:P
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mnie tez nie widac, ale byłem już w stanie podwyższonego stężenia %, więc i tak nic cekawego byście nie zobaczyli xD.
Smoczek, i tu się mylisz:D Żeby to udowodnić wystarczy puścić na ansi resztę fot z posiadówki, na których sporo miejsca zajmuje pewien pan w czerwonej bluzie;) Być może nie zainteresowałoby to wielu osób, wiadomo różne gusta są... ale popatrzeć zawsze można.
Lala_17, można mnie zobaczyć w "pokaż swoją twarz" wyjątkowo wyciągnięto mnie z szafy i uwieczniono:P
No prosze, to jak juz DUDi bedzie znal jakies konkrety, to trzeba bedzie szybko sie zdecydowac czy sie uda zebrac znowu ekipe [bo to bylby ten nastepny weekend. A z reszta wypowiadajcie sie od razu kiedy macie czas w styczniu, chodzi oczywiscie o piatek, sobote, niedziele] i ewentulnie co ogladamy, chyba ze kazdy przyniesie swoja kolekcje plyt i bedziemy wybierali juz na miejscu.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
O, Ichigo widze juz wczul avka w klimat spotkania xD.
Waski - ja niestety dopiero pod koniec miecha bede mial wolne :/ (tj. w weekendy), czyli wczesniej jak 26 - nie ma szans A9le spoko - robcie teraz cos, a ja sie na nastepny raz najwyzej zalapie xD).
Jasne Starfox, jasne xP... kiedys juz dostalem propozycje by przyjechac na kabaty na jakies pierozki czy cos (ale nie mialem akurat mozliwosci), moze Ty bys sie do warszawy pofatygowal, co xP?
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2008-01-07 00:14:33)
Jasne Starfox, jasne xP... kiedys juz dostalem propozycje by przyjechac na kabaty na jakies pierozki czy cos (ale nie mialem akurat mozliwosci), moze Ty bys sie do warszawy pofatygowal, co xP?
Odpada, chyba żeby jedynie Akamaru odwiedzić, to tak, zawsze i wszędzie xD
No to na co jeszcze czekasz xP?
Na wolny czas;d
Phi, pewnie, ze nie masz wolnego czasu, jak calymi dniami siedzisz w barze i sobie na laptopie stukasz w klawiature xD.
Phi, pewnie, ze nie masz wolnego czasu, jak calymi dniami siedzisz w barze i sobie na laptopie stukasz w klawiature xD.
Hihi, wiem;D Cóż... Widzisz, jak ciężko pracuję T__T Trzeba było kończyć taką szkołę jak ja, to byś też tak mógł xD
No proszę, wyjechać na kilka tygodni i tyle człowieka omija. Świetnie, że Smoczek zainicjował takie spotkanie. Z tego, co widzę, to nieźle się działo. A skoro to spotkanie nie było ostatnim, to poproszę dopisać do listy. Do Warszawy, na dłużej, przyjadę w połowie stycznia.
Jak na razie czekamy na info od DUDi'ego. Jesli uda sie zalatwic sale, to spotkanie bedzie polegalo glownie na ogladaniu Albo mi si wydaje, albo nalge ainteresowanie tematem i w ogole spotkaniem dyrastycznie zmalalo
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
E, tam, chyba po prostu czekają na jakieś dokładniejsze info (tak jak ja).
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
czy ja wiem, podejrzewam że po prostu wszyscy czekają na info
Edit:
widzę ze podobnie pomyśleliśmy
Ostatnio edytowany przez malkor (2008-01-08 15:32:15)
Jak na razie czekamy na info od DUDi'ego. Jesli uda sie zalatwic sale, to spotkanie bedzie polegalo glownie na ogladaniu Albo mi si wydaje, albo nalge ainteresowanie tematem i w ogole spotkaniem dyrastycznie zmalalo
Nie panikuj, Wąski ledwie początek tygodnia mamy, ludzie pewnie wrócili do trybu życia dnia codziennego i nie mają czasu na zaglądanie tutaj, lub tak jak chłopaki wyżej czekają na jakieś info.
Jeśli coś się odbędzie w TEN weekend (12-13 stycznia) to niestety beze mnie, mam zjazd w szkole
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Jestem, jestem. Nie pisałem nic, bo sam jeszcze nie wiem nic pewnego, a do tego coś mi ostatnio ANSI szwankuje.
Na chwilę obecną sytuacja wygląda następująco: salka kinowa nieczynna do odwołania, a bankietówka jak na razie robi za przechowalnię starych mebli. Czy uda ją się uprzątnąć do piątku - nie wiem .
Jeżeli cokolwiek wyjdzie w tym tygodniu, to proponuję sobotę po południu (chociaż niedziela również może być). Jeśli nie, to będę mógł coś kombinować dopiero na 25-27 stycznia, bo w przyszłym tygodniu wyjeżdżam.
Jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro, powinny pojawić się pewniejsze informacje.
Znowu cos planujecie?wyjazd,piwko?:) ale i tak nie jade z powodu obowiązkow hi hi[cojest]a szkoda....
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-01-08 22:11:50)
W końcu mam konkretne informacje. W ten weekend nici z seansu. Nowa Rada Mieszkańców JESZCZE się nie zajmuje bankietówką, a stara JUŻ się tym nie zajmuje.
Jak już wspomniałem, na przyszły tydzień nic nie zorganizuję, bo mnie fizycznie nie ma w Warszawie, zatem najbliższy termin jest za dwa tygodnie (25-27.01). Mam nadzieję, że chętni nadal będą.
Ja już wiem, że do marca z pewnością się do was nie wyrwę:( A potem to kto wie...;)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262