Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
A kiedy będą te wybory? XD
No cóż... coś mnie ominęło, ale mogę pocieszyć się tym, że Saber wygrała:D Mmmmmmmm...
Nom, Eri deptała Saber po piętach, ale się nie udało.
Nigdy by jej nie dogoniła:P
PS.
~Lala_17, weno się wyluzuj, bo wszyscy będą cię jechać, znaczy się, nigdy nie przestaną.
To mnie rozbroiło[okej]:-D
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-01-07 00:10:45)
Z moich kandydatek tylko Rin wbiła się na podium;)
Niestety ani Chidori ani Tessa nie były w pierwszej 3, ale dla mnie i tak sa najpiekniejsze
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Najwazniejsze ze sie skonczyly juz:-D
jednak jesteś głupia...nikt nie jest w stanie tak udawać -.-
za to powinieneś dostać ewidentnie warna
[cytuj]na dodatek zachowujesz sie jak rozpieszczona księżniczka
a ty chamsko
Avatar90 thx za głos mojej kandydatki Rin ^^ Trochę mnie zdziwiło pierwsze miejsce Saber :> ale to i tak dobrze dla wyznawcy Type-Moon
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
DiamondBack ja tez mysle ze warna powinien miec.To co napisal bylo niezgodne z regulaminem i obrazil mnie[fuj]
DiamondBack ja tez mysle ze warna powinien miec.To co napisal bylo niezgodne z regulaminem i obrazil mnie[fuj]
Tytuł tego tematu to: Wybory Miss & mistera ANIME 2007.
Jeśli uważasz, że ktoś cię uraził i dopatrujesz się słusznośći w twym przekonaniu oraz chęci zrobienia komuś kuku - napisz do moderatora! Nie spamuj i nie zaczynaj OT z niemalże każdym postem :S Na ANSI nie ma dnia dziecka 365 dni w roku i nikt nie będzie się nad tobą użalał, i na pewno nie na otwartych kanałach.
Koniec OT.
Eh, z tych co ja wybrałem to tylko CC udało się zdobyć jakieś miejsce.
PS: Ren tylko 6 głosów?! No co to za wybory .
PS: Ren tylko 6 głosów?! No co to za wybory .
za duza konkurencja ;D
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7