Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
O super. Gdybyś był tak dobry. Poczekać mogę, byle by to doszło przed 25 VI. A jakich grup masz Inuyashe, bo podobno AHQ wycięło op i end, a odcinek bez openingu, to nie odcinek ?
[a4e], do dziewięćdziesiątego któregoś. Openingi & endingi są, tylko nietłumaczone. Kiedy będę mógł wysłać (za parę dni, ale wystarczająco wcześnie), dam znać.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-05-20 12:13:28)
Zobacz do którego odcinka masz dokładnie, to ja będę ściągał od niego w górę. I cała seria to wersja a4Eever? Z tego co mi wiadomo to oni wydali tylko do 78.
Zobacz do którego odcinka masz dokładnie, to ja będę ściągał od niego w górę. I cała seria to wersja a4Eever? Z tego co mi wiadomo to oni wydali tylko do 78.
Dokładnie, to mam do 087, oraz 089, 090, 091, ale najprawdopodobniej lada chwila będę dysponował 088. Możesz liczyć na 001-095, ale teraz-obecnie jest jak napisałem powyżej, co będę ściemniał. Na Twoim miejscu ściągałbym 096 i następne. [a4e] występuje też w nazwach plików od 079 wzwyż, nie wiem, czy zgodnie z prawdą, ale jakość audio/video nie jest gorsza.
Dokładnie, to mam do 087, oraz 089, 090, 091, ale najprawdopodobniej lada chwila będę dysponował 088. Możesz liczyć na 001-095, ale teraz-obecnie jest jak napisałem powyżej, co będę ściemniał. Na Twoim miejscu ściągałbym 096 i następne. [a4e] występuje też w nazwach plików od 079 wzwyż, nie wiem, czy zgodnie z prawdą, ale jakość audio/video nie jest gorsza.
I tak zrobię - ściągnę od 96 i będziemy mieli nową paczkę, z całą Inuyashą. Zapisy już można składać .
A ja mam pytanko bo słyszałem, że AHQ wydali ileś tam odcinków bez op&ed wiek toś jakie ?
wydali do 114 i chyba już nie zamierzają wydawać ...
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-05-20 14:54:17)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A ja was skieruję do RAJU: www.anime-eden.com. 17 serwerów z anime, mangą, pełnometrażowymi filmami anime, ścieżkami dźwiękowymi, terabajty danych, tylko brać i zasysać. Wady: trzeba się zarejestrować, można ciągnąć 2 pliki z jednego serwera na raz, po rozpoczęciu ściągania pliku musisz odczekać 5 minut żeby zacząć ściągać następny. A poza tym Tu jest cała seria InuYashy, od 1 do 167 odcinka
Ostatnio edytowany przez arie (2007-05-24 10:35:51)
A ja was skieruję do RAJU: www.anime-eden.com. 17 serwerów z anime, mangą, pełnometrażowymi filmami anime, ścieżkami dźwiękowymi, terabajty danych, tylko brać i zasysać. Wady: trzeba się zarejestrować, można ciągnąć 2 pliki z jednego serwera na raz, po rozpoczęciu ściągania pliku musisz odczekać 5 minut żeby zacząć ściągać następny. A poza tym Tu jest cała seria InuYashy, od 1 do 167 odcinka
Uświadomię cie, każdy na ansi zna tą stronę
[cytuj=arie]znalazłam ostatnio na przykład http://lolipower.org/ i tam mi sie coraz bardziej podoba
Tą strone też zna dużo osób
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-05-24 10:51:20)
Dzięki za uświadomienie ja tu od niedawna (zaledwie od wczoraj), a na anime-eden już od jakiegoś czasu . Tylko tam prędkość transferów ostatnio spadła, więc się na inne powoli przerzucam, znalazłam ostatnio na przykład http://lolipower.org/ i tam mi sie coraz bardziej podoba
Ściągałem z tej stronki jeden odcinek Inuyashy. Wersja rm(70 mb) ściągała się w 5 godzin i ostatecznie okazało się, że jest to wersja z ang. dubbingiem. Także, chyba sobie podaruje .
No widzisz... a ja ściągam z tej samej strony odcinki od anime-HQ które mają 170-220 mega w .ogm i jeden odcinek ściąga mi średnio 45 kb/s a idą aż dwa na raz
PYTANKO
JAKA JEST KOLEJNOŚĆ oglądania ??? Kiedy mogę obejrzeć 1 film kinowy? Jestem na 17 odcinku dopiero
Jeżeli chodzi o a4e to tam się jakoś dźwięk przełącza czy co?
Ostatnio edytowany przez Layser (2008-01-07 17:25:18)
To jest dual audio. Zainstaluj Haali Matroska Splitter, a podczas oglądania filmu w prawym dolnym rogu będziesz mógł przełączać ścieżki dźwiękowe.
"Skazany na zajebistość"
Mam także pytanie do osób które oglądały Inuyasha. Czy filmy kinowe to kontynuacja tego anime czy też nie?
Nie. One są gdzieś w środku serii (choć nie pamiętam dokładnie).
"Skazany na zajebistość"
Strony Poprzednia 1 2 3