Nie jesteś zalogowany.
O matko mowiłam ze Raito wygrał bravo8-D a Sawachika tez prawie gdydy nie Saber;)
O matko mowiłam ze Raito wygrał bravo8-D a Sawachika tez prawie gdydy nie Saber;)
już wiem dlaczego były takie wyniki...
[respekt]Jak sie ciesze o matko uwielbiam Raito ma maxa.Dziekuje tym co oddali glosy[respekt]
juz zamknieto...za to że moja słodziasna re-l nie wygrała to nie ma piw xD sory xD
Też na nią głosowałe. Ale dobija mnie to że rei z NGE tak słabo
[respekt]Jak sie ciesze o matko uwielbiam Raito ma maxa.Dziekuje tym co oddali glosy[respekt]
Spokojnie. Uspokój hormony. To tylko były małe wybory i mało wiarygodne ze względu na ilość.
Ostatnio edytowany przez Tommy (2008-01-06 22:43:48)
Szkoda ze zadnych dziewczyn z Gintamy nie bylo...ale moze za rok[madrala]
Saber to była mój laska.:D
Aa, who's your daddy? A?! A! Dobra, już mi odwala.;)
~Lala_17, weno się wyluzuj, bo wszyscy będą cię jechać, znaczy się, nigdy nie przestaną.
Lala lol xD naprawde bardzo to przezywasz ^^
Ja napisze to co napisałem tam :
Nie byłem az tak bardzo zdziwiony, wiedziałem ze Saber ma duze szanse i jednak ona zajeła pierwsze miejsce ;> Drugie nalezy do ERI !! i tutaj sie ogromnie ciesze !! Yeah !
Hmm Jesli chodzi o Rin to sie nei spodziewałem ;> ale C.C ;> W ogole sie tego nie spodziewałem Zaskoczenie totalne Ale teraz mysle ze zasłuzenie (bo jestem w czasie ogladania CG )
hmm wyniki niesamowicie wyrównane, niestety wybory musiały być sfałszowane hehe
[cytuj=Tommy]Spokojnie. Uspokój hormony. To tylko były małe wybory i mało wiarygodne ze względu na ilość.
hmm ;> dlaczego ;> o co chodzi z tą ilością? Kazdy miał po trzy głosy ale nie wszyscy oddali wszystkie trzy ;>
Oczywiscie nie moge powiedzic ze nikt sie nie rejestrował po prae razy i nie oszukiwał.. ale takim postepowaniem oszukiwał sam siebie.. mam nadzieje ze nie było (a przynajmniej jak naj mniej) takich osob. I jeszce raz ciesze sie ze Eri jest w TOP 3
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-01-06 23:00:36)
Poprostu chcialam zeby Raito i Sawachika wygrali bo inni tak nie wymiataja;)he he
Ai! Nico Robin tylko parę głosów ;w. Dobrze, że Eri podtrzymała School Rumble . Generalnie fajniej, by było gdyby więcej osób głosowało, ale chyba za mała reklama była. Cóż, cieszmy się tym co mamy .
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Poprostu chcialam zeby Raito i Sawachika wygrali bo inni tak nie wymiataja;)he he
jednak jesteś głupia...nikt nie jest w stanie tak udawać -.-
EDIT:@DOWN(żebyś tego źle nie odczytała mówie że odnosi sie to do tego posta niżej)
na dodatek zachowujesz sie jak rozpieszczona księżniczka
Ostatnio edytowany przez khadzad (2008-01-06 23:08:11)
Matko khadzad jak smiesz mnie wyzywac na forum?chyba masz glowe gdzie indziej[cenzura]
hehhe ja nie ukrywam ze ciesze sie ze Eri jest w TOP 3 (Misterzy jakos mnie mniej obchodzą^^), lae dopiero teraz zwrociłęm uwage ze Yakumo dostała 15 głosow ;> szkoda ze nie wiecej
Lala_17 napisał:Poprostu chcialam zeby Raito i Sawachika wygrali bo inni tak nie wymiataja;)he he
Khadzek, wyluzuj, może to jej styl[roftl]. Wiem, że przesadza, ale co zrobisz? Oka se nie wyjmiesz.[jezor]
Nom, Eri deptała Saber po piętach, ale się nie udało.:P
Eri też wymiata, a Kircie bym powiesił.:-D
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-01-06 23:10:43)
Zawsze bylam osoba o slabych nerwach,wiec nie czepiaj sie mnie khadzad.
osoba o słabych nerwach i próżni tam gdzie nie trzeba:) coś wam to przypomina?
cholera, re-i nie wygrała ;/ (nie ma pywka ). eri w pierwszej trójce, a hinagiku dalego z tyłu.. <tnie się po rękach>
no ale.. przynajmniej Raito został misterem
KDE4 ssie
Z wyników mistera jestem bardzo zadowolony (Raito którego sam zgłosiłem na pierwszym miejscu[yahoo] i Dante na którego głosowałem na trzecim[okej], szkoda że Kyona w pierwszej trójce nie ma, ale jest czwarty więc też nie jest źle). Natomiast co do wyborów miss... średnio, z dziewczyn na które zagłosowałem tylko Rin się do pierwszej trójki załapała (Saber i Eri też lubię, ale jednak Arcueid i Haruhi na które zagłosowałem są IMO lepsze).
parara ja sie ciesze normalnie i naturalnie:)Raito musial wygrac i tyle.Choc to zalezy tylko od gustu:)Zergadis na Kyona tez dawalam.Szkoda ze mniej glosow dostal.
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-01-06 23:36:34)
khadzad a Ty jestes chamski...
Ai! Nico Robin tylko parę głosów ;w. Dobrze, że Eri podtrzymała School Rumble . Generalnie fajniej, by było gdyby więcej osób głosowało, ale chyba za mała reklama była. Cóż, cieszmy się tym co mamy .
Nie, po prostu rejestracja. Nie każdy chce sie rejestrować tylko po to, aby oddać głos.
edit:
A tak poza tym, Kaname C. nie wygrała[beznadzieja]... Nie żebym sugerował jakieś malwersacje[shithappens]
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2008-01-07 00:36:46)