Nie jesteś zalogowany.
~B4RT3K, tylko Tandem HQ, ale niestety nie możemy go od Ciebie przyjąć, gdyż nie propagujemy rozpijania młodzieży
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jeszcze 9 dni
My personal favourite - made by samowyzwalacz w aparacie ~Emlug'a:
[URL=http://img86.imageshack.us/my.php?image=img8864ap1.jpg][/URL]
Wszyscy są happy i do tego widać, że coś się dzieje
Matko to wy?nie wyobrazalam sobie tak nawet:P jak bym tam byla to byla bym najbrzydsza fanką anime[baka]ha ha
nie ma to jak samokrytyka Daj spokoj lala i tak wszyscy bardzo, bardo chcieli cie poznac.
[siedze na kompie u siostru ] DUDi, a ty sie nie obijaj tylko zejdz 2 pietra i zacznij szukac pani kierowniczki :]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wąski jak bys chcial mnie poznac to bys mnie odrazu zarąbal[fuj]o matko ale mam wyobraznie[wstyd]
Wąski jak bys chcial mnie poznac to bys mnie odrazu zarąbal[fuj]o matko ale mam wyobraznie[wstyd]
To wstaw swoje zdjęcie;) Ale patrząc na wygląd składu który był na tej imprezie na pewno nie masz się czego wstydzić[szpan]
Ja bym byla tam najgrzeczniejsza:P na szluga bym nie dala sie namowic,bo nie jaram i nie zamierzam[blee]
DUDi, a ty sie nie obijaj tylko zejdz 2 pietra i zacznij szukac pani kierowniczki :]
Rada Mieszkańców się zmieniła i ciężko jest teraz kogoś dorwać z nowej. Jak dobrze pójdzie będziemy mieli bardziej pro salkę kinową na jakieś 20-25 osób. Jak nie, zwykłą bankietówkę z dostawionym rzutnikiem.
Postaram się załatwić na ten weekend (11/12/13.01), ale niczego nie obiecuję.
Gdy dowiem się czegoś konkretniejszego, od razu napiszę.
Szkoda ze Hikikomori nie widac;)tylko jej tyl...[cojest]
Szkoda ze Hikikomori nie widac;)tylko jej tyl...[cojest]
nnnoooo... ale Quithe też nie widać
Czepiacie się.
fotki spoko tylko mnie cos tam na nich malo ;p
Hiki pokaz siebie troche wiecej bo figura sliczna:D,,,(nie taka jak moja[baka])
Starfox - ty pewny jestes, ze dobre gg mi podales do Zuzi xP?
Mnie tez nie widac, ale byłem już w stanie podwyższonego stężenia %, więc i tak nic cekawego byście nie zobaczyli xD.
Starfox - ty pewny jestes, ze dobre gg mi podales do Zuzi xP?
Mnie tez nie widac, ale byłem już w stanie podwyższonego stężenia %, więc i tak nic cekawego byście nie zobaczyli xD.
Tak, dobre, nr kom też dobry, ale widocznie nie byłeś wart tego, by traciła czas na rozmowę z Tobą;d
Ichigo na mnie?wolne zarty[rip]