Nie jesteś zalogowany.
tymek88 napisał:Z małym opoznieniem.. ale juz..
Ruszyły wybory!!
Zagłosuj na Miss oraz Mistera ANIME 2007 !!
Wyberz MISTERA ANIME [KLIK]
----
Wybierz MISS ANIME [KLIK]Zapraszamy!
GDZIE JEST MAKOTO!?
JEZU CHRYSTE JA PITOLĘ, WYBORY MISTERA ANIME BEZ MAKOTO?!
Było fula czasu na zgłaszanie kandydatów, ciężko było dodać?
"Skazany na zajebistość"
Ja tak samo Shinma:P
Co wnosisz tym postem do dyskusji?-.-
Głos oddałem jakiś czas temu ale i teraz przypomne swoją reklame;P
każdy kto zagłosuje na Re-l Mayer dostanie ode mnie piwo(dowolne takie jakie zapragnie xD);P
każdy kto zagłosuje na Re-l Mayer dostanie ode mnie piwo(dowolne takie jakie zapragnie xD);P
Toż to kiełbasa wyborcza . Czy tu nie powinna obowiązywać powoli cisza wyborcza .
RiXeD napisał:tymek88 napisał:Z małym opoznieniem.. ale juz..
Ruszyły wybory!!
Zagłosuj na Miss oraz Mistera ANIME 2007 !!
Wyberz MISTERA ANIME [KLIK]
----
Wybierz MISS ANIME [KLIK]Zapraszamy!
GDZIE JEST MAKOTO!?
JEZU CHRYSTE JA PITOLĘ, WYBORY MISTERA ANIME BEZ MAKOTO?!
Było fula czasu na zgłaszanie kandydatów, ciężko było dodać?
Chyba żartujesz. Nienawidzę Makoto. Ale on wygra SaiGAR, to imo powinien być na tej liście xP
Ejj noo !!
Nie ma tak
ehhhmm ? ;>
KAPMANIA WYBORCZA
<3 ERI !! <3
Fajna, ciakawa postac, gra w fajnym anime, bardzo fajnie sie w anime prezentuje. Łada.. śliczna ! ahh
! Głosujćie na ERI !
;D
a jesli chodzi o Mistera to głosowałem na
Archer, Kazuma i Eikichi Onizuka.
Onizuka wymiata !!
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-01-04 23:11:31)
Eri może wygrac ale tessy nie zniesę w każdym bądź razie ma być niżej od Rin Thosaki inaczej uważam wybory za nie ważne sfałszowane i sędzia kalosz
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Lala_17 napisał:Ja tak samo Shinma:P
Co wnosisz tym postem do dyskusji?-.-
Głos oddałem jakiś czas temu ale i teraz przypomne swoją reklame;P
Zagłososwałam na Re-l Mayer:P Przy okazji upomnę się o mój treat
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
TESSA! powiedzcie jak nie można na nią nie głosować:D
Mój pierwszy głos oczywiscie na Kaname Chidori
drugi to Teletha ''Tessa" Testarossa
nad trzecim troche myślałem gdyż dwie pierwsze panie przysłaniaja urodę innych ale wybrałem Thosaka Rin
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
no tak.. Tessa tez jest Kawaii !!
Moze nawet bardziej (chyba napewno ) Słodsza od Eri
ale gosujcie na Eri ! fotki wyzej:D hmm na tesse tez mozna
KAWAIII ^^
Mój pierwszy głos oczywiscie na Kaname Chidori
nad trzecim troche myślałem gdyż dwie pierwsze panie przysłaniaja urodę innych ale wybrałem Thosaka Rin
Tessa... TAK.
Kaname..NIE
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-01-05 00:00:22)
C.C. rocks i Haruhi Suzumiya
ITS ABOUT TIME WE'RE ALL GET OU AND VOTE FOR RE-L MAYER(śpiewam ala tiamat xD)
no widać że się rozumiemy;D Haruhi, C.C, Tessa szkoda że nie można dać 3 pierwszych miejsc;/
hmm te trzy głosy.. to w zasadzie mozna liczyc jkao takie "swoje" trzy pierwsze miejsca Dlatego ze kada kandydatka otrzymuje po jedynm "takim samym" głosie
Hmm jestem ciekawy czy beda jakies miejsca egzekwo i czy bedzie jakas kandydatka/kandydat z ilosciąg głosow= 0 ^^
Co do tego egzekwo ;> jesli to bedzie ktos z pierwszych 3 miejsc to trzeba bedzie zrobic dogrywkę miedzy nimi
No chyba ze Eri bedzie z kims Egzekwo to ona moze uzyć swoich kontaktów i jej konkurentka mzoze zostać zdyskwalifikowana
xDDD
Avatar90 napisał:Mój pierwszy głos oczywiscie na Kaname Chidori
nad trzecim troche myślałem gdyż dwie pierwsze panie przysłaniaja urodę innych ale wybrałem Thosaka RinTessa... TAK.
Kaname..NIE
Kaname TAK nie tylko za wygląd ale i za charakter, chcial bym zeby moja dziewczyna miala taki, kurde zalatuje to troche na masochizm , Tessa byla za spokojna
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Eri Sawachika wygra jak widze:)macie mało czasu juz na głosowanko więc klik na stronke co tymek podał:)
Tessa za spokojna:D a jej zakład?
No w sumie tak, lecz zakład to byl raczej wyjątek:P a tak ogólnie to spokojna, ulozona, idealna pani kapitan, jednak u mnie z Chidori paroma punktami przegrala
Ale i tak obie sa świetne
Kiepskie fotki Kusanagi, w GISTsie było dużo jej w lepszej okazałości, ale nie chce mi się wertować po DVD dlatego tylko parę dodatkowych fotek:
I jeszcze Yakumo (Eri i tak u mnie wyżej):
Gdybym bawił się w takie rzeczy dodał bym jeszcze Matsumoto:
ale, że wole prawdziwe kobiety niż te rysowane to nie biorę udziału w wyborach miss, poza tym, nie chce mi się rejestrować na tamtym forum
Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-01-05 01:54:48)