Nie jesteś zalogowany.
I dobrze, wyglada, ze kilka osob bedzie xD...
Mam nadzieje, ze sie nie zgubimy ^^.
A ja nie będę mógł pić. Na antybiotykach jadę.
Podajcie liste jadących:P
Podajcie liste jadących:P
Jest na pierwszej stronie. Od samego początku.
A ja nie będę mógł pić. Na antybiotykach jadę.
Nie przejmuj się:) Ja też nie zamierzam się specjalnie zalać, bo podróż pociągiem to jednak odpowiedzialna sprawa:o[hehe]
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2008-01-03 22:35:32)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Shinma,Ichigo_Bleach chyba Dudi,Smoczek:P lista pewnie urośnie:)
Ja piwska nie piję xP.
Tandem HQ najprawdopodobniej też będzie. Aparat weźmiemy, jeżeli nie zapomnimy xD
Co do alku, zalewania się itp, to wolę to zaliczyć w domu Knajpiane chlanie za drogo wychodzi, ale dwa piwa na pewno machniemy
~Lala_17, tak sobie myślę, że dobrze dobrałaś awatar
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jeżeli Tandem HQ ma ochotę, to Tandem HQ może nas zaprosić na domowe chlanie xD.
Tandem HQ najprawdopodobniej też będzie. Aparat weźmiemy, jeżeli nie zapomnimy xD
Co do alku, zalewania się itp, to wolę to zaliczyć w domu Knajpiane chlanie za drogo wychodzi, ale dwa piwa na pewno machniemy~Lala_17, tak sobie myślę, że dobrze dobrałaś awatar
Chyba czytasz w moich myślach...
Jeżeli Tandem HQ ma ochotę, to Tandem HQ może nas zaprosić na domowe chlanie xD.
Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie
~malkor, no właśnie xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Oj tam, uroczy ma awatarek, mnie się podoba;)
Btw. ~Smoczek, namów na ten wypad Zuzię, weź aparat i czyń dobro;)
Starfox - daj jej nr kom, albo gg... bo przeciez jakos musze sie skontaktowac, a na IRCu nie widzialem jej chyba od... dwoch miechow ?
Ja bede czy tak czy siek bo musze sobie bilet jeszcze na pociag wykupic ;p
Oficjalne informacje: będę na spotkaniu (chociaż właśnie się dowiedziałem, że nieco mi to komplikuje inne plany) ale aparatu nie biorę.
Ja tez bede. I to oficjalnie ;p
ps. a tak wlasciwie to gdzie chcie isc? bo to nie zostalo chyba ustalone.. nie chodzi mi o miejsce spotkania..
Quithe napisał:Tandem HQ najprawdopodobniej też będzie. Aparat weźmiemy, jeżeli nie zapomnimy xD
Co do alku, zalewania się itp, to wolę to zaliczyć w domu Knajpiane chlanie za drogo wychodzi, ale dwa piwa na pewno machniemy~Lala_17, tak sobie myślę, że dobrze dobrałaś awatar
Chyba czytasz w moich myślach...
Nie tylko Twoich...[baka]
Zależy od ilości ludu, ale myślę, że chyba jednak do jakiegoś pubu byłoby najlepiej ^^'.
Ja sie niestety na pubach nie znam (znaczy... wiem o dwóch fajnych pubach, ale nawet nie wiem od której są czynne w sobotę ^^").
Sorki ludziska, ale niestety jednak się nie pojawię. Powody z grubsza wyjaśniłam Smoczkowi, jako że to on wyszedł z inicjatywą spotkania i jest założycielem wątku.