Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
YO
szukam stronki skąd mogę wsiąść tą wersje pokemonów przypomniałem sobie ze jeszcze nie z kończyłem oglądać tych kieszonkowych potworków a wiec zacząłem szukać ale nic nie mogę znaleźć wiec zgłaszam wie z prośbą do was drodzy użytkownicy o pomoc ??
aha i szukam w wersji polskiej angielskiej lub japońskiej
i może też być video online
Ostatnio edytowany przez Orphen (2008-01-04 19:43:59)
s
Ostatnio edytowany przez Orphen (2008-01-04 16:35:47)
Koleś zrobił podpuchę, i myślał że się na to złapiemy (niektórzy się złapali :-p) ale ja bym go zbananował, bo pewnie i tak, jak się go będzie waranami "głaskało", to on to będzie miał w poważaniu...
Koleś zrobił podpuchę, i myślał że się na to złapiemy (niektórzy się złapali :-p) ale ja bym go zbananował, bo pewnie i tak, jak się go będzie waranami "głaskało", to on to będzie miał w poważaniu...
No tak, ale akurat Orphen udzielał się od czasu do czasu na forum i w komentarzach, więc mam przeczucie graniczące z pewnością, że nie jest to żadna podpucha.
"Skazany na zajebistość"
W przeciągu tych 2 lat od rejestracji, mógł od czasu do czasu coś bąknąć i sobie wyrobił te 30/40 postów, no a teraz zaczęło mu się nudzić, więc pomyślał: "czas na zabawę, let's play!"
On to już wcześniej szukał Pokemonów...
nie wiecie gdzie mozna znalesc Megaman NT Warrior PL i pokemony^^^^^PL byle nie na terr :p
Sorki za blendy
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-01-04 18:38:27)
To niech se kupi Pokedexa Jak chce Pokemony po polsku to niech się zgłosi do mnie. Dam mu namiary.
Freeman wybieram Cię, atak closem.
Freeman ZAMYKAJ.
sorki za błendy ale chciałem je poprawić i niechcący zamiast edytuj to wziąłem cytuj a potem nie miałem czasu poprawić i wziąłem zaraz zgłoś mod. bo nie wiem jak skasować a pokemonów naprawdę szukam bo mnie na sentymenty wzięło i jeszcze siostra mnie prosiła a wiec czekam na stronki bo jak dotąd mi nikt nie pomógł (jeszcze pozostaje mi pogadać z ~2Pack )
Ostatnio edytowany przez Orphen (2008-01-04 19:48:07)
Sevortharte napisał:Freeman wybieram Cię, atak closem.
hehe Heroes III :d
Patrząc na posty Orphena to mi tylko Tibia się na myśl narzuca... Pokemony roksią
tą tibią to mnie wkur**łeś może nie jestem dobry z ortografii (nigdy nie bylem i nawet nie mam zamiaru być bo po prostu nie lubię tego przedmiotu) ale nie jestem takim nie******ojem jak ty i nie mam zamiaru pisać np. "napiski były świetne milo mi sie z nimi oglądało" w każdym anime jakie obejrzę no chyba ze tylko w tedy kiedy albo anime mi sie NAPRAWDĘ podobało albo jak napisy do tego anime mi sie zajebi*cie podobały a wiec bardzo proszę nie nabijaj sobie postów na tym temacie bo ja proszę o pomoc w konkretnej sprawie a nie chce czytać o opinii na mój temat od osób które mnie nie znają wiec jak ktos ma zamiar tutaj cos pisac to bardzo proszę nie zapominajcie ze to temat o pokemonach a a a nie temat do wyżycia sie !!
po prostu mnie zdenerwował tą tibia
hehe jak by to było tak proste szukałem dzisiaj 3h i na ansi i na googole a moja siostra cioteczna szukała prawie cały dzień wczoraj jest masę tematów w których jest coś o pokemonach ale nie znalazłem żadnej działającej stronki z odcinkami a wiec postanowiłem zrobić nowy temat jak coś przegapiłem to proszę mnie tam skierować a sam skasuje ten temat jeśli jest taka możliwość
Ostatnio edytowany przez Orphen (2008-01-04 20:18:56)
OK people, move along, there's nothing to see here.
Do autora wątku - proszę przejrzeć forum (poczynając od FAQ), podawano już gaziliony stron z downloadem, a nie wierze, że nigdzie tam nie ma Pokemona. Jak wśród nich nie znajdziesz (chociaż nawet na mininovie coś jest), to wróć, ale do któregoś z już istniejących tematów na temat poszukiwań Pokemona.
I weśta ludzie już tak nie spamujcie
Edit:
No proszę, i bądź tu miły dla ludzi. Jeszcze nie skończyłem pisać mego przecudnego posta, gdy kolega Orphen postanowił pokazać, kto tu rządzi. No to warn za nieczytanie FAQ.
A przy okazji - kogo interesuje to, że jesteś leniem i nie chce ci się nauczyć poprawnie pisać?
Wiadomość natury ogólnej: dziękuję i bardzo doceniam wszystkie informacje od użytkowników (inaczej byłoby naprawdę ciężko), ale nie ma naprawdę potrzeby pisania 10 czy 15 razy "to jest spam, skasować" w wątku który jest spamem i nadaje się do skasowania
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-04 20:14:04)
Strony 1