Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jest taka strona, w sumie to nie wiem po co, ale założyłem w Polsce Tokyo
Tokyo Poland
Zasady są takie:
Raz dziennie wchodząc na stronę zwiększa się jej populacje o 1. Wejdą 2 osoby, populacja wzrośnie o 2.
Przy odpowiedniej liczbie populacji pojawi się możliwość podnoszenie innych poziomów miasta jak: przemysł, transport, bezpieczeństwo czy biznes, /do których będą osobne linki, na podobnej zasadzie 1 odwiedzający 1 poziom wyżej/.
Można zwiększyć populacje miasta poprzez wchodzenie na stronę. Wchodzić można raz dziennie w ten sposób zwiększać się będzie liczba mieszkańców (jak ktoś ma zmienne IP może to wykorzystać ) Korzystnym jest następnie klikanie na kolejne linki by zapewnić nowemu mieszkańcowi miejsce pracy (przemysł) i transport (transport) a w przyszłości m.in. bezpieczeństwo.
Można też zwiększać przemysł (przemysł daje miejsca pracy mieszkańcom Tokyo, gdy brakuje miejsc pracy, mieszkańcu emigrują, by ją znaleźć). Wskaźnik pokazuje stopę bezrobocia. Gdy wskazuje on 0%, to znak, że wszystko jest dobrze i każdy mieszkaniec Tokyo ma swoje miejsce pracy. Gdy jest większy należy kliknąć na link przemysł, by zbudować nowe miejsce pracy.
Transport w Tokyo to ważna rzecz. Najlepiej jak będzie się utrzymywał na poziomie 100%.
Przy Przemyśle dążymy o 0%, czyli do zerowego bezrobocia. Przy transporcie dbamy o to, by był jak najlepszy, czyli dążymy do 100%. Gdy zauważysz, że transport spada, klikaj na link transport by go zwiększyć.
Zawsze możemy mieć w Polsce Tokyo, przynajmniej tej wirtualnej
Tak na początek
Tutaj można podejrzeć Warszawę
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2008-01-03 20:52:43)
Masz z tego jakiś profit, jak sporo ludzi na tę stronkę wejdzie?:-D
Generalnie to jesli jest jakaś możliwość to zainwestuj w industrializację i rząd:) Zbuduj miasto, które żyje. Ogólnie fajny, choć niespotykany pomysł:P
EDIT: Po modyfikacji Twojego postu, trochę się przejaśniło:D
EDIT2: Warszawa mocna jest[slina]
Życzę Ci, aby Tokyo było co najmniej takie samo[okej]
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2008-01-03 15:12:32)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Nie, nie mam żadnych profitów. Po prostu założyłem miasto, bez jakiegokolwiek rejestrowania się na tej stronie.
Profit będzie taki, że będę bardzo dumny jak Tokyo urośnie
Aha, później pojawią się również problemy jak bezrobocie, przestępczość, oraz emigracja, ale wszyto w swoim czasie
Mogę prosić o klikanie na przemysł
Mamy 14% bezrobocia w Tokyo
Dobra, szczerze? Dla mnie NUDA
O boże tylko nie to. Mam już dość tych wszystkich linków do MyMiniCity wszędzie... Daj sobie jeszcze linka w sigu i rób fałszywe odnośniki do obrazków albo stron prowadzące do twojego miasteczka... A potem leć i spamuj moje 7chan tymi linkami.
Nie należę do osób, które oszukują ~RiXeD nie będę podsuwał każdemu pod nos linka.
PS Bezrobocie spadło
O boże tylko nie to. Mam już dość tych wszystkich linków do MyMiniCity wszędzie... Daj sobie jeszcze linka w sigu i rób fałszywe odnośniki do obrazków albo stron prowadzące do twojego miasteczka... A potem leć i spamuj moje 7chan tymi linkami.
Chyba czegoś nie rozumiem. Gość zaproponował grę, a podstawową zasadą każdej gry jest "nie podoba ci się, nie baw się". O ile dobrze widzę, to nie było na ansi wcześniej żadnego linka do tej gry, a jeśli moderacja uzna, że wątek jest spamerski, to go zamknie. Proste.
"Skazany na zajebistość"
Nie należę do osób, które oszukują ~RiXeD nie będę podsuwał każdemu pod nos linka.
Mam nadzieję. Dość mam już tych MyMiniCity`erów sypiących dookoła linkami...
Dość mam już tych MyMiniCity`erów sypiących dookoła linkami...
olej.
a o innych nie pomyslałeś?
KDE4 ssie
Jak będzie sie coś zmieniało, to będę dopisywał wszystko do 1 posta, żeby było jasno i przejrzyście
Chciałbym przypomnieć o odwiedzaniu Tokyo Poland
A przy wchodzeniu zwracaniu uwagi na przemysł i transport
jaką przyjemność daje ta gra ?? bo ja nie potrafię ego zrozumieć właśnie , całą gra polega na klikaniu w linki nawet nie można wybrać miejsca danego budynku czy postawić to co się chcę bez sensu dla mnie jakby ktoś mógł mi podać sens tej gry byłbym wdzięczny
Strony 1