Nie jesteś zalogowany.
No comment...
Mało realne w takim razie jest, że ujrzymy kanał w styczniu...
Witamy,
na dzień dzisiejszy nie mamy żadnych informacji na temat kanału Animax, które moglibyśmy udostępnićDziękujemy za wiadomość
Zespół AXN
Odpowiedź na mój mail z pytaniem kiedy wejdzie i u jakich dystrybutorów;P
A dlaczego mieliby tobie przekazać coś, co na wszelkich stronach specjalizujących się w informacji o nowinkach związanych z mediami jeszcze nie podali. Coś nie poszło po ich myśli, tyle...
Nie oszukujmy sie...prawdopodobnie rodzice latając po kanałach w poszukiwaniu dobrego filmu natrafią na Animax i zakodują w pamięci żeby mieć czym zająć dziecko(nowy kanalik z bajeczkami kochanie!! spójrz tylko!!)
Ta i kiedyś przypadkowo wejdą do pokoju i będzie "To są brzydkie bajki, nie oglądaj tego"
Lala_17 napisał:filip no tak..anime w Tv.Ale przynajmiej bez najgorszej rzeczy czyli dubbingu:-D z lektorem lepiej hi hi:P
Nie załamuj mnie...
znowu...
Trudno jest oceniać coś czego jeszcze nie ma.
Mnie ciekawi ile będzie anime na sam początek, ile będzie powtórek, co jaki czas będę coś nowego.
Tak czy inaczej jeśli to ma być w pakiecie z HBO to mam program na bank
<KieR> robotic notes bylo niezle
A anime na animax będą okrojone tak jak to robią ze wszystkim w Polsce prawie np. sceny drastyczne,lecąca krew, elementy ecchi itp. ? Czy będzie w oryginalnej wersji tak jak w Japonii ?
no tego chyba jeszcze nie wiadomo ale miejmy nadzieje, że w stronę Jetixa nie pójdą, bo to była by ogromna strata oglądalności
A ciekawe czy to bedzie tak jak na Jetix z Naruto.20 odcinków i powtórki 10 razy[baka]
A anime na animax będą okrojone tak jak to robią ze wszystkim w Polsce prawie np. sceny drastyczne,lecąca krew, elementy ecchi itp. ? Czy będzie w oryginalnej wersji tak jak w Japonii ?
Z tego co wiem to Animax nie jest kanałem targetowo dla małych dzieci, jak Jetix (którego cenzura tak naprawdę jest jeszcze bardziej odgórna i nie zależy od polskiego oddziału).
Poza tym czy np. Hyper lub C+ cenzurował to to puszczał?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Ja obstawiam, że następna data premiery to będzie kwiecień albo czerwiec (nawet by pasowało na dzień dziecka). No i dobrym chwytem byłoby puszczenie Dragon Balla - dużo osób zacznie oglądać, pragnąc sobie powspominać i z ciekawości obejrzy też inne anime. A wołanie "Gumowyyy pistolet" wcale by mnie nie wkurzało.
Nie, nie będą cenzurowane, bo kanał jest kierowany w stronę "young adults" - ludzie po 20 roku życia (na jakiejś stronie umieszczono taki news). Strona internetowa Cyfry+ milczy, a Animaxu (bo domena już została zarejestrowana) wygląda jakby była w przebudowie. Może zaczekajmy jeszcze z miesiąc? .
Jeśli chodzi o DB... przecież to na 99% będzie jeden z pierwszych tytułów. I mam nadzieję, że nikt nie będzie miał za złe, przecież to tylko 25 minut dziennie, reszta z kolei będzie innymi seriami. Death Note, Evangelion, Slayers... mniam!! Animax rządzi :]. Genialny pomysł. I to na dodatek lektor lub orginalna ścieżka dźwiękowa (na pewno z satelity będą leciały strumienie napisowe, oraz audio do wyboru - albo lektor albo orginał, lub tylko w niektórych przypadkach, ale liczmy na to). Na szczęście wszystko powinno być po japońsku ^_^. Ja niewiem jak wy, ale dla mnie lektor może być. Pod warunkiem że będą napisy do wyboru i orginał xDDD.
oby jak najszybciej, póki jestem posiadaczem cyfry+
Jak patrzyłem se na stronę niemiecką animaxu to mało pozycji mnie zaciekawiło, mam nadzieję że w Polsce nie będą nic trzymali na później i od razu dadzą kilka porządnych anime jak DB, czy coś w stylu Shakugan no Shana
puszczą Death Nota....ale pewnie najblizej za 2 lata haha
mówiąc DB macie na myśli Dragon Balla?? w oryginalnej ścieżce dźwiękowej ??
ouuuu jesssss
http://wiadomosci.onet.pl/1669318,327,a … ,item.html
Czyli dwa miesiące poślizgu, no i zamiast anime, będziemy mangi w TV oglądać...
EDIT:
[cytuj]A wołanie "Gumowyyy pistolet" wcale by mnie nie wkurzało. [/quote]
O ile by to tak zostało przetłumaczone
Ostatnio edytowany przez Szual (2008-01-09 22:32:31)
ja wogóle słyszałem,że miało być 2007 w wakacje.Później ,że napoczątku 2008'go ,a teraz że na dzien dziecka.Chyba to nigdy nie ruszy
postmaster no wiesz wszystko w tym kraju jest mozliwe:)obiecują i brak efektów.Znam to skąś:P
Jeżeli kanał jest z półki HBO Polska, to wyjdzie na pewno. Marzec-Kwiecien to miejmy nadzieje ostatnie miesiące ukazania się programu.
Emitujący wyłącznie mangi...
Wolałbym jednak na papierze, przy telewizorze męczą się oczy od czytania.
Emitujący wyłącznie mangi...
Wolałbym jednak na papierze, przy telewizorze męczą się oczy od czytania.
Przecież to onet
Dragon Balla? Pff, wole rawy od japońców. XD Pewno puszczą tego remastera amerykanskYego. A właśnie, 116 ep Z-tki stygnie.
PS: Ktoś tam pisał, że mu będzie ładnie na plaźmie wyglądąło. Będę się śmiał jak zrobią taki myk jak z innymi kanalami, że zapodadzą w pseudoPAL i jeszcze shitty jakość, bo im będzie szkoda miejsca w pakiecie na taki kanał. XD Albo jak będą puszczali wydania A-V i AG... xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-01-10 01:36:55)